A nešetřil on pak ten Kalousek až moc? To taky myslím není úplně dobrá taktika. Ale nechám si to vysvětlit :) No u nás ho většina lidí nesnáší, protože nám snížil platy o 10 % a další věci (já jsem tu tehdy nebyla). A samozřejmě to trvalo strašně dlouho, než se ty tabulky vrátily do původní podoby, určitě mnohem dýl než jinde, kde si to za rok zase vrátili zpět. A to tu byly platy v tu dobu celkově dost tristní. Ale jinak mně osobně je celkem sympatický, jako chlap mě teda ale fakt nebere. Jo, jednou jsem před jednou tetou řekla, že je mi Kalousek sympatický, tak nevěřícně se na mě podívala a mám pocit, že od tý doby mě má nějak míň ráda ![]()
VIP zjevy
Mutziputzi razorblade Pinot Noir Taky jsem toho nazoru, nechapu, co s nim furt vsichni oponenti maji za problem (ano, dlouho jsem Topku volila)
moonlight priznam se, ze tohle me vzdycky trochu namichne, protoze mne v soukro sektoru spadnul plat o 20 %, plno lidi bylo propusteno, kdo zustal, tak makal do umoru a bylo to pekne hnusne obdobi, ale vzdycky slysim stiznosti na tech Kalouskovych 10%.
Lamicka No jasně, já jen, že to tu slýchám pořád, když přijde řeč na Kalouska, tak jsem to připomněla :) Máme tu odbory, no.
Edit - ale spíš pak byli všichni namíchlí, jak se to jinde vrátilo rychle zpět a u nás to trvalo fakt snad donedávna, než se ty tabulky nějak napravily.
moonlight jo, to asi jo.
moonlight add snizovani platu: Babis ted vsem rozdava, ale kdyz koupil meho tehdejsiho zamestnavatele, tak nam hned zmenili smlouvy s tim, ze se budou jinak pocitat vyplaty, zmeny pevny a fixni slozky, odmen... blablabla sladky reci ve stylu: vyse platu se to ale nedotkne, nebojte... prask: ja o dva litry mensi vejplatu, nez jsem byvala zvykla. Uplne stejne to meli na jedny zdejsi klinice, kdyz ji koupil Babis. Narozdil od statnich zamestnancu ale vsichni radsi drzeli hubu... verim, ze zamestnance jeho firem musi neskutecne stvat, jak ted kazdymu rozdava ze statniho, ale na ne kasle.
Von ani tak nerozdává ze státního, jako spíš ze vzduchu. Dyk je v mínusu furt!
barbucha no ja vim, ze rozdava z myho duchodu, do kteryho jdu za 30 let! :D
razorblade Hm, tak o Babišovi jako podnikateli nemám fakt iluze. A že se snadněji rozhazuje z cizího, to je jasný. Mě fascinovala ona moje teta, která říkala, že volí Babiše proto "aby byla sranda". Tak snad se baví...
Mně se líbí, jak Kalousek pořád chrlí oheň na neoprávněně čerpané dotace, ale že je schválilo a rozdalo ministerstvo jeho vlády, to už nezmiňuje.
Ale kdyz jsme uz u tech sexy chlapu, muz hraje zaklinace a ted se hlavni hrdina zrovna koupe a jako slo by to.
Aha tak nic, pry ma vsi...
![]()
continuity Geralt je sice hrdina, ale s ublizenosti si obcas s Babisem nezada:D
razorblade Žiju v domnění, že Kalousek byl jako ministr z financí nejlepší. Docela koukám
to snad akorát naše babička tvrdí, že "tamten kalousek nám ukradl důchody" ne?![]()
razorblade se asi pohybuješ v rizikových lokalitách![]()
moonlight priznam se, ze tohle me vzdycky trochu namichne, protoze mne v soukro sektoru spadnul plat o 20 %, plno lidi bylo propusteno, kdo zustal, tak makal do umoru a bylo to pekne hnusne obdobi, ale vzdycky slysim stiznosti na tech Kalouskovych 10%.
mno, tak nějak
viktorka_od splavu No to jo. Uz legendarni historka je, jak me fanynka Milose Zemana v Kostelci nad Orlici vzala po hlave destnikem. Jooo to byly casy, to byl jeste Milos junak a jezdil tour de kraje, kde bavil duchodce na namestich. Od tech dob poznam po xichtu vetsinutajnwjch policajtu v civilu![]()
promiň:-)
razorblade
to je jak z filmu....
viktorka_od splavu Jelikoz me mazla takovym tim skladacim, kterym to vubec nebolelo, tak jsem z toho chytla zachvat smichu taky![]()
Jiná Realita ono to bylo v dobach, kdy Milos dostaval samopaly na novinare, my jsme museli byt oznaceni velkou cedulkou press, na jejim zaklade me ta pani majzla, se ji zdalo, ze zaclanim. :D
Ted vola svagrova at se kouknu na ordinaci na Krainovou. Tak jsem udelala a jsem v soku. Na fotkach krasna, ale tady je jak transka a ma silenyho kacera.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“