stes kačera měla i na fotkách, dělal jí přímo stín nad rtem.
VIP zjevy
stes Ty ses normalni kacerofil![]()
rodinna situace, kdy se vola, ze v ordinaci je krainova, to me rozesmalo nahlas :D
Mutziputzi jsem, já za to nemůžu, přijde mi to tak neapetitlich, že už o tom ví i rodina![]()
Vcera jsem videla nazivo kucharovou, byla moc hezka ale vlasy mela jak helmu na hlave.
"Myslím, že je mnohem horší, jak jsou dnes holky do čtyřiceti single. Single život bez dětí je hrozně sobecký. Samozřejmě jsem nikdy nechtěla být rozvedená a už jsem dvakrát. Na druhou stranu je lepší být dvakrát rozvedená, než být ve čtyřiceti single a žít si život bez různých povinností a závazků. Ono to pak leze na mozek," uzavřela Gábina
Vcera jsem videla nazivo kucharovou, byla moc hezka ale vlasy mela jak helmu na hlave.
tohle miluju a vždycky mě to rozhodí, kdo mě kde viděl
mám stejné příjmení ![]()
No..ta Partysova...to je ale krava nebetycna ![]()
Dadoo Hm, koukám že Gabi je psycholog
Dadoo boze ![]()
teda ja sa priznam ze nastanu chvile kedy by som tuzila byt nezadana slobodna bez zavazkov. Kazdy chceme niekedy co nemame, ale to co vypotila je teda sranda
Dadoo Tyhle hrozny jsou teda hooodně kyselé.
Janulik03 touzim po tom docela casto, hlavne kdyz se s muzem rafnu nebo jsou decka na zabiti, ale pak si vzdycky pomyslne nafackuju at se nerouham![]()
Dadoo Gábi nám to vysvětlila prostě
Dadoo prej zivot bez ruznych povinnosti a zavazku ![]()
Janulik03 ja deti nemam, neplanuju, ale nekdy taky premyslim, jaky by to asi bylo ![]()
Je hezký když takhle plká blbaňa co brání dítěti ve styku s otcem, kterého stáhla i o poslední pětku.
Lilly_Ku ze? Nezname pritahuje nevieme ake to je, ale vsetko ma svoje plus a minus. V skutocnosti by som nemenila. Ale co vy bolo keby cloveka napadne
Dadoo tak vďaka tejto "psychologičke" som práve zistila, že som sebecká, mam život bez povinností, záväzkov a ide mi to na mozog ![]()
Sobecký život bez povinností a závazků je můj sen :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“