Ignis Bartoš je dobrej, sympatickej, ale na živo strááášně malinkej, to mu trochu ubírá (v mejch očích).
VIP zjevy
MP Meri zas tak malinkej neni, ale je hrozne hubenej
Emerald Mozna dat do motivacniho vlakna travku no, nebo na cem jede...
Emerald Asi jo! Me hrozne bavi, kdyz hrsje ty blbce nebo prostacky, je to uplne neuveritelny nekdy:-D
A do tejdne mas na insta fotky z coffeeshopu a nemuze rict nikdo nic!
Emerald Asi jo! Me hrozne bavi, kdyz hrsje ty blbce nebo prostacky, je to uplne neuveritelny nekdy:-D
V Pripadech 1. oddeleni byl taky dobrej.
MP Meri No, naživo jsem ho neviděla, ale obecně se mi malý chlapi líběj, takže problém by to asi nebyl ![]()
Mne Bartos prisel uplne normalni, ale tak to se uz rady diskutovalo mnohokrat, jak vysoky je prumerny chlap...
Hlavne ocenuji, ze alespon trochu rozumi tomu IT, je to docela ulevny v nekterych pripadech.
barbucha jako mi je Kalousek jako clovek sympaticky, jenom at se drzi od statnich financi co nejdal.
barbucha Vetchý blbec určitě není. Ovšem to, že je hodnej a slušnej bych taky netvrdila, si furt nejsem jistá, ale po posledních pracovních setkáních bych řekla, že mu poněkud hrabe. Já ho měla vždycky ráda, ovšem jeho požadavky jsou dost mimo. Jako třeba že cokoli pracovního (např.ohledně smluv, termínů apod.) odmítá řešit s osobou ženského pohlaví, je pro mě v této části Evropy a v tomto roce těžce přes čáru ![]()
Já mrňouse nemůžu. Nemůžu jít ani na toho Krawitze, nechci vidět, jak je malý.
Jako třeba že cokoli pracovního (např.ohledně smluv, termínů apod.) odmítá řešit s osobou ženského pohlaví, je pro mě v této části Evropy a v tomto roce těžce přes čáru
Teda je to už dlouho, co jsem ho zažila, ale tomu se mi ani nechce věřit ![]()
Prosimtě... dyk naopak ty státní finance zvládal daleko nejlíp. Není všechno vo slevách na jízdný
taky by se měl udržet rozpočet, ne? Trocha spořivosti neuškodí ![]()
Malenge tak ja z nekolika zdroju vim, ze je hodne na zensky, tak treba chce eliminovat pokuseni![]()
barbucha Ze začátku jsem si myslela, že to je nějaký blbý vtip. Nebyl...
Emerald To mi úplně nepřišlo, že by byl ten důvod. Ale fakt nevím, jsem z toho stále ještě dost na větvi, nějak nejsem schopná to rozklíčovat.
Třeba jste si jen nesedli. Já si ho pamatuju jako fakt úzkostlivě slušnýho a vstřícnýho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje