Fiction posledni dobou jsem Hanaka nevidela, ale tak rok, dva zpatky to vubec nebylo spatny :)
VIP zjevy
Sweet Potato jojo, Krizak :)
Kokoska Já ho viděla v říjnu, jako není to špatný, ale je to fakt už senior, trochu hůř chodí, tak i působí starší než je
Potrefenáhusa nemuzu soudit nazivo, osobne jsem ho nikdy nevidela. Ale typove pro me OK.
No, tak to jsem vůbec nechtěla vědět....![]()
kocoureksuggy Přesně, bez této informace se obejdu. Viděla jsem ho jen na fotkách a připadal mi pořád více než "koukatelný"
.
whiskas kocoureksuggy A proč, vždyť je to normální-a koukatelnej je furt
Hanák možná může působit drobet starší než je (62), měl intenzivnější životní období, to se taky trochu podepíše, ale jakmile se rozmluví, to charisma, je to tam pořád.
Hanak![]()
![]()
Kdysi, při autogramiádě Větru v kapse, jsem předbíhala ve frontě na Sagvana. Tenkrát než Vaculíka, tak radši i Andrlovou. Za ty roky se ale hodně hodně vylepšil.
V mý pubertální době, za časů premiéry Větru v kapse, jsem byla v týmu Sagvan. Kamarádila jsem s jeho mladším bráchou a ze Sagvana byla na větvi. Vaculík mi přišel táááák nudnej a nesexy. Teď po letech si to Vaculík u mě trochu vylepšil. Trochu. A Sagvan... okouzlení je už nějakých 30 let pryč. Ale souhlasím s Mutziputzi v tom, že je vtipnej. Loni jsem s ním a s jeho kamárádem-taky hercem, resp. opravdu hercem, letěla do Paříže, chlapci seděli vedle mě... a ještě teď jak si na to vzpomenu, mě bolí břicho smíchy.
Tulipe Válka barev není úplně povedený film, ale všechny hadry, který má na sobě Vaculík jsou mého muže :-). Takový to - my chceme, aby náš hlavní hrdina vypadal jako vy :-). Žádný podrobnosti, ale stalo se :-).
Hanák možná může působit drobet starší než je (62), měl intenzivnější životní období, to se taky trochu podepíše, ale jakmile se rozmluví, to charisma, je to tam pořád.
Jo, je to tam! A pořád je fešák... teda pro mě - já jsem litá na tyhle typy, kdepak nějakej Sagvan ![]()
Hele Vaculíka pamatuju ještě z Lásek mezi kapkama deště (
) a tehdy to byl na pohled nevyzrálej nesexy cumlíček... ale nudnej nebyl, naopak ta disproporce mezi nevinným vzhledem a docela vtipně zloprckovským charakterem byla zábavná. Jen se mi zdá, že na starý kolena moc zvážněl, už to neni vono.
barbucha Ale tam on přece vůbec nebyl zloprcek, naopak ťuňťa, proto mu tu jeho Pokornou zbouchl zloprckovatý brácha.
jsem jediná, kdo jednak neviděl kamaráda do deště, a druhak ani tým vaculík, ani sagvan?
Nejsi.
Ale podle fotky zde postovane, jsem jeste tym "Sagvan je slizak"![]()
Do statistiky: před 35 lety jsem nad oběma zvracela, dneska se mi Vaculík líbí hodně ![]()
Myslela jsem Vaculíka jako takovýho, ne roli. Ta byla hrozná ![]()
razorblade nevim, kam s tim, tak to hodim sem - dozvedela jsem se, ze muj muz delal pro tebe a dalsi krajanky pred nejakou dobou hlasove skoleni.... svet je malej![]()
Emerald Ha!
Tak ted mi dava smysl ten Londyn![]()
razorblade Mas postreh!![]()
Emerald Tak doufam, ze me doma moc nepomlouvas![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje