VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline stes
8919 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:06

barbucha ha  ... a je to

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:10
Reakce na stes:

​...mucina- ani mi to nepřekvapilo

že tě to ba

20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:14
Reakce na barbucha:

notna 

Tak ještě existujou podpažní vložky... ty koláče jsou nechutný.

Ale víc mě rozveselilo, že hodlají pracovat, aby byli finančně nezávislí, přičemž se nesobecky vzdají příjmů od státu, leč nikoliv už dotací ze strany Charlese (resp. příjmu z Cornwallu, který mu náleží a kterým živí celou rodinu) - které jen čirou náhodou kryjí jejich náklady z 95%

​Neni rozdíl bejt placenej ze státního rozpočtu a z výnosů z rodinnýho majetku? 

Mě ta "nenávist" k Maghan fascinuje, pokaždý když na ní přijde řeč, ale je vás hodně, nedivim se jí, že o podobnej zájem nestojí.

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:18

Mutziputzi hele, tak je někomu nesympatická, no..jak prosté

20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:21

stes častej osud hezkejch a chytrejch holek, prosté np

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:26

mně přijde, že meghan byla nejdřív roztomile jiná, což na ní bylo lidem sympatické...až přestřelila. osobně bych si tipla, že nic z toho není z popudu harryho. doufám, že to dál nebude pokračovat tak, jak bych si teď tipla, totiž že za pár let zjistí, že vlastně to manželství už není, co bývalo, a nevrátí se do usa k mamince. (a ne, není a nikdy mi nebyla sympatická, protože mi připomíná typ žen, který nemám ráda - samozřejmě jaká je skutečně, nevím, ale to tu neví asi nikdo, takže hádá každý z nás).

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:27

Mutziputzi zrovna od tebe bych takový laciný názor nečekala.

20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:28

Jiná Realita Já si pamatuju jak přestřelila už matkou s piercingem a dredama, psalo se tady o famílii a kindersube...tipuju, že ostatní "přestřelení" jsou podobně racionální

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:30

Jiná Realita Mne je Meghan porad sympaticka, ale to novy rozhodnuti mi prijde jako dusledek toho, ze ji doslo, ze si asi ukousla vetsi sousto a neuvedomovala si, co vsechno pro ni bude clenstvi v kralovske rodine znamenat

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:31

Mutziputzi klišé...., ale tady to tím nebude. Kate není rozhodně o nic ošklivějsí ani hloupější a sympatie má, řekla bych, větší

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:32

Mutziputzio chodu a skutečné realitě paláce víme tady úplné houby. nicméně nemůžeš popřít, že od té doby, co je tam meghan, je všecko špatně, nic, co fungovalo, není dost dobré. všecko se mění.

když tu a tam rozčeříš zatuchlé královské vody, je to roztomilé. když je všecko špatně, je to trochu too much. v tom vidím to přestřelení já. megnah a harry mají všecko jinak, než to bylo doteď. z pohledu civila, který o nich ví jen z bulváru, stejně jako my všichni tu.

Offline Karja
43949 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:34
Reakce na 711990:

barbucha si predstavuju ty lukrativni nemovitosti v Moste

​No ja jsem z toho uplne hin, ze je tam tak levne, I u nas v tyhle psi dire jsou nemovitosti v okresnich a I neokresnich mestech mnohem drazsi, jakoze dvojnasobne urcite. Navic tehdy kdyz to kupovala, tak byly mnohem levnejsi, ceny rostly plosne predpokladam vsude. Takze jo, ze tri bytu neco vyrejzuje, plus ji roste ta hodnota. Stehuju se, nejdriv budu bydlet u Vladky a pak se tam porozhlidnu po necem svym....I kdyz ted bude volna ta Frogmore cottage nebo jak se ta harryho chalupa jmenuje, tak nevim, zas abych se neharcovala vecne Londyn-Most.

20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:36
Reakce na Jiná Realita:

Mutziputzi zrovna od tebe bych takový laciný názor nečekala.

​Na to neni nic lacinýho, nechápu co vás na ní od začátku tak se*e s prominutím, zcela iracionálně dle mého

Offline Karja
43949 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:39

Jiná Realita Co je to za typ zen, ktere nemas rada,pokud to neni tajne? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:41

Mutziputzi laciný je tvůj dojem, že někomu není sympatická, protože je krásná a chytrá, a tak to má těžké (protože hloupé a ošklivé jí závidí, což z toho prostě plyne). takové klišé od tebe?

v mém případě je mi prostě krajně nesympatická, protože pro mě je to typ uměvavé manipulátorky. třeba taková není, to nevím, ale ten dojem mám od jejího prvního úsměvu. s jejím vzhledem to nemá společného nic, natož s výší jejího iq.

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:45
20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:48

Jiná Realita vůbec nechápu z čeho může tvůj negativní názor na ní vycházet, vždyť je to úplně úsměvný, můj klišé dojem je to jediný co tomu může dodávat jisté racio, to se na mě nezlob

Offline stes
8919 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:50

Mutziputzi tím se to vysvětluje

Offline Lamicka
14144 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:52

Mne se Meghan vzdycky libila a je mi porad sympaticka, ale posledni mesice mi prijde v kreci, jako kdyby se musela hrozne ovladat a kontrolovat, driv mi prisla uvolnenejsi a prirozenejsi. Presne jak pise razorblade treba je toho na ni moc. 

Offline coralline
2290 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:52
Reakce na Karja:

​I kdyz ted bude volna ta Frogmore cottage nebo jak se ta harryho chalupa jmenuje, tak nevim, zas abych se neharcovala vecne Londyn-Most.

​Smůla, tu si prej chtějí nechat.