MP Meri Prosim te ale at vytahne nekoho o kom vim uplny hovno a jenom dedukuju podle ksichtu
Takže tu Erbovou znáš nějak osobně, jo, jestli to chápu správně?
MP Meri Prosim te ale at vytahne nekoho o kom vim uplny hovno a jenom dedukuju podle ksichtu
Takže tu Erbovou znáš nějak osobně, jo, jestli to chápu správně?
MP Meri Neznam, proc?
Mutziputzi já jsem se s ní potkala a myslím, že jsi to odhadla správně.
Mně je teda celá královská rodina u mý velectěný p.dele (slovy toho frantíka z prvního dílu J.Englishe), ale ty diskuse - všude, nejen na parfum - ty mě bavěj
![]()
Ale mě to teda ani nebaví. Stejně jako Řepka. Tyhle dohady co, kdo asi mohl, měl, myslel, je a není takovej a makovej, když stejně všichni vědí prd...
Mutziputzi já jsem se s ní potkala a myslím, že jsi to odhadla správně.
Aaaa!! Cteme to vsichni??![]()
MP Meri Neznam, proc?
Takže o ní taky víš úplný hovno a dedukuješ podle ksichtu (dedukuju teda stejně, ale o to teď nejde)?
MP Merimožná jí není sympatická???![]()
stes MP Meri hele ale Jiná Realita to, na to mutzi reagovala postavila jinak... ![]()
nolita to máš fuk, v podstatě je celá tahle i jí podobné diskuze na jedno brdo... velkou většinu zjevů i nezjevů ještě větší většina z nás nezná a tak veškeré názory jsou vyjádřeny sympatiemi na základě ksichtu a toho, co jsme si přečetli - což je zase něčí subjektivní názor. Faktickejch informací je všude poskrovnu, omáčka se přidělat prostě musí.
nolita V tom případě jsem se asi ztratila, já reaguju na Mutziino tvrzení, ze v podstatě nikdo ji není nesympatickej “jenom tak podle ksichtu, aniž by o něm věděla něco bližšího”. Podle mě ji je nesympaticka Erbova, podle toho, co tu psala a taky ji osobně nezná, jak sama píše. Tj. Meghan ani Erbovou nikdo z nás neznáme, takže všichni soudime podle ksichtu (+mediálního obrazu), proto se teda ptám, proč jedna muže bejt nesympaticka dúra a druhá ne.
MP Meri Ale ja jsem Erbovou slysela mluvit, asi mi i staci, ze loupla zenatyho Repku, diskutabilni je jak spolupracovala pri odklanecce SJM pri rozvodu s prvni nebozkou, pronajima byty chudasum za divny peniz, nevyjadruje se o ni koser ani prvni manza...u Meghan nic podobnyho, myslim ze jsem az dost objektivni a spravedliva![]()
Pokud se Meghan s Harrym stáhnou do soukromí, tak je mi líto akorát, že bude o něco míň na co koukat. Jinak je mi to fuk. Články o královské rodině jsem začala víc číst, až s příchodem Meghan. Ač sypmatická mi není, její oblékání je perfektní. Styl Kate mě nebaví.
notna To oni se budou nekde vokazovat aby neco zarobili, urcite o ne neprijdem, naopak!
Jo a cetla jsem.,,syn Kate me nebavi,, a rikala si, v cem je to Meghanino mimino lepsi:-D
Karja linka Most-Londyn.......![]()
MP Meri Ale ja jsem Erbovou slysela mluvit, asi mi i staci, ze loupla zenatyho Repku, diskutabilni je jak spolupracovala pri odklanecce SJM pri rozvodu s prvni nebozkou, pronajima byty chudasum za divny peniz, nevyjadruje se o ni koser ani prvni manza...u Meghan nic podobnyho, myslim ze jsem az dost objektivni a spravedliva
vidim to stejne...![]()
A jeste mela Repku a uz to tahla s Gulasim....kdyz uz mel Repka vybileny konto ![]()
Zarinya inkvizice hadr koukam
stesctu Blesk ne asi ![]()
Zarinya inkvizice hadr koukam
a svet je v rovnováze po sletu carodejnic nad nehoraznym propusteni Repy z bane![]()
Mutziputzi Tvůj úsudek, na základě kterými si někoho vyhodnotila jako nesympatickyho/spatnyho. Tak stejnou možnost by měli mít o ostatní, vyhodnotit Meghan podle sebe.
no nic.
MP Meri Jakej muj usudek? Zenatyho Repku loupla, byty pronajima programove chudejm, prej teda mu zanasela s hokejkou...kde je prostor pro muj usudek? Jinak je mi sympaticka, vyuziva vyrobni prostredek ku svymu prospechu, to cenim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.