VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 14:20
Reakce na Mutziputzi:

MP Meri Prosim te ale at vytahne nekoho o kom vim uplny hovno a jenom dedukuju podle ksichtu

​Takže tu Erbovou znáš nějak osobně, jo, jestli to chápu správně?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 14:31

MP Meri Neznam, proc?

Offline Antje
příspěvků moje polička 09. ledna 2020 14:35

Mutziputzi já jsem se s ní potkala a myslím, že jsi to odhadla správně.

Online Pinot Noir
29745 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 14:38
Reakce na Samantha:

Mně je teda celá královská rodina u mý velectěný p.dele (slovy toho frantíka z prvního dílu J.Englishe), ale ty diskuse - všude, nejen na parfum -  ty mě bavěj

Ale mě to teda ani nebaví. Stejně jako Řepka. Tyhle dohady co, kdo asi mohl, měl, myslel, je a není takovej a makovej, když stejně všichni vědí prd...

20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 14:42
Reakce na Antje:

Mutziputzi já jsem se s ní potkala a myslím, že jsi to odhadla správně.

​Aaaa!! Cteme to vsichni??

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 15:06
Reakce na Mutziputzi:

MP Meri Neznam, proc?

​Takže o ní taky víš úplný hovno a dedukuješ podle ksichtu (dedukuju teda stejně, ale o to teď nejde)? 

Offline stes
9098 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 15:17

MP Merimožná jí není sympatická???

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 15:22

stes MP Meri hele ale Jiná Realita to, na to mutzi reagovala postavila jinak...

Offline stes
9098 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 15:33

nolita to máš fuk, v podstatě je celá tahle i jí podobné diskuze na jedno brdo... velkou většinu zjevů i nezjevů ještě větší většina z nás nezná a tak veškeré názory jsou vyjádřeny sympatiemi na základě ksichtu a toho, co jsme si přečetli - což je zase něčí subjektivní názor. Faktickejch informací je všude poskrovnu, omáčka se přidělat prostě musí. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 15:52

nolita V tom případě jsem se asi ztratila, já reaguju na Mutziino tvrzení, ze v podstatě nikdo ji není nesympatickej “jenom tak podle ksichtu, aniž by o něm věděla něco bližšího”. Podle mě ji je nesympaticka Erbova, podle toho, co tu psala a taky ji osobně nezná, jak sama píše. Tj. Meghan ani Erbovou nikdo z nás neznáme, takže všichni soudime podle ksichtu (+mediálního obrazu), proto se teda ptám, proč jedna muže bejt nesympaticka dúra a druhá ne.

20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 17:02

MP Meri Ale ja jsem Erbovou slysela mluvit, asi mi i staci, ze loupla zenatyho Repku, diskutabilni je jak spolupracovala pri odklanecce SJM pri rozvodu s prvni nebozkou, pronajima byty chudasum za divny peniz, nevyjadruje se o ni koser ani prvni manza...u Meghan nic podobnyho, myslim ze jsem az dost objektivni a spravedliva

Offline notna
9359 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 17:59

Pokud se Meghan s Harrym stáhnou do soukromí, tak je mi líto akorát, že bude o něco míň na co koukat. Jinak je mi to fuk. Články o královské rodině jsem začala víc číst, až s příchodem Meghan. Ač sypmatická mi není, její oblékání je perfektní. Styl Kate mě nebaví.

Offline Karja
44423 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 18:15

notna To oni se budou nekde vokazovat aby neco zarobili, urcite o ne neprijdem, naopak!

Jo a cetla jsem.,,syn Kate me nebavi,, a rikala si, v cem je to Meghanino mimino lepsi:-D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 18:17

Karja linka Most-Londyn.......

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 18:17
Reakce na Mutziputzi:

MP Meri Ale ja jsem Erbovou slysela mluvit, asi mi i staci, ze loupla zenatyho Repku, diskutabilni je jak spolupracovala pri odklanecce SJM pri rozvodu s prvni nebozkou, pronajima byty chudasum za divny peniz, nevyjadruje se o ni koser ani prvni manza...u Meghan nic podobnyho, myslim ze jsem az dost objektivni a spravedliva

​vidim to stejne...

A jeste mela Repku a uz to tahla s Gulasim....kdyz uz mel Repka vybileny konto

Offline stes
9098 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 19:44

Zarinya inkvizice hadr koukam

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 19:45

stesctu Blesk ne asi

20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 19:49
Reakce na stes:

Zarinya inkvizice hadr koukam

​a svet je v rovnováze po sletu carodejnic nad nehoraznym propusteni Repy z bane

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 20:24

Mutziputzi Tvůj úsudek, na základě kterými si někoho vyhodnotila jako nesympatickyho/spatnyho. Tak stejnou možnost by měli mít o ostatní, vyhodnotit Meghan podle sebe.

no nic.

20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 20:36

MP Meri Jakej muj usudek? Zenatyho Repku loupla, byty pronajima programove chudejm, prej teda mu zanasela s hokejkou...kde je prostor pro muj usudek? Jinak je mi sympaticka, vyuziva vyrobni prostredek ku svymu prospechu, to cenim