VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:54
Reakce na stes:

Mutziputzi tím se to vysvětluje

​a  co se ti vysvětlilo prosim tebe?

Offline stes
9098 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:56

Mutziputzi ironie, kapišto? 

Že klišé považuješ za jediný racio názor, tvůj samozřejmě

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:56

U Meghan a Harryho mně překvapuje nanejvýš tak to, že to neudělali už mnohem dřív. Já jim fandím a Meghan je mi sympatická. Co, kde, kdy a jak ne/konzultovali s královnou je mi úplně šumák.

Offline Karja
44423 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:56

coralline Tak ja jim to tam budu zadarmo hlidat, kdyz budou pryc, to neni problem, mne zas na nejaky korune nezalezi, klidne to pro ne udelam.

20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:59

stes nekapišto zlatý "moje" klišé proti některejm soudům z fotek a zaručených tabloid reportáží

Offline stes
9098 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 12:59

Karja hele a co uhlíková stopa - budeš lítat sem tam

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 13:07

Mutziputzi 

a co dodává racio tobě u lidí, které neznáš, nikdy jsi s nimi nemluvila, ale přesti ti nejsou sympatičtí? nebo ti jsou sympatičtí všichni?

20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 13:11

Jiná Realita Nevidím na Maghan jedinou věc, kterou by mi byla nesympatická, z toho jak se usmívá, nebo jak si myslím, že se chová, třeba že si myslím, že někým manipuluje, bych si soudit nedovolila

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 13:20

Mutziputzi marja, ale já nemyslím meghan. naprosto tě chápu, že ti sympatická je. mně není. ale nepochybuju o tom, že i ty máš lidi, kteří ti sympatičtí nejsou. bez důvodu. nikdy jsi je neslyšela mluvit, nic o nich nevíš, ale na první pohled to u tebe prohráli. má to takhle každý člověk na světě, protože je to běžná lidská vlastnost. já to tak mám u ní. naštěstí jí to může být úplně ukradené :)

Online Potrefenáhusa
38663 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 13:21

Karja Most je strašná hrůza, myslím je to snad nejlevnější kraj z cely ČR 

20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 13:27

Jiná Realita marja, ale mně prostě nikdo na první pohled, aniž bych ho znala a slyšela mluvit nesympatickej neni a nic běžně lidskýho na tom neshledávám, naopak doufám, že vás takových je málo

Offline bosibori
příspěvků moje polička 09. ledna 2020 13:35
Reakce na Potrefenáhusa:

bosibori By mě zajímalo, kterej člověk tak úplně nutně nepotřebuje k práci (a k čemukoliv jinymu) ruku...

​no to jo, ruka se hodí. 

ale to, co se hodnotí při posouzení ublížení/újmě na zdraví je, jak dlouho to zranění omezilo "v běžném způsobu života". Což je prostě u ruky pořezané tenistky něco jiného než u vrátného... 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 13:42
Reakce na Mutziputzi:

Jiná Realita marja, ale mně prostě nikdo na první pohled, aniž bych ho znala a slyšela mluvit nesympatickej neni a nic běžně lidskýho na tom neshledávám, naopak doufám, že vás takových je málo

​Tomuhle se teda fakt zdráhám uvěřit. Nemohla by Karja vylovit z hlubin vlánka nějakou kauzičku, kde Mutzi označila někoho za nesympatickýho? Bych se i vsadila, že tu něco takovýho určitě proběhlo. 

K Meghan - podle mě ta situace tam musela vyeskalovat do těžko představitelnejch rozměrů, že jim to stálo za to, udělat takovejhle radikální krok. Docela by mě zajímalo, kdyby napsala třeba někdy v budoucnu knihu, žádnej lacinej bulvár typu "Můj život s princem", ale fakt seriózní reportáž o každodenním životě v královský rodině. Pokud se definitivně rozkmotřej, tak by si to mohla asi i dovolit a myslim, že by to byla fakt zajímavá sonda. 

Offline slniecko admin
19500 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 13:43
Reakce na Estara:

U Meghan a Harryho mně překvapuje nanejvýš tak to, že to neudělali už mnohem dřív. Já jim fandím a Meghan je mi sympatická. Co, kde, kdy a jak ne/konzultovali s královnou je mi úplně šumák.

​Detto, sa mi to zdá najrozumnejšie riešenie, dlho som rozmýšľala, prečo to vlastne nespravia. Ale asi to nie je jednoduché rozhodovanie.

20970 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 13:45

MP Meri Prosim te ale at vytahne nekoho o kom vim uplny hovno a jenom dedukuju podle ksichtu

Online Garfie
28417 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 13:45

razorblade Mohla bych napsat přesně to, co ty. Myslím, že nečekala, že to pro ni bude tak náročné. A jako Američance se jí asi v Británii moc dobře nežije. A taky souhlasím s Mutziputzi že je rozdíl mezi státním rozpočtem a výnosem z rodinného majetku. 

Vůbec se jim nedivím, ale každopádně si taky myslím, že je to spíš její iniciativa a myslím, že to není úplně dobrý tah. Možná to manželství měla víc zvážit. 

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 13:46

Mně je teda celá královská rodina u mý velectěný p.dele (slovy toho frantíka z prvního dílu J.Englishe), ale ty diskuse - všude, nejen na parfum -  ty mě bavěj

Offline Malenge
4833 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 13:58
Reakce na bosibori:

​no to jo, ruka se hodí. 

ale to, co se hodnotí při posouzení ublížení/újmě na zdraví je, jak dlouho to zranění omezilo "v běžném způsobu života". Což je prostě u ruky pořezané tenistky něco jiného než u vrátného... 

​Ale tam = v trestním řízení jde jen o to posouzení, zda jde o újmu těžkou nebo "lehkou". Aby bylo jasné, z čeho pachatele obvinit. A jedná se o jednotky dnů, jakože bývalo to tuším dní 7. Což pokud někdo musí s rozřezanou rukou na operaci, tak tím tu dobu nepochybně přesáhne tak jako tak vždycky. Tudíž jsme zpět u toho, že je jedno, jestli ta ruka je Kvitové nebo vratného. 
Otázka odškodnění je něco jiného, nemotat dohromady. V trestu chráníme nějaké zájmy, v tomto případě život a zdraví, a na jejich ochranu má každý stejné právo. Bez ohledu na to, jestli je to Kvitová nebo vesnický ochmelka. Až bude Kvitová toho blba žalovat v civilním řízení ( na což se dle mého vykašle), samozřejmě bude částka požadovaného odškodného výrazně vyšší než u toho vratného. V trestu ne.

Offline Karja
44423 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 14:00

Mutziputzi MP Meri Bohuzel....po tech prohlasenich o Andrejovi mam pocit, ze pise pravdu!

Offline viktorka_od splavu
49172 příspěvků moje polička 09. ledna 2020 14:16