Donald proste vi, jak vypadat prirozene a nenucene!

Donald proste vi, jak vypadat prirozene a nenucene!
barbucha krec tam neni, nema to prvne ale mně se proste nelibi saty odhalující zcela nepokryte frndu na nikom.
Počkej, já myslela tu postarší bloncku!
barbucha jo tuhle, no to se mi zdálo krátký dost, no, jak jsem říkala +20 cm a cajk
TTa třetí je Gal Gadot, podle mě nejhezčí žena na světě.
Sweet Potato Vona má kupodivu docela krátký nohy a dlouhý tělo, podobně jako K.Knightly, mne se teda ten typ postavy líbí víc než zirafi nohy, přijde mi to nějak víc ženský
Fakt? Ja sa tptiz cítim, ako keby ma niekto pribil do zeme. Mne sa bohužiaľ páčia tie dlhé nohy, ktoré samozrejme nemam.
Setare Zaujímalo by ma, čím sa to maže, myslela som, že ma doma solárium, ale to by nemal hnedú iba tvár.
paktofonika Mozna je to takovy to opaleni, co se nastrikava? Nevhodnej odstin, teda, se divim, ze mu Melania nebo Ivanka nedomluvi
Nevim, kazdopadne by clovek cekal, ze v jeho postaveni nebude chodit s oranzovym oblicejem.
Setare Mozna se tak narodila, mozna je to maybelline!:-D
Setare nástřik?
já jsem si podle okrajů barvy myslela, že se třeba opaloval v něčem jako je kostým teletubbies...
bosibori Mozna to opravdu byl nastrik
![]()

Mi přijde divný, že by mu to neudělali líp, ať už je to cokoliv. Nástřik či make-up.
Koukla jsem se na jiný fotky, pěkná je... ale ten účes ani ty šaty resp. výstřih jí nedělaj dobrou službu. Víc jí imho slušej vlasy svázaný. A výstřih (kromě toho že je doslova po pupík, proč to dělaj
) jí poněkud placatí poprsí:

Jejda! ![]()
Setare nástřik?
já jsem si podle okrajů barvy myslela, že se třeba opaloval v něčem jako je kostým teletubbies...
takhle chodi par znamych s makeupem, mazou proste jen to co vidi:-) takze si to zjevne vyrabi sam..
viktorka_od splavu a asi s brejlema na nose, protoze casto miva bile fleky kolem oci. Tipovala jsem to na neco jako "horske slunicko", to elektricke zareni na ksicht, jak musi byt zakryte oci. Ted si ho budu predstavovat jeste s koupaci cepici na hlave :)
Ňáká slovenská těhotná padesátnice si stejně jako já odmítá koupit těhotenskou hadru.

Mutziputzi Skoda, vypadala by asi lip
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.