Catherinne
Proč Ikea?
Modro žlutý? ![]()
barbucha mne se moc libi ty saty. Ale ten zbytek.. ![]()
barbucha jo, modrá, žlutá...přitom ty šaty jsou krásný. Vyčesaný vlasy a krásný subtilní střevíčky a bylo by to jinde...
barbucha ....mi ta paní přijde jako ty typy nejsem hezká, tak to ještě dotuním a budu ošklivá. Nevím, co je horší, jestli účes, kabelka nebo boty.
stes já myslim, že ošklivá vůbec neni, ale tahle ofinka je prostě průser, to nepochopim
Mutziputzi ofinky jsou průser tak nějak vždycky (ne ofiny, to je jiná)
barbucha ....mi ta paní přijde jako ty typy nejsem hezká, tak to ještě dotuním a budu ošklivá.
Já to zas vždycky vidim jako nejsem hezká, tak to dotuním a budu aspoň zajímavá. Výsledek je ale většinou ta ošklivá ![]()
barbucha modelově Hrzánový "stylizace děvčete z Dachau" v Díky za každé nové ráno![]()
barbucha jo, ty tam máš ještě mezičlánek zajímavá...:-) to já jedu rovnou na výsledek, kterej je stejnej
To neni mezičlánek, to je rozdíl mezi záměrem a skutečností ![]()
barbucha :-), já jsem si u některých naprosto jistá, že tam záměr není, ikdyž u výše postované paní asi jo
Oscar Vanity Fair party, báječný všechny tři

zato tohle se paní už trochu vymklo
Přitom hezká ženská, mít to o 20 cm delší. nic by se nestalo, naopak
Mutziputzi Tyhle dobrý....Emily už teda o něco horší :-)

A pro ty z nás, co se nechápaly tu dámičku
z českého candrbálu - byla světová
LadyMary Emily jde asi na beach
LadyMary mně se Emily líbí
Mutziputzi Já proti tomu outfitu asi nic nemám, ale teda rozhodně na jinou příležitost....top vypadá jako vrchní díl plavek...sukně super. Dohromady tak na nějakou luxusní party u bazenu ;-) Ale Emily musí být vždycky polonahá, takže mě to u ní už ani nepřekvapuje.....
stes jako tahle pani ma rozparek hodne vysoko, podle meho az nevkusne, ale srovnavat s tou upocenou damickou z ceskeho plesu fakt nejde. To je nebe a dudy, tahle balancuje na hrane, ale porad jeste balancuje, tamta vypadala jako lacina cuchta nekde od Cesky Skalice... :/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.