paktofonika Díky.
VIP zjevy
paktofonika mne nikdy sympatická nebola. A odkedy sa hrá na "fashion ikonu" , je to podľa mňa ešte horšie. Raz som pozerala nejaký rozhovor s ňou a ![]()
Sis, já dala toho Chucka do blbyho vlákna ![]()
Do zjevů... bych si teď, bejt Tebou, dávala hodně bacha!
No, jen jestli ses nebála ho dát do vtipů
. Vždyť vidiš, jak dopadli ti dva...
Navrhuji všem rozhořčeným slípkám a mimoňům s IQ tykve, aby napsali prezidentu Zemanovi, že navrhují udělit Ornelle řád za hrdinství. Protože žádná jiná žena na světě nerodila císařem a žádná nemůže ty tři hodiny na JIP zvládnout sama, což je po císaři běžná praxe. Je prostě hrdinka. A ještě pro upřesnění, já tam byla tři dny, protože mi šlo opravdu o život, a nikomu to necpu,“
Napsala o své dceři stará Štika
Stará menopauzní Štika závidí?
barbucha Ale fuj
https://www.expres.cz/celebrity/karel-janecek-koronavirus-karantena-rousky-nouzovy-stav-rozhovor.A200406_141758_dx-celebrity_lare
Říkala jsem si, kdy ten se vyjádří. A stojí to za to.
Sweet Potato dostala jsem se presne k titulku, to je asi tak akorat, co tomu venovat. kokot.
jinx Já se dostala o kousek dál, až k pokynu redakci, že mu musejí zavolat přesně ve 14:21, protože to pro něj je magické (nebo tak nějak)
Sweet Potato ach jo ![]()
Sweet Potato Tak já si zkusila pustit i video, že je to lepší, než uklízet špajz. Není!!!! Ta 21 je děsně magická a že žijeme v 21. století není náhoda!!!
OliveOyl Skvělý parfém máš! ![]()
Sweet Potato No hele, každýmu nesedne a jde dost do prostoru ![]()
Ounz fouňo! ![]()
Aby z toho nakoniec nebola koronavírová kolektívna vôňa:)))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my