Děkuji!
O víkendu mám v plánu tůru v Jeseníkách, tak snad nebudu muset zůstav v "základním táboře".
Děkuji!
O víkendu mám v plánu tůru v Jeseníkách, tak snad nebudu muset zůstav v "základním táboře".
Vysokoškolský pedagog![]()
Hromy a blesky stále létají mezi Václavem Noidem Bártou (36) a Gábinou Dvořákovou (28). Teď modelka, která podala žádost o rozvod, přišla se zvláštním požadavkem. Podle Noida chce, aby ji oslovoval jejím titulem!
Gábina se ohání tím, že je vysokoškolský pedagog, a tudíž prý nejlépe ví, co je pro jejich dvouletou Terezku nejlepší. Proto vyslovila přání, že jí má její stále ještě manžel říkat paní magistro.
co na to rict...............![]()
![]()
já tak ještě dokážu nějak pochopit, že když se lidi rozejdou, tak se třeba nenávidí a snaží se navzájem co nejvíc nas*at, ublížit a urazit. Co ale nechápu, že to nejde ovládnout, když je mezi nima malý dítě a aspoň to necpat do bulváru. I když působěj už od začátku jako idiot a idiotka.
Blbý a blbější.
Mně se líbí i lehká záměna pojmů "vysokoškolský pedagog" vs. vysokoškolsky vzdělaná učitelka
Já teda jednoznačně team Noid, magistra z Nemanic je mi protivná i z fotky.
tak vono zase tyhlety bulváry bych nějak brala s rezervou, že to jsou idioti, na tom se nic nemění, nejsem v týmu nikoho, přijdou mi debilní oba
Já celkem chápu, že sereblíty musí s bulvárem vycházet podle hesla "nedáš?dostaneš!", ale uplně všchno by vytrubovat fakt nemuseli.
Koleno není sranda, zůstala bych v táboře. I kdyz to zamrzí. Ale koleno dokáže bolet pak í několik měsíců nebo let, když není dobře zahojené.
Já teda čtvrtý týden neběhám- natažený nějaký vnitřní hýžďový sval. Ale alespoň už chodím ![]()
Tady bych prosila vytrubovat všechno, tohle mě baví, magistra si najde amanta co jí ušije prsa, mužík se to domákne, vypakuje jí, magistra řádí, že jí zatrhne přístup k jeho účtu a označí ho za narkomana, teď tohle..no super![]()
Ale tak jasně, že mé horší já si to užívá![]()
Mgr je přece zkratka pro megeru. ![]()
Já právě nechápu ani to, že se někdo po rozchodu snaží tomu druhýmu ublížit nebo být na něj záměrně hnusnej. Co si tím pomůže, to se jako dostaví nějakej pocit zadostiučinění. Nebo když někdo tvrdí o někom, s kým byl 10 let, že je debil. To jako těch 10 let debil nebyl, nebo co? Nebo byl, a doytčnej s ním byl i přesto, co to o něm samotným vypovídá...
Nevěřím moc, že se dospělý lidi nějak zásadně mění, asi může člověk udělat nějakej duševní kotrmelec, ale pak tam ty předpoklady už musely být předtím. Jako netvrdím, že je třeba být s ex kamarád na život a na smrt, ale s jakous takous důstojností by to člověk snad zvládnout moh', notabene když se toho ještě nějak účastní děti.
já to z vlastní zkušenosti taky neznám, ale umím si představit, že si lidi navzájem umí docela hodně ublížit a že ta ochota ke komunikaci už pak není. Ale fakt nedovedu pochopit, že se tohle nedá pokrotit kvůli těm dětem, co se v tom melou.
Já mám kolegu a kolegyni, který spolu dlouho žili a pak se rozešli, teď se nesnášej, je to fakt samá kráva a debil, když o sobě mluví (v nepřítomnosti toho druhýho samozřejmě) a teda ta jejich řevnivost už způsobila pár pracovních komplikací, kdy to, že nejsou schopný ovládnout tu animozitu, odsral někdo třetí
Kdyby jenom krotit se kvůli dětem, manžel kolegyně do té svojí nenávisti zahrnul i ty děti, jakože od teď jsou ty děti už jenom té paní a ne jeho. Nějaké soudy proběhly, manžel dostal nařízené výživné, ale vykládá si to po svém, takže bude další soud atd. Taky mně to hlava nebere.
to je tedy taky neco.
Ne nadarmo se rika"co je v dome neni pro mne".
strasny.:-/
Bohužel, znám taky případ, kdy se manželé rozhádali opravdu hodně a tahaj do toho i děti. Ty si předávají před brankou, protože on nemůže vstoupit ani na její pozemek. Ona bydlí u svých rodičů a ze začátku jezdila i s otcem nadávat jemu. Dohadovali se opět před domem (on je náš soused...) a hulákali na sebe, sousedi, nesousedi. Starší dcera žaluje na něho přes telefon matce a ta mu pak volá a vynadá mu. Někdy mu děcka nedá ani při zvláštní příležitosti typu svatba, oslava. Je mi líto těch dětí, jsou relativně malé a musí mít v hlavě akorát maglajs.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.