VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 19. července 2017 08:28
Reakce na slniecko:

Děkuji!

O víkendu mám v plánu tůru v Jeseníkách, tak snad nebudu muset zůstav v "základním táboře".

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. července 2017 08:32

Vysokoškolský pedagog

Hromy a blesky stále létají mezi Václavem Noidem Bártou (36) a Gábinou Dvořákovou (28). Teď modelka, která podala žádost o rozvod, přišla se zvláštním požadavkem. Podle Noida chce, aby ji oslovoval jejím titulem!

Gábina se ohání tím, že je vysokoškolský pedagog, a tudíž prý nejlépe ví, co je pro jejich dvouletou Terezku nejlepší. Proto vyslovila přání, že jí má její stále ještě manžel říkat paní magistro.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. července 2017 08:44
Reakce na Mutziputzi:

co na to rict............... 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 19. července 2017 10:11
Reakce na Mutziputzi:

já tak ještě dokážu nějak pochopit, že když se lidi rozejdou, tak se třeba nenávidí a snaží se navzájem co nejvíc nas*at, ublížit a urazit. Co ale nechápu, že to nejde ovládnout, když je mezi nima malý dítě a aspoň to necpat do bulváru. I když působěj už od začátku jako idiot a idiotka.

Offline Sweet Potato
40485 příspěvků moje polička 19. července 2017 10:34
Reakce na Mutziputzi:

Blbý a blbější.

20970 příspěvků moje polička 19. července 2017 10:38
Reakce na Potrefenáhusa:

Mně se líbí i lehká záměna pojmů "vysokoškolský pedagog" vs. vysokoškolsky vzdělaná učitelka

20970 příspěvků moje polička 19. července 2017 10:39
Reakce na Sweet Potato:

Já teda jednoznačně team Noid, magistra z Nemanic je mi protivná i z fotky.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 19. července 2017 10:44
Reakce na Mutziputzi:

tak vono zase tyhlety bulváry bych nějak brala s rezervou, že to jsou idioti, na tom se nic nemění, nejsem v týmu nikoho, přijdou mi debilní oba

Offline Sweet Potato
40485 příspěvků moje polička 19. července 2017 11:39
Reakce na Potrefenáhusa:

Já celkem chápu, že sereblíty musí s bulvárem vycházet podle hesla "nedáš?dostaneš!", ale uplně všchno by vytrubovat fakt nemuseli.

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 19. července 2017 11:42
Reakce na Lama_z_Lana:

Koleno není sranda, zůstala bych v táboře. I kdyz to zamrzí. Ale koleno dokáže bolet pak í několik měsíců nebo let, když není dobře zahojené.

Já teda čtvrtý týden neběhám- natažený nějaký vnitřní hýžďový sval. Ale alespoň už chodím 

20970 příspěvků moje polička 19. července 2017 11:43
Reakce na Sweet Potato:

Tady bych prosila vytrubovat všechno, tohle mě baví, magistra si najde amanta co jí ušije prsa, mužík se to domákne, vypakuje jí, magistra řádí, že jí zatrhne přístup k jeho účtu a označí ho za narkomana, teď tohle..no super

Offline Sweet Potato
40485 příspěvků moje polička 19. července 2017 11:49
Reakce na Mutziputzi:

Ale tak jasně, že mé horší já si to užívá

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 19. července 2017 15:18
Reakce na Mutziputzi:

Mgr je přece zkratka pro megeru. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 19. července 2017 15:33
Reakce na Potrefenáhusa:

Já právě nechápu ani to, že se někdo po rozchodu snaží tomu druhýmu ublížit nebo být na něj záměrně hnusnej. Co si tím pomůže, to se jako dostaví nějakej pocit zadostiučinění. Nebo když někdo tvrdí o někom, s kým byl 10 let, že je debil. To jako těch 10 let debil nebyl, nebo co? Nebo byl, a doytčnej s ním byl i přesto, co to o něm samotným vypovídá...

Nevěřím moc, že se dospělý lidi nějak zásadně mění, asi může člověk udělat nějakej duševní kotrmelec, ale pak tam ty předpoklady už musely být předtím. Jako netvrdím, že je třeba být s ex kamarád na život a na smrt, ale s jakous takous důstojností by to člověk snad zvládnout moh', notabene když se toho ještě nějak účastní děti.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 19. července 2017 15:39
Reakce na Zina:

já to z vlastní zkušenosti taky neznám, ale umím si představit, že si lidi navzájem umí docela hodně ublížit a že ta ochota ke komunikaci už pak není. Ale fakt nedovedu pochopit, že se tohle nedá pokrotit kvůli těm dětem, co se v tom melou.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 19. července 2017 18:11
Reakce na Zina:

Já mám kolegu a kolegyni, který spolu dlouho žili a pak se rozešli, teď se nesnášej, je to fakt samá kráva a debil, když o sobě mluví (v nepřítomnosti toho druhýho samozřejmě) a teda ta jejich řevnivost už způsobila pár pracovních komplikací, kdy to, že nejsou schopný ovládnout tu animozitu, odsral někdo třetí  

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 19. července 2017 18:35
Reakce na Potrefenáhusa:

Kdyby jenom krotit se kvůli dětem, manžel kolegyně do té svojí nenávisti zahrnul i ty děti, jakože od teď jsou ty děti už jenom té paní a ne jeho. Nějaké soudy proběhly, manžel dostal nařízené výživné, ale vykládá si  to po svém, takže bude další soud atd. Taky mně to hlava nebere.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. července 2017 07:17
Reakce na Ounz:

to je tedy taky neco.Ne nadarmo se rika"co je v dome neni pro mne".

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. července 2017 07:17
Reakce na Černá kočka:

strasny.:-/

Offline herminavons
18 příspěvků moje polička 20. července 2017 07:53

Bohužel, znám taky případ, kdy se manželé rozhádali opravdu hodně a tahaj do toho i děti. Ty si předávají před brankou, protože on nemůže vstoupit ani na její pozemek. Ona bydlí u svých rodičů a ze začátku jezdila i s otcem nadávat jemu. Dohadovali se opět před domem (on je náš soused...) a hulákali na sebe, sousedi, nesousedi. Starší dcera žaluje na něho přes telefon matce a ta mu pak volá a vynadá mu. Někdy mu děcka nedá ani při zvláštní příležitosti typu svatba, oslava. Je mi líto těch dětí, jsou relativně malé a musí mít v hlavě akorát maglajs.