No, přesně.
VIP zjevy
No a abych odčinila ten předchozí elaborát, přikládám jednu celebritku. Prý jí a hodně...
tohle je brutalni zlocin na detech.
deti jsou fakt strasne citlivy a tohle je poznamena na celej zivot, jejich pohled na vztahy, nahled na to, jak to ve vztazich funguje, a vubec schopnost vztahy navazovat a udrzovat.
ja vim, ze tohle nejde nejak postihnout, ze proste kazdej svy deti muze zkazit, jak uzna za vhodny, ale stejne mi to prijde husty.
Když jsem byla malá, rozcházeli se nějací rodinní známí. Měli dva syny-o něco starší než jsem já. Pamatuju si to jako strašný zážitek-naši se s nimi přátelili a oni si pořád chodili stěžovat jeden na druhého. Nakonec se rozvedli, každý si nechal jednoho syna a vůbec se nestýkali!!! Úplně neuvěřitelné. Pamatuju si, že jsem jednou šla ze školy a ta paní stála na ulici, starší syn (zůstal u otce) volal dovnitř "tati, už je tady zase ta kur...". No je mi z toho špatně ještě teď po letech.
Po letech, už jako dospělá jsem se náhodou potkala v baru s tím druhým synem, co zůstal u mámy. Hned mě poznal, nadšeně se ke mně hlásil a jeho první věta po "jsi to ty" bylo "a co brácha, víš o něm něco?". No strašný. Bydleli ve stejném městě.
na druhou stranu ta katastrofa nevzniká po rozvodu nebo tím rozvodem, ta přece bývá příčinou toho rozvodu, ne? aspoň teda nevím o tom, že by se někdo v manželství cítil fajn a všecko supr, tak se rozhodnou rozvést a po tom začnou na sebe bejt zlí... takže asi ta děsná atmosféra je už v manželství. tudíž sice po rozvodu můžou být ty vztahy všelijaký, ale ty děti v tom denně žily už drahnou dobu předtím... jen to možná okolí nevědělo.
ja nemyslela konkretne rozvod, ale to chovani rodicu. nejsem proti rozvodu jako takovymu, jestli to tak vyznelo. ale tak ja jsem v tomhe fakt jen teoretik :)
Jak vidíš na případu Noida a magistry, nevěra je ještě super, ale když magistra zjistila, že nemá přístup k účtu, pak se nám to rozjelo.
vidíš to já zas su proti rozvodům a přitom..
:P
jen mi to občas prostě připadá jako by tyhle tahanice byly redukovaný fakt na to chování po rozvodu, přitom ti lidi asi byli stejně pitomí i před ním, žejo... aspoň dle mých vlastních zkušeností. samozřejmě ve chvíli kdy dotyčnej/dotyčná už "nemá co ztratit" tak to vygraduje na maximum, to je jasný.
Chápu!![]()

Na kolena Darinky kašlu, ale má divný prsa - rozestup snad půl metru ![]()
Kostnatej hrudník no, taky vlastním..zřejmě to jde ruku v ruce s těma kolenama
to chapu zas ja-mne taky vyrustaji z podpazdi:-) podprsenka to vicemene spravi ale, zrejme nema
Za kostnatej hrudník nikdo nemůže - ale nejde si na něj nechat přišít trojky a eště blbě ![]()
Já myslim, že dobře, za sebe mohu říct, že to bylo to nejlepší, co jsem v životě pro sebe udělala, ňáký školy ccc vůbec![]()

tak já nevim jak jinak by to šlo udělat, darinku nijak nežeru ale zrovna ta prsa má docela fajn. ty častý nastřelený dvě koule pod bradou jsou teda daleko odpudivější

jsem magor. segra ted dala na fb fotku z dovoleny a ja misto toho, abych koukala, jak ji to slusi a co je za ni za pamatku, cumim na jeji kolena
S podprsenkou je to zjevně mnohem lepší... ale stejně nechápu, proč jí je neudělali trochu blíž u sebe.
no to právě uplně nevim jak by šlo zařídit:-) vycpat to uprostřed to by myslím nedopadlo dobře:-)
Páč by jí to zvedlo tu kůži mezi prsama, je pro to odbornej termín, ale nepamatuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí