já nikdy nevím, jestli mám tyhle lidi litovat nebo co. veřejné propírání vztahu s tím divným odpudivým slizkým dědulou, na kterém je snad závislá, jí nestačilo, tak vyrukuje s tímhle. nechápu, nerozumím.
VIP zjevy
Niektorí ľudia by mali mať zakázané selfie fotky a ich publikovanie na verejnosti
Chudák, ta už se totálně pomátla.
Řekněte jí někdo, že ANO, vypadá pořád na dvacet a to i po ránu! Že by pak snad už dala pokoj...
Musím priznať, že už dlho som sa tak nepobavila. Keď som narazila na Miss pekné koleno tak som skoro spadla zo stoličky.
Ja som pri nadeľovaní asi nestála ani v rade a pobrala som zvyšky. Krátke nohy, dlhý trup, dlhé ruky, hrubé prsty, škaredé kolená, krivé palce na nohách, malé oči, veľké uši, plešatá hlava atď.
Ale pehy, tie mám rada :)
prostě když brada "chybí", není nijak výrazná. Já ten kousek co mám místo brady tak mám ještě protivně špičatý.
To je úplný přehled tělených indispozic
Mě právě vždy nejvíc vadila ta brada - vypadá to hodně blbě z boku, takže pozor na fotky a ty řídké vlasy.
tak ustupujici bradu mam taky (na fotkach je to vazne peklo) plus ja pod tim mam druhou bradu spekatou, nesnasim svuj profil - nahode chybi brada a prsa, pak nasleduje obrovske bricho a placaty zadek. ![]()
Věnuji kus brady. Vystačí pro dvě-tři parfumaniačky.
Moje učitelka tance říká : Dámy, narovnat! Jedna brada stačí. Vždycky mě tím pobaví, já mám dvě tak od šestnácti :) a lepší to nebude... :))
já se tu dnes fakt bavím ![]()
omlouvám se, že se bavím cizím neštěstím, ale je podáváno velmi zábavnou formou!
Ja jsem kdo ma zajem!
Jak tak ctu ty sebekritiky, vybavuje se mi oznaceni "kuní ksicht" . Ja se teda sama sobe moc nelibim, ale 2x jsem se s tim vdala, tak co uz .
ja se sama sobe celkem libim a nevdala jsem se ani jednou, tak nevim ![]()
Dámy, hlavně vy mladší, neházejte flintu do žita..Já mám teď skoro v 50 pocit, že jsem nikdy nevypadala líp a i ta fyzička je nějak nejlepší, co kdy byla... Jako jasně, na soutěže krásy to není, na miss koleno taky ne...ale mám pocit, že dřív to bylo ještě horší. Teď jenom čekám, kdy začne ten sešup z pomyslného vrcholu zpět ke dnu ![]()
![]()
Sešup ke dnu ![]()
Kdybych probrala svoje jednotlivosti, obří přeraženej nos, chmýří místo vlasů, zapadlé oči, zašlé zuby, vrásky na čele jak grand kaňony, chlapský hrudník, blbej tvar nehtů, rajtky na stehnech, nohy do O, placatej zadek, tak je to katastrofa. Ale dohromady to zas takovej průser není, vlastně bych neměnila. Ale z miss koleno mě diskvalifikují jizvy, tak smůla!
Dáda je boží, líbí se mi jak je jí úplně šumák, že ženy šílí![]()

nejsou vidět kolena!!!
Láďa Hruška řádí v Tunisu, toho mám taky ráda![]()

Ccc... Czechchicks se zrejme rozkmotrily, ja jsem lacna po vedeni a nemam podrobnosti hergot!
Jéé, to budu dobrodrůžo jako Kiki a Maki!
Tak už se asi taky můžu přihlásit na Miss koleno, ale jenom s jedním - jestli to teda jde. Po včerejším blbnutí na paddleboardu má dvojnásobnou velikost. Se svojí momentální ladnou chuzí mám promenádu v plavkách v kapse!
Achjo, na několik dní jsem se vyřadila z provozu :(
Skoré uzdravenie prajem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí