VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:43
Reakce na Lilly_Ku:

Odstěhovali jsme se s dětmi kousek za Brno, rozhodující pro nás bylo dobré spojení, takže jsme na vlakové ose a za 27 minut přímo v centru, což je fajn.  Nechtěli jsme nikam do paneláku a čtvrtí typu Bystrc, Líšeň, protože to trvá do centra stejně dlouho, je to drahý a většinou hnusný a my jsme byli právě rozmazlení z toho centra, bydlela jsem s manželem dlouhé roky v bytě pod Kraví Horou, fňuk...Ale na byt v centru, navíc v požadované velikosti, to chce si právě vzít toho Horáčka, no... 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:46
Reakce na Potrefenáhusa:

Souhlas. Ja ji posledni roky nesleduji, ale libila se mi hodne tak 6-7 let zpatky.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. července 2017 10:46
Reakce na Lamicka:

Já si taky myslim, že bejt chlap beru Kate Moss nebo SJP, ale všichni chlapi mi to vyvracej

Jinak "krásky z Instagramu" asi neznám, nikdo mi nesplývá

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 17. července 2017 11:59
Reakce na Mutziputzi:

Udej věk, ať na to vypracuju studii, případně se začnu bát!

Ještě dvoje Vánoce a bude to začínat trojkou. Vidim to na geny, strachu netřeba, pokud nejsi moje sestra! Ale ta má kolena dobrý, tak asi nejsi.

20970 příspěvků moje polička 17. července 2017 12:04
Reakce na Karja:

No kolena dobrý..to si tady donedávna myslely všechny! 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. července 2017 12:18
Reakce na Karja:

Vymysli ještě něco novýho, téma začíná být vyčerpaný. Hele co třeba obličej, já jsem najednou během chvíle hrozně zmařkovatěla. Jakože najednou žádný rysy a tak, takovej pučmelounek povislej, neni na to nějakej odbornej termit? A vůbec nějaká historie co by se k tomu vázala, co a jak a kdo a kde?

vitej do klubu, mam to stejne, zmarkovatela jsem za posledni pulrok, uz si ani nefotim selficka :D

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 17. července 2017 12:40
Reakce na razorblade:

No, ale já si je ani stihnout fotit nezačala! Hrůza, hrůza. Co budu ukazovat vnoučatům...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. července 2017 13:37
Reakce na Karja:

spis co budou vnoucata vystavovat na internet  tady ve vlakne retrofotky jsou to samy krasny dobovy fotografie... a po nas jim zbyde mozna tohle:

Offline dzizisketa
8984 příspěvků moje polička 17. července 2017 13:43

Meanwhile in classical art

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. července 2017 13:54
Reakce na Luna:

Ja tiež spomínam na Brno v dobrom. Bývala som v Kr.poli. Mali sme malý byt. ale bol super. Do lesa naskok, a vlastne aj do centra blízko. Vo fléde som bola peši za 15 minút. No bolo to fajn, priateľ  sa už bohužiaľ vrátiť nechce. 

Offline KiKi07
236 příspěvků moje polička 17. července 2017 14:02
Reakce na razorblade:

Fuj to jsem se lekla

Online Karja
44756 příspěvků moje polička 17. července 2017 15:00
Reakce na razorblade:

Já mám jednu fotku z mládí, jak se spim ve strouze (první a poslední setkání s absintem). Jim to ukážu, až si budou říkat, jak je babka suchá a nerozumí mladejm. Ale pořád je to snad lepší než ty koupelnová selfíčka, tam ty lidi nejsou ani všichni pod vlivem a jak to dopadá.

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 17. července 2017 15:07
Reakce na Karja:

Co znamená zmarkovatet? Já jsem teda naopak nejlíp vypadala kolem 30. roku. Uplynulo fakt jen par let a stari se hlásí. Mně se teda ty rysy, které jsem už i tak měla hodně výrazne, ještě víc zvýraznily a stará zombie je pomalu tu. Ale nevadí mi to. Hůř to asi budou snášet ty panenkovske typy.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. července 2017 15:11
Reakce na Luna:

ano, přesně! velmi výrazné rysy po 30. roku věku  ach jo, budu děsit děti brzo.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. července 2017 15:16
Reakce na Luna:

ja jsem treba oblicejovej typ ivany zemanove (jen typ, podobna ji nejsem:D)... proste v mladi takovy pevny tvaricky, ale nikde zadnej extra vyraznej rys... no a postupne se ty tvaricky roztejkaj, rozkydavaj, plet hrubne... to jsou vyhlidky :D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. července 2017 15:30
Reakce na razorblade:

já mám velký nos a velkou tvář a velké obočí a velké čelisti....a jak se k tomu přidávají čím dál hlubší nosolabiálky, tak je to v souhrnu katastrofa  když nad tím vším ještě trůní směšné vlasové chmýří.

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 17. července 2017 15:48
Reakce na Candance:

prave...

ja uz mam komplex z MP a Parfumanie- z tlusteho krku, kolen, velke hlavy, zapesti (o tech jsem si do te doby myslela, ze jsou stihla), takovych tech speku v podpazi a vubec z cele me tloustky....

potrebovala bych smajlik s pistoli u hlavy

Eště se  probíraly vošklivý ruce, viz SJP, a ty zas mám já ((kromě křivých noh, mizejícího pasu, celulitidy, padajících šedivých vlasů....) 

Offline rysamona
1111 příspěvků moje polička 17. července 2017 15:48
Reakce na Jiná Realita:

heč. já mohu ještě přidat odstáté uši což v kombinaci s řídkým vlasovým porostem ... ustouplou bradu a k tomu si přidejte 189cm. A s takovým materálem pak pracujte  Dcera je naštěstí celý manžel, líbivá hubička a vlasy na tři hlavy

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 17. července 2017 15:53
Reakce na rysamona:

Co je ustouplá brada_ To bych taky mohla mít, jak to vypadá?

20970 příspěvků moje polička 17. července 2017 15:54

Podle mě po třicítce člověk vypadá jak si zaslouží