Když je normálně, neodívá se do stanu a nekryje si břich taškou, na to nemusim bejt Colombo!![]()

Když je normálně, neodívá se do stanu a nekryje si břich taškou, na to nemusim bejt Colombo!![]()

No tak pribrala pár kíl, no bóže... keby sa obliekala príčetnejšie, tak to nikto nerieši. Na tej druhej fotke vyzerá ako rezignovaná hastroška, pritom by stačilo málo. Jej súčasná postava žiadna tragédia nie je.
Pár jsou dvě, tohle je dobrejch 10
Se obávám, že ona ty kila nechce a neumí nosit (to mimochodem nikdo samozřejmě, to je jak s VK říkáme lichá představička), takže to kamufluje excentrickým stanem místo šatů, do 3 měsíců bude zas hubená, tohle už je moc.
Taky myslim a myslim, že říct jí někdo že je teď pěkná normálně tvarovaná ženská, dostane z toho anorexii))

před tímhle bych (jako divák) skutečně dala přednost stanu, a to na jakékoliv postavě
Já si myslím, že přestala denně tři hodiny cvičit a narostla do svých přirozených rozměrů, no.
To mi připomíná to fb video, co se poslední dny potuluje v éteru, jak tam herci hrající Wolverina, Thora apod. makaj v posilovně, které se zove "každý může být superhrdina" (akorát Aquaman je trubka). No tvl, kdyby mi zaplatili nějaký ten milionek v dolarech a byla by to tedy moje práce, tak tak vypadám taky.
Stará známá iluze - mít jejich prachy/čas/prostředky/servis, vypadám tak taky, houbeles, stačí jediná věc - vůle...a priority, to že na to někdo kašle je samozřejmě zcela legitimní.
Tak vona neni divák, takže je to OK, ne?![]()
Čo chce, nechce, umí, neumí... to sú číre špekulácie. Možno má okolo seba naopak ľudí, ktorí jej podobne ako vy hovoria, že je príliš tlstá... To je vážne lepšie, ako keď jej niekto povie, že má normálnu postavu ![]()
No jenže pokud někdo přibere za půl roku 20 kilo jako ona, tak prostě je tlustej, zřejmě něco dělá jinak než dřív a se zdravým stylem to dohromady nejspíš nepůjde.
no já spíš myslím, že prostě začala být kolem třicítky a dostihl ji metabolismus, takže teď bude muset začít tři hodiny denně cvičit, pokud chce vypadat jako doteď. nemyslím, že by byla tlustá, prostě normální postava holky, která necvičí a normálně jí a začalo jí být těch třicet a nemá skvělý genetický předpoklad. u ní je to navíc umocněno tím, že předtím byla opravdu velmi štíhlá, takže srovnání každého kila bolí.
Nepochopila, neva, popojedem.
u rihanny hlavně nechápu, jak o ní někdo může psát, že je královna módy. vypadá čím dál víc jak hastroš. jo kdyby to někdo psal o beckhamové, neřeknu popel.
Kdo ví, jestli se bude chtít vracet to (extrémní) štíhlosti se vším, co to asi muselo obnášet.
V obličeji jí to ale sluší i ve stanech
, zatím. Kromě fotky v těch kalhotech a triku se mi líbí i v téhle verzi.

Jeďte, ale jinak než já to nepochopí nikdo
mně se líbí to její jakožehennové tetování. kdybych náhodou někdy o nějakém uvažovala, tak jedině takové ![]()
No jenže pokud někdo přibere za půl roku 20 kilo jako ona, tak prostě je tlustej, zřejmě něco dělá jinak než dřív a se zdravým stylem to dohromady nejspíš nepůjde.
Sakra to je fofr, ještě ve 13.40 jsi psala deset.
No ale Domenica hodila 20, co já bych troškařila!
chodit povenku naha ok urcite neni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.