VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Lenka22
2629 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 17:23

Ke genetice - četla jsem, teda už před lety, není to žádná novinka, Sedm dcer Eviných od Bryana Sykese. Nevím, jestli už to není nějak překonaný, ale pro mě to bylo moc zajímavý čtení. 

Offline andulka01
12793 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 17:37

Isca No, to, že je něco v matrice, ještě neznamená, že se cestou nepriplet nějaký jiskrný chorvatsky tovaryš 

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 17:39
Reakce na Karoleena:

Aranel Přesně tak, sarmat je alan a kalaba je pona, že to druhý je kytka jsem zjistila teprv minulej týden, kdy zrovna luštil křížovku přítel a zeptal se mě, co je kalaba. Tak mu automaticky hlásím, že pona, a on no jo, ale CO to je? Zprvu jsem nechápala, co to je jako za otázku a co tím sleduje, ale nakonec jsem to teda šla vygooglit. :)) 

​toto je přesně důvod, proč jsem nikdy nepochopila luštění křížovek kdysi jsem luštila akorát tu v Reflexu tam bývaly úplně normální otázky

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 17:59

Pavlena heled, ja byla hrozne krasny dite, jak do reklamy... a podivej se, co ze me vyrostlo

Online Potrefenáhusa
38704 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 18:00

razorblade krásná ženská, co jinyho!!!

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 18:22
Reakce na Isca:

brrr Můj otec je taky takový dosti mediterránní typ (černý vlasy, tmavý velký oči, výrazný rysy,  bronzová kůže i v zimě), přitom nejmíň tři sta  let nazpátek v rodokmenu samý Jižní Čechy. 

​to mi pripomnelo otcovu trochu rasistickou historku z konce 90. let, kdy prijel pracovat do Nemecka. Jeho sef mu prej prvni den rekl, ze tam uz jedna ceska pracuje. A prej: ona je z toho... jihu Cech. A na ten jih prej dal duraz. Otec to prej nechapal... a pochopil az pak kdyz se mu prisla predstavit. Byla to Romka. Mel se prej co drzet, aby se nezacal smat, kdyz mu ten jih Cech docvaknul

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 18:23

Potrefenáhusa mam ted tvar nasrany domovnice

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 18:37

razorblade to ovšem není genetika, ale povaha!  já Tě chápu, já si třeba sama o sobě myslím, že jsem milé a mírné děvče a přitom se mě kolegové v práci bojí

Jinak k té genetice - já jsem tmavej typ, tmavý oči, vlasy už od narození, to stejný moje máti, babička taky podobně, dokonce i synovec (bratrův syn) vypadá jak moje nebo matčino dítě, nikoliv bratrovo a jeho ženy, takže jsem neměla nejmenší pochybnost, jak budeme mít krásnou tmavookou a tmavovlasou holčičku... a je to světlounká zrzka  navíc jak teď přibrala, vyrostla jí hlava a vypadaly vpředu vlasy, tak vypadá jako malá Švejková  no, tak snad z toho vyrostne stejně jako Rumia.

mmch, já si nemyslím, že každý dítě je hezký, jen se to prostě neříká

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 18:59

razorblade můj otec šel ještě dál "ze všech barevnejch mám Slováky nejradši" (máti je z Nitry). Vždycky o sob byl přesvědčenej, jak je vtipnej... 

ad mimina- můj muž byl celkem ošklivý miminko, takový pavoučí, tenké končetiny, zvláštní profil- divně posazený nos... a je to šmrncovní chlap, ty dlouhý končetiny, šlachy i svaly, to mu zůstalo, nos má výrazný, modré oči, výrazné obočí a na první pohled koutkem oka, co jsem se do něj kdysi zamilovala, mi připomínal Ralpha Fiennese. Blahé paměti

Velká malá naše je jako jeho otisk. Pocity. Dlouhý tenký končetiny, to obočí, tvar dolní čelisti, dlouhý rozhodování o sebemenší maličkosti, chuť k pohybu, potřeba pohybu. To je úplně fascinující. A legrační, když muži vadí, jak je někdy nerozhodná a při tom je v tom celá po něm . A malá malá je po té slovenské rodině z máminy strany. Kulatá hlava, jako děda a strýcové, temperament, apetit, extroverze. Období vzdoru stojí za to. Snažím se nemyslet na pubertu...

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 19:01

razorblade ty jsi pako, jsi hezka furt, navic sympaticka. Nevim, kde beres tu domovnici.

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 19:06

razorblade a teď by mě zajímalo, esli za tohle může nějakej výchovnej princip, za ty dojmy, co ze sebe máme- viz tvoje domovnice, nebo všechny ostatní, co tady zmiňovaly svoje nivé kamarádky, co vypadaj i po túře jak ze žurnálu. Já si taky už od dětství připadala mezi ostatníma jako to upachtěnější, upocenější, míň vtipný a chytrý individuum...

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 19:07

marieu jo, může

Offline Dadoo
11634 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 19:09

razorblade tssss.. By si mohli gratulovat všichni, kdo by měli tak sličnou domovnici

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 19:14

Ava ale tak já asi neměla nějaký studený odchov...

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 19:26

marieu ale tak ona ta upravenost neni tak slozita, kdyz na to ma clovek geny no... staci hezka plet a taky neprustrelny strih vlasu ci uces. Ja mam vlasy se spoustou podrustku a jakysi kadernik je nazval "prilis zive", proste cokoliv s nimi udelam, za chvili rozhrabano... a plet, taky spatny. takze tohle nemit a easy, jsem jak ze skatulky.  

Online 999
19733 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 19:32

Moji rodiče jsou oba tmavé typy, já se narodila snědá, s tmavými vlasy na ramena. Sestra se narodila císařem, bílý plešatý mimino :-). Matka dlouho nevěřila, že ji nevyměnili. Dneska jsme téměř identická dvojčata, klony, jen ona je Sněhurka, tmavé vlasy, bílá pleť.

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 19:40

Pavlena já se přestávám (sama sebe) trápit až teď, na prahu čtyřicítky. Pleť no comment, vlasy by mohly bejt lepší, ale žádná tragédie, šatník totéž. Glanc to nebude nikdy, tak aspoň smart casual...

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 19:43

999 bráchova přítelkyně mi poslala na velikonoce fotku s jejich chlapečkem a popiskem "rumunský pár adoptoval syna severského původu" - oba dva skoro černí, výrazné typy, oba navlečení v nějakých dost příšerných hadrech, jak se fotili ze srandy doma a na rukou mají synovečka- modroočko s blonďatou patičkou...

Online 999
19733 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 19:50

marieu Ségra taky modroočko :-).

Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 20:12
Reakce na andulka01:

Isca No, to, že je něco v matrice, ještě neznamená, že se cestou nepriplet nějaký jiskrný chorvatsky tovaryš 

​Tak tak.

Navíc já odjakživa tvrdím, že to my jsme pravej tavicí kotel národů... dyk se to tady prohánělo přes nás všechno, Teutoni se Slovanama... Keltové... Tataři... Švédi, Francouzi, Rusové... no na co si vzpomeneš. A to nebylo jak dneska, že přijedou turisti na den dva - vojáci tady leželi dlouho. Tak co měli dělat! Byl by div, kdyby tady nezanechali ani jednu, ehm, stopu...

Můj děda, kterej se moh kdykoliv prokázat čistě árijským původem, vypadal jak kříženec Atily a starýho Kohna a když se vracel z koncentráku, skočila po něm na nádraží čekající ženština se slovy Izáku, ty ses mi vrátil!