viktorka_od splavu Vid a neudelala jsem to a neudelala:-D:-D
VIP zjevy
jitřenka dare chybi chlap a ty jsi malicko hlupenka, coz?
jinx nejlepší způsob, jak někoho přimět změnit názor, je urazit ho, že?![]()
Mně teda taky Dara přijde od tý doby, co se rozešla, krapet zoufalá (samozřejmě soudit jen z internetový prezentace, takže se klidně můžu mýlit). To přece nemá nic společnýho s tím, že by ženská nutně musela mít chlapa, aby byla šťastná, nebo že by na tom bejt single bylo nedejbože něco špatnýho. Jako původní formulace trochu nešťastná, ale zase bych to nedramatizovala.
jitřenka dare chybi chlap a ty jsi malicko hlupenka, coz?
To je ale hnusnej výraz, co je to za nářečí?!
Souhlasím s MP Meri - co jsem si tak všimla, tak tolik polonahejch fotek Rolincová nikdy nezveřejňovala, dokud teda byla s nějakým tím partnerem. Nejde vo to, že by jí chyběl jakejkoliv chlap, to snad ne... ale tahle sebeprezentace už kapku trapná fakt je.
Z té Dařiny fotky se fakt nedá usuzovat nic. Ona má nějaké to své "publikum", pro které ty fortky postuje. To "publikum" na ty fotky asi nějak čeká a komentuje, samozřejmě pochvalně. Jak nám to pak předkládá bulvár. Takže je to jedna fotka z mnoha. Příští týden bude další. Zase bude někde naštelovaná v rafinované pozici. atd...
Jste spravne holky! Zustante takove!
jinx Jediná maličko hlupena jsi tu teď ty, sorry.
Nic, popojedem, jedna Lela na spravení nálady. Krásná inspirace pro těhotné si myslím.

Ja zeru, jak se vzdycky houfne podporite. Uz od dob mp:))
MP Meri To je asi nejaka alternativa kojicich satu bych rekla;-)
jinx par lidi ma stejny nazor, co je na tom? Ty se casto shodnes s Mutzi, o segre nemluve, a co ma byt?
jinx tak to teda ne, já nemám s mp nic společného! já se tě chtěla naopak zastat!
holky neblbněte, jinx to nemyslela zle... prostě jen "má svoje dny", no!
prďola nemam chlapa, sim te!:D
MP Meri ten popisek :)))) Chlubila se tehotenskym briskem.. :)))) Ja myslim, ze toho bricha si nikdo ani nevsiml :))))
MP Meri mě na lele nejvíc fascinuje, že má vždy takové bílé lesklé punčochy, mám pocit, že bez nich jsem ji snad ještě neviděla![]()
Jiná Realita No,ale ona je hrozne mila, ja ji ted videla v te trinacte komnate a fakt mila, prijemna zenska!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje