VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 20:22

Pavlena aaaa podrosty! Taky se ti ve vlhku krouti, ze mas hlavu plnou kudrlinek? S timhle materialem proste nepohne sebelepsi kadernik. I kdyz mi to jednou maskerka pekne vyzehlila, nalakovala a upravila, tak stacila pak pulhodinka mrholeni a cely jeji dilo bylo fuc. A vyraz "prilis zive" se mi libi, fakt pekne upraveny vlasy mam tak trikrat do roka, ale ne proto, ze ja bych se snazila, ale proste proto ze ty vlasy zrovna ten den chtej.

Offline miuu
412 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 20:37

viktorka_od splavu Podoba je sice diskutabilní, ale dle nápadů jsou to dcery svého otce .

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:15

barbucha No jasne, tady to zilo. U nas doma to vidim na ty Turky...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:27

Luna ja jsem predloni otci koupila k Vanocum geneticky test puvodu. Je to takova srandicka, ale on ma tyhle veci rad. Otec je modrookej, jeho otec byl vysokej svetlovlasej modrookej, tak jsem si delala nadeji, ze jsme treba potomky vikingu... no nas praotec byl prej african

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:33

razorblade cha, já měla kolegyni poloviční maďarku, po otci. modrooká přírodní úplně světlá blondýna s porcelánovou pletí, fakt krok od albína. to by ještě nebylo tak divný - až jsem se seznámila s tím tatínkem a ten vypadal uplně stejně, jen ty vlasy měl o kapánek tmavší, spíš do zrz. jedině co, tak oba měli ty vlasy hodně kudrnatý

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:38

viktorka_od splavu ony tyhle haploskupiny urcujou tvyho praotce nekdy pred 30 tisici let takze to na nynejsi vzhled asi moc vliv nema. Ale desne jsme se pobavili tim, ze jsme v jedny geneticky skupine s Askenazi a zaroven s Hitlerem... ten by z toho asi nebyl nadsenej

Online Potrefenáhusa
38704 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:40

viktorka_od splavu Maďaři ale takoví často jsou, vysocí blondaci, nenaplnujou úplně ten náš stereotyp

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:42

Potrefenáhusa jsem letos u toho balatonu nepotkala ani jednoho

Online Potrefenáhusa
38704 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 21:51

viktorka_od splavu já měla babičku taky malou a tmavou. 

Offline 74SLena
475 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:03

razorblade 

My si to nadělili předloni k vánocům, je to náhodou moc zajímavý. Největší prča je, že jsem kdysi viděla sochu Umírající Gal a shledala jsem hodně podobných rysů v obličeji s manželem. Tak jsem si z něj dělala srandu, že je to muj Kelt. No a ono to vyšlo, je Galoromán od někud z Francie a jižního Německa.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:15

74SLena to my se teda hitlerovi, Napoleonovi nebo Einsteinovi, kteri jsou s nami ve skupine, moc nepodobame otec meho otce byl dokonce takovej ten typ heydrich ale mame srandu z toho, ze nas praotec vlastne priplul do Evropy jako migrant

Offline 74SLena
475 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:24

razorblade 

Já tam nikoho zajímavýho nemám, ale on tam má třeba i Tutanchamona a po mateřský linii Marii Terezii.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:36

74SLena v tom, co prislo nam, byly u kazdy haploskupiny vypsany slavny osobnosti, urcite tam musis nekoho zajimavyho mit

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:36

74SLena v tom, co prislo nam, byly u kazdy haploskupiny vypsany slavny osobnosti, urcite tam musis nekoho zajimavyho mit

Offline Isca
4890 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:55
Reakce na andulka01:

Isca No, to, že je něco v matrice, ještě neznamená, že se cestou nepriplet nějaký jiskrný chorvatsky tovaryš 

Anebo Turek! Vážně, jejich rod se motá kolem ves.., ehm, městyse,  který se jmenuje podle rybníka s divným jménem, které má prý význam v turečtině. A abych nebyla úplně OT, trochu připomíná příjmení jedné americké VIP :-)  

Offline 74SLena
475 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 22:55

razorblade Já mám po matce J* a nikoho mi tam neuvedli. Po tátovi mám jen informaci, že jsme Slovani, ten test jsem musela nechat dělat z krve, ne ze slin a nic podrobnějšíhi mi ta firma nesdělla. Z těch slin to bylo podrobnější a i zpracování se mi moc líbilo.

Offline Emerald
2677 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 23:27

barbucha Tak muj tchan vypadal v mladi jako cistokrevnej Mongol, je to ale i ve skoro 80 porad peknej a hlavne moc zajimavej chlap. Hodne dela taky bohata bila kstice. No a muj muz vypada taky dost jako nejaky Asiat, ale spis Cinan. A takhle to maji jen oni dva. Muzova sestra z toho nema ani tuk... 

Tchana se na ten puvod ptali uz mnohokrat vcetne nejakeho skutecneho Mongola, co v dome mody prodaval strasne drahe kasmirove svetry. A muze se ptaji taky vcetne kdysi nejakeho prednasejiciho na VS. A jednou se ho i kamarad - cizinec ptal na to, jestli si je jisty, ze je cistokrevny Cech.:-)

Offline JanieB
550 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 00:59

To mně a bráchovi jednou rodiče řekli něco ve stylu, že první byl on hrozně pěkné děcko a já nic moc a pak se to nějak prohodilo, aneb jak urazit obě děti jednou větou ;)

Do statistik: já jsem věrná kopie své matky (a ona její matky), můj brácha je celý taťka.

Bráchova dcera je moje kopie povahou i vzhledem, až na to, že rodina švagrové i naše je komplet tmavovlasá a hnědooká a neteř blonďatý modrooký andílek ;-) :D

A teď jen říkám, aby můj budoucí syn nebyl celá bráchova kopie, protože my dva jsme úplné protiklady - já "motorová myš" a on "mouchy, snězte si mě" ;-) Já se furt honím za efektivitou a laxní brácha mě někdy přivádí k šílenství ;-)

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 01:08

No já jsem si dala do té aplikace, co tady kdysi proběhla, fotku, abych viděla, jak budu vypadat stará. No a koukala z ní moje babička.

V první chvíli mě to pravda trochu vyděsilo. 

Online Potrefenáhusa
38704 příspěvků moje polička 30. prosince 2020 07:04

continuity na mne moje babička už par let kouka ze zrcadla 

a koukala na mě občas i v porodnici z peřinky

JanieB to je jak u nás:Mami, nepřijde ti, ze mi je to dite podobny? 
Mama: Ne, ty jsi takhle hezká nikdy nebyla!