VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 10:59

999 v souvislosti s Vondráčkovou jsem si vybavila bývalou kolegyni, která jako cuchta vypadala skoro vždycky. Peníze měla, super pozici, vlastně i vkus, protože věci měla pěkné, ale vždycky vypadala tak nějak špinavě a zanedbaně, tu utržený poddolek, tu uválená a zapraná košile, zašpiněný kabát... nevím, jak to dělala.

Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 10:59
Reakce na 999:

Pavlena Tak k těm genům :-). To, že je dítě ( kor dcera) podobná tátovi, to se dá očekávat. 

​Taky jsem žila v takový naději... a nakonec je naše Adéla úplně celá svoje babička, matka snachy. S mladým pánem nebo se mnou nemá společnýho vůbec nic! 

Když jsem si zrovna o vánocích na to stěžovala, tak snacha pravila že já mám zřítelnici a to mi musí stačit... fakt je, že Emma taky není taťkovi podobná, ta se zvrhla úplně do nás. Co se genů týče, na nás prostě moc spolehnutí není

Offline Garfie
28461 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 11:04

barbucha No jo, někdy to tak holt je, že se narodí "cizí dítě".  To se směje kamarádka mně, dcera je vzhledově (a teda i povahou) celá švagrová, se mnou nemá skoro nic společnýho....

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 11:06

Garfie Dcera je taky celá švagrová. Jen má moje tmavé oči, ale jinak je i stejně světlý typ jako ona. Nejvtipnější je, že i stejně mluví a má její gesta, přitom se vidíme tak jednou za měsíc. 

Offline andulka01
12793 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 11:06

Lamicka Já zas měla kolegyni, která vypadala jako z cukru kdykoliv. V létě v zimě, na konci náročného pracovního dne, na kole, na lyžích. I normálně si přijdu jako trochu cuchta (a k tomu bez té pozice, prachů a tak), ale vedle ní to bylo dycinky omfg.

Offline Potrefenáhusa
38704 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 11:10

andulka01 já mám takovou kamaradku, jednou nám tyden pršelo na Fatře, jeli jsme domu úplně zmordovany, jetý, spinavi, napůl plesnivi a ona porad vypadala, jakoby zrovna vylezla ze sprchy

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 11:17

andulka01 já mám takovou moc dobrou kamarádku. Je vždycky sladěná, upravená i po 50 km na kole, navíc vysoká a štíhlá blondýna. Už jsem si zvykla, že si  vedle ní připadám jak malá kulatá tmavá cuchta.

Offline Karja
44513 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 11:18

Jee a mne se ta Rumia prave hrozne libi! Ja mam rada takovej ,,vtipnej,, vzhled a to ona ma. Prijde mi krasna a prave si myslim, ze v dospelosti to bude moc hezka a zajimava misenka (nevim, zda se toto slovo v jejim pripade da pouzivat, asi jo.)

Ja byla hrozne hezky dite a pozor nezustava to! Naopak mam teorii, ze je to naopak!!!

Offline Karja
44513 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 11:20

Lamicka Jo, tak takova je moje kamaradka. Ale ona se upravuje takovym zvlastnim zpusobem (jako liceni, vlasy) ale obcas kdyz k ni prijedes rano a ona vyleze v pyzamu, tak by se clovek rozbrecel! Nad sebou....

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 11:24

Karja ja mám túto teóriu tiež na vlastnej osobe :)

Inak čo mám naokolo kamarátky s deťmi, tak tie, čo boli ako mimina (povedzme to jemne) srandovné, sú už vo veku cca 6-8 rokov fakt pekné dievčatá.

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 11:25

Potrefenáhusa my v létě byli na vodě i s nějakými mladými a jedna holka byla pořád jak že žurnálu, poslední den třeba měla na sobě nepokrcenou kosili. To bych ještě nejak chápala, ale vezla jsem ji domů a měla sebou na ten tyden tak 40 litrový batůžek a v nem ještě i spacák.

Jsou věci mezi nebem a zemí. 

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 11:28
Reakce na Potrefenáhusa:

999 takže dcera hezka po tatovi, chytrá po mámě? Jsem spoko!!!

ne, tyhle generalizace jsou děs a Rumia je náhodou moc roztomily miminko

​No já bych to řekla spíš tak, že pokud je pár hodně nevyváženy, co se týče fyzického vzhledu nebo inteligence, je dobré počítat s tím, že si dítě nemusí nutne vybrat to lepší od obou rodičů

Offline andulka01
12793 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 11:30

Karja A někdy se stane, že člověk není ani hezky dítě, ani jako mladý, ani dospělý , jsem "hezká" po tatínkovi a jeho matce, bohužel.

Offline 999
19733 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 11:34

Lamicka Takovou známou mám taky :-). Ona může být od hlavy k patě oblečená z Pařížský a vypadá jak cuchta.

Offline 999
19733 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 11:49

barbucha My od mala řešili, komu je je podobná dcera. Nám totiž vůbec podobná není :-). A nedávno při prohlížení fotek jsme zjistili, že vypadá jak ségra moji tchýně :-). Je zajímavé, že ani její dcera, ani vnučky tu podobu nezdědily. A že je to sakra slušný dědictví :-).

Offline Aranel
6567 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 11:50

Mrakoplas Já jsem například jako mimino i malé dítě byla oplácaná a dlouho jsem neměla vlasy (a teď po třicítce neplatí ani jedno ). Nechci Pavlena nějak "šejmovat", ale přijde mi to trochu za roh, vždyť tomu dítěti je pár měsíců.

Taky jsem byla 100% po tatínkovi a teď už jsem víc podobná i mamince, resp. záleží na tom, kdo koho víc zná, ale nějakou podobu máme.

Offline baltik
4968 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 11:57

Ty deti se fakt hrozne meni. Zrovna jsme se divali, jak se zmenili chlapecci z romantickych komedii. Ten roztomily z love actually nic mocv dospelosti a ten hrozny z about a boy krasavec. 

Offline rozarka
4202 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 12:02

Já jsem nikdy nevypadala jako členové naší rodiny, všichni tmavovlasí s tmavýma očima, já téměř albin. Ani rysy jsme neměli podobné a ještě v dospělosti jsem občas pochybovala o svém původu. Po čtyřicítce se to nějak zvrtlo a najednou se ta podoba vyloupla. Na některých fotkách teď, když se ségra začala odbarvovat, si kolikrát ani nejsem jistá, která je která.

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 12:05

rozarka já znám dvě ségry jedna je tmavá a druhá blondýna. Jinak se podobají strašně, ale protože jsou jak den a noc vůbec nám to nedošlo, že jsou ségry, až když to řekly. 

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 29. prosince 2020 12:22

baltik ze? ja takhle mela spoluzacku na zs, takovy ten blond modrooky andel, princezna z pohadky..hrozne jsem touzila byt jako ona. v dospelosti nicmoc teda, takova muzatka, celisti jak arnold:-)