Jako ke genetice, moje sestřenice jsou 2 zrzavé a jedna blondýna. Rodiče jsou oba tmavovlasí
.
VIP zjevy
Přidávám svůj oblíbený VIP zjev

miuu a otec je jisty?;-)
Ja jsem nasla fotku svyho otce v jednom atlase s popiskem "Typicky íránský pastevec". Proste totalni dvojnik, kazdej, komu jsem to ukazala, dostal zachvat smichu.
Ale kde se vzaly u nas iranske pastevecke geny fakt nevim.![]()
Stará existence to si mi pripomenula jednu fotku zo svadby sestry môjho dedka. Jeho mama, teda moja prastará mama vyzerala ako kópia mojej mamy. Škoda, že tu fotku nemám (bol v našej veľkej rodine o tieto pamätné veci veľký boj
)
Isca Ty znám z křížovek![]()
Sweet Potato Tak se ukaž![]()
Isca Sarmat na čtyři je alan!![]()
Isca Ja si to proctu, me takove veci bavi.
No nejaky divny puvod mit budem, nedavno se mi dostala do ruky fotka, pry jestli poznam prababičku. V rade dvaceti ruzolicich slovanskych Sokolek jedna mrnava s orlim nosem, propadlyma tvarema s cernym rozcuchem.
To byl fakt zaludny kviz...![]()
Isca Tím teda mé znalosti končí. Nějací pastevci asi z Íránu? Něco ke Scythům?
Luna Můj děda v dětství vypadal jako Franz Kafka- černé oči, černé vlasy, hubený a odstávající nos. Trochu takový židovský vzhled, ačkoliv židovského původu nikdo nebyl několik set let dozadu.
Sweet Potato Jj, byly to příbuzné kmeny, ve starověku.
To bylo v jedný písničce Svěráka a Uhlíře ![]()
Vida, nikdy mě nenapadlo to nějak dohledávat, v křížovkách jsem to brala jako IF / THEN ![]()
brrr Můj otec je taky takový dosti mediterránní typ (černý vlasy, tmavý velký oči, výrazný rysy, bronzová kůže i v zimě), přitom nejmíň tři sta let nazpátek v rodokmenu samý Jižní Čechy.
Aranel Přesně tak, sarmat je alan a kalaba je pona, že to druhý je kytka jsem zjistila teprv minulej týden, kdy zrovna luštil křížovku přítel a zeptal se mě, co je kalaba. Tak mu automaticky hlásím, že pona, a on no jo, ale CO to je? Zprvu jsem nechápala, co to je jako za otázku a co tím sleduje, ale nakonec jsem to teda šla vygooglit. :))
Ke genetice - četla jsem, teda už před lety, není to žádná novinka, Sedm dcer Eviných od Bryana Sykese. Nevím, jestli už to není nějak překonaný, ale pro mě to bylo moc zajímavý čtení.
Ke genetice - četla jsem, teda už před lety, není to žádná novinka, Sedm dcer Eviných od Bryana Sykese. Nevím, jestli už to není nějak překonaný, ale pro mě to bylo moc zajímavý čtení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my