VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline SunEclipse
3416 příspěvků moje polička 02. června 2018 11:58

Mutziputzi no ono alkoholikovi to jeho pití taky vyhovuje, přesto je to alkoholik.  A navíc - co ty víš, jestli je Nečas opravdu s Jaňulkou v pohodě? Třeba taky mu to už nevyhovuje, ale bojí se cokoli

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. června 2018 12:05

SunEclipse no a kdyby už nechtěl být alkoholik, holt musí přestat chlastat, aby nebyl bačkora To že to Nečasovi s Jaňulkou klape vyvozuji z toho, že s ní žije, je to logičtější dedukce než že je tomu napoak.

Offline SunEclipse
3416 příspěvků moje polička 02. června 2018 12:16

Mutziputzi

jen jestli to není tak, že jsi fůrie a tak hledáš chlapa, co ti to u něj projde

A co se Tvrdíka týče, člověk, co propadá hysterickým záchvatům a ničí při nich vybavení kanceláře, mi teda opravdu neimponuje - takovéhle chování považuju taky za projev slabošství.

Offline Pinot Noir
29508 příspěvků moje polička 02. června 2018 12:17
Reakce na Mutziputzi:

Jiná Realita no a podle mě bačkora je jenom ten, kterýmu to nevyhovuje

To je pěkná blbost. Není divu, že tedy jedna o voze a druhá o koze, když máš na všechno vlastní definici. Co na tom, že tu definici uznáváš jen ty jediná ;)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. června 2018 12:22

Mutziputzi no kdyby se klapající vztahy posuzovaly podle toho, že spolu dva pořád žijí, tak by klapaly kdejaké vztahy, dokonce i týrané ženy žijí s násilníkem (nemálokterá si to navíc i přichválí a příště si najde zase násilníka, prostě nějaká úchylka v povaze, stejně jak u toho papučáře). když je chlap bačkora, tak od ženy neodchází, i kdyby mu to nevyhovovalo. protože ženě by se to nelíbilo. v tom tkví jeho bačkorovitost.

někdy se stane, že to papučovi nevyhovuje, ale není schopen ženě vzdorovat, až ji nakonec třeba zabije, když už to fakt vydržet nejde.

jak jsem psala, celé to spočívá v tom, že ty pod pojmem bačkora vidíš něco úplně jiného. bačkora je slaboch jen ve vztahu k vlastní ženě. jinde naopak může být velice dominantní - tam si to vynahrazuje.

20970 příspěvků moje polička 02. června 2018 12:26

Pinot Noir No jo, to tak chodí, vždycky je někdo první a ostatní to pochopí až časem, by lidstvo hrozně stagovalo, kdyby si většina jenom rochnila v tom jak má pravdu a co je podle ní správně

20970 příspěvků moje polička 02. června 2018 12:28

SunEclipse já nejsem fúrie, neskromě si naopak myslim, že jsem naprostá výhra

Offline SunEclipse
3416 příspěvků moje polička 02. června 2018 12:30

Mutziputzi hele, to já si o sobě myslím taky - jen to nějak nechápe to okolí, asi taky budu muset počkat, až to všem dojde

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 02. června 2018 12:38
Reakce na Jiná Realita:

Mutziputzi žít s ženou jako je nečasová může jen velmi slabý typ muže. je to zlá žena. stačí se na ni podívat. nemusíte ani slyšet nahrávky, nebo si o ní cokoli číst. 

​ty prostě nezklameš 

jinak nečas jako bačkora někdy trochu působí, zda to  znamená, že i je, těžko říct. a proti vodění se za ruce nic nemám v jakékoliv frenkvenci u nikoho, takže mi to nepřijde divné ani u nich dvou...

Offline Řvousenka
1014 příspěvků moje polička 02. června 2018 14:15

Tak on ten Petr Nečas opravdu velký hrdina není. Když ho chtěl Klaus v roce 1997 jako slušňáka na ministerstvo vnitra, tak napřed kývnul, ale další den odvolal, co slíbil, prý rodina. Jako premiéra - slušňáka jej nastrčila 2010 tehdy totálně kmotry rozložená ODS, ve snaze zachránit poslední zbytky cti, dalo-li by se to tenkrát ještě takhle vůbec říct. Jenže mu tam taky nastrčili babu a chudák se chytil. Z toho všeho mi plyne, že i premiér může být bačkora. 

20970 příspěvků moje polička 02. června 2018 15:06

Řvousenka Co z toho z něj dělá člověka pokleslého charakteru a bačkoru? Byť jsou to samozřejmě smyšlenky jak od politologa samouka z Parlamentních listů OK, nevěra, dál?

Offline Řvousenka
1014 příspěvků moje polička 02. června 2018 15:38

Mutziputzi Pro nevěru mám pochopení, ať si klidně zahne, když se mu holka líbí, ale ať ji nenechává řídit stát. A v tom prvním případě se měl napřed doma zeptat, jestli to může vzít, aby pak nebyl za blbce, jakože byl. Prostě má smůlu na manželky. Karakterní, to von možná bude, ale nesmí se do toho přimotat ženská. Pak bačkorovatí. Samozřejmě jsem nepřesvědčila, a to jsem se taaaak snažila

Offline Garfie
28106 příspěvků moje polička 02. června 2018 15:50
Reakce na Mutziputzi:

Jiná Realita no a podle mě bačkora je jenom ten, kterýmu to nevyhovuje

​Někdy i chlapi zůstávají třeba kvůli dětem, nebo sexu  Já si navíc taky myslím, že bačkora může být i chlap, co mu to vyhovuje. Můžeme tomu v tomto případě říkat třeba podpantoflák, je to skoro totéž. Platí to pochopitelně i o ženách, je to prostě člověk, který se rozhoduje podle přání protějšku. Tedy ne dialog, na jehož konci je nějaký výsledek, kompromis nebo něco, na čem se oba dohodnou. Je to vždy podle přání jednoho (v tomto případě ženy), bez debat. A neříkej mi, že náš "bačkora" chce prostě to, co jeho žena, protože to například v tom mém případě ("můžu jít s tatínkem do kostela?") není pravda.  

20970 příspěvků moje polička 02. června 2018 16:00

Řvousenka Na změnu názoru má svatý právo každej, není to otázka "zeptat se doma", jeho první ženu nesoudim už vůbec, jak víš že měl smůlu? Další dedukce. Nagyová taky žádnej stát neřídila, to že brala prezenty a chovala se možná bezskruplózně z ní nedělá žádnou samozvanou vládkyni, chovala se prostě jako ženská co chce za každou cenu dostat chlapa a jako buranka co vtrhla do velkýho světa, na to je pravda určitá povaha a svinskost potřeba, ale nedělala bych z ní takovýho antikrista.

20970 příspěvků moje polička 02. června 2018 16:06

Garfie No dobře, ale jak víme, že ten dialog neprobíhá? Na základě toho že se Nečas tváří utrápeně a podle odposlechů (BTW podle mě to že se dostaly mezi lid je neskutečná prasárna a měly za to padat hlavy), kde se Nečas evidentně nechtěl na dané téma bavit a nemá v povaze posílat ženskou někam jak tady padlo, že to normální chlapi dělaj?

Já nevim jak to má ten náš bačkora, nechce se mi věřit, že dospělá ženská zakazuje dospělmu chlapovi návštěvu kostela se starým otcem, to mi přijde neuvěřitelný, těžko soudit kdo je bačkora a kdo psychopat, tohle je mimo moje chápání.

Offline Garfie
28106 příspěvků moje polička 02. června 2018 17:00

Mutziputzi Hele, o Nečasovi se nevyjadřuju, přikláním se spíš k verzi "bačkora"  ale jasně že ke stolu a do ložnice jim nevidím. Spíš se ti snažím říct, abys tu verzi úplně nevylučovala, protože i vysoce postavený a v práci schopný člověk bačkora být může. Co se týká Nečase, myslím, že jsou oba spokojení a to je v podstatě hlavní. 

To s tím kostelem je historka, kterou já taky nemůžu rozchodit a nebýt přímým svědkem, snad tomu ani neuvěřím. Nemůžu ovšem říct, že mu to výslovně zakázala, na otázku tehdy neodpověděla, jen se tak nespokojeně zatvářila, jakože "hmmm" a co si řekli bokem netuším. Ale jestli on jen předjímá, tak možná o to hůř. 

20970 příspěvků moje polička 02. června 2018 17:07

Garfie A tak já taky netvrdim, že Nečasojc jsou páreček dvou rovnocených sangviniků, spíš jsem se pozastavila nad tím, že má někdo jasno podle odposlechů nebo dokonce podle Jaňulčiny vizáže

Offline Garfie
28106 příspěvků moje polička 02. června 2018 17:19

Mutziputzi Jo, tak to souhlas. I když ty odposlechy... Já asi neslyšela všechno, ale co se mi doneslo mi docela stačilo. Ale zase ho chápu v tom, že se na něj valila taková spousta pohrom, že postavit se nějak, byť sebemíň, ještě proti ní by ho asi zabilo. :-)

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 02. června 2018 17:27

Garfie To s tím kostelem je hrozná historka, já se  teda celkově nějak nemůžu naladit na lidi, co mají nemocný/potřebný rodiče a jezdí za nima jednou za rok...
A napadla mě ještě varianta, že on o to sám třeba tolik nestál, proto si to neprosadil  - my máme kamaráda, co má takovou ráznou ženu a on toho má dost na salámu, takže podpantoflák je, ale nedávno jsme zjistili, že se za ní trochu schovává. Tzn., že nám třeba řekl, že někam nejde, protože by žena vyváděla, ale pak se ukázalo, že se mu tam tolik nechtělo, tak to svedl na ní (jí to bylo šumák).

Offline barbucha blogger
35280 příspěvků moje polička 02. června 2018 17:53
Reakce na Mutziputzi:

Řvousenka Co z toho z něj dělá člověka pokleslého charakteru a bačkoru? Byť jsou to samozřejmě smyšlenky jak od politologa samouka z Parlamentních listů OK, nevěra, dál?

​Nevěry se dopouštěj i nebačkorové, to není směroplatný  

Ale nechat si diktovat, jak se má chlap chovat v práci, s kým smí jednat a s kým už ne... zasahovat mu do ní a za odměnu mu zničit kariéru... a on se s tebou přesto bude vodit za ručičku? Nejsem chlap, ale já bych takovýho prezenta, kterej mi takhle "pomoh", střelhbitě vykopla. A eště kdyby se mnou mluvil takovým tónem, a já se zmohla jenom na nesmělé "ale Pepouši"?!  

Stačí si fakt obrátit role, a myslím, že žádná příčetná tetina by tohle nestrpěla. Jinak bysme ji všechny označily za rohožku a onuci... 

Samozřejmě Jaňulka mu to vysvětlila, že je to jen z velký lásky kterou k němu chová, že si nemohla pomoct  Ale tvor s kapkou sebeúcty a soudnosti nemusí spolknout všechno. Obojí Nečasovi evidentně chybí.