VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline 999
19734 příspěvků moje polička 07. ledna 2021 16:13

Karja Ty jsi proti ní holčička :-).

Offline Potrefenáhusa
38704 příspěvků moje polička 07. ledna 2021 16:17

Andula vypadá docela dobře, a to mě tenhle tuctovej vyzor naprosto nebere, teď to ale strašně zazdila tema vlasama, vypadá fakt jak dvojce Dary ve špatným slova smyslu

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 13:06

Potrefenáhusa S tema tuctovyma vyzorama se hned chytnu: Cas od casu me chytne takova nalada, ze sjizdim fotky pred/po rhinoplastice. A vzdycky se nastvu, pac fotky "pred" jsou v 90% ruzne Turkyne/Arabky atd., proste cela ja. A nemuzu si pomoct, ale malokomu to prospelo, pac oni frkaji snad jeden typ nosu ala "roztomile prasatko"...Co je jako furt spatne na orlim zobaku?

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 13:12

Luna nic :)) ale rovný roztomilý nosík mojí matky (kterej jsem nezdědila) je moc pěknej

Offline Garfie
28461 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 13:15

Luna Nic, zvlášť u těhle typů. Nejhorší je ta bambule, co mám já, daleko raději bych měla orlí nos!! :-D 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 13:17

moora Rovne jo, ty jsou pekne. Az na ten hrb ho vlastne skoro mam.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 13:20

Luna co ja bych dala za orli nos! (se mi na zenach docela libi, cini je to netuctovymi)

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 13:22

Luna Garfie nic taky mam vyrazny nos (do dalky mi trci po mamince a siroky a lehce zakriveny je po tatovi (on teda tvrdi, ze se mu to stalo urazem, ale tak jakto ze to mam taky?

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 13:37

razorblade Prosimte, ty mas lepsi... No a "netuctova", to slycham denne, akorat uz me to, narozdil od mladi, netankuje. Driv mi to strasne vadilo ten vyraz.

Offline Lilly_Ku
4512 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 13:49

Luna s tema operacema to je presny. Uz kolikrat jsem videla ze ze zajimavy holky udelali tuctovku. Ale to je holt subjektivni no..

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 13:57

Lamicka Jojojo, taky do dálky po matce, do šířky po otci! A já teda navíc tu šířku nabrala hlavně u kořene nosu, takže mám i docela daleko od sebe oči, si vždycky dělám srandu, že ještě kousek a budu muset natáčet hlavu na stranu abych se podívala před sebe jak nějakej opeřenec!! :)) Ale jak mi jinak různý věci i trochu vadí a úpravám bych se nebránila, tak zrovna nos mi přijde v poho, asi jak se na tom výrazu obličeje podílí fakt významně, tak si nedovedu představit mít jinej, byť "papírově" třeba hezčí...

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 14:07

Lilly_Ku No vsak jo. Je fajn, ze tu ta moznost je a kdyz jim to pomuze k spokojenosti, proc ne. Akorat malokdy mi ten vysledek "po" prijde jako nejaky wow.

Offline andulka01
12793 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 14:13

Karoleena Mám velmi, velmi výrazný nos po otci (a taky křivej ksicht, jedno ucho výš než druhé a tak). Jako nějakej čas mi to trochu vadilo, ale o plastice jsem nikdy neuvažovala. No, žádná kráska nejsem, co nadělám. Ale tuctovka teda asi taky ne. Čekám, že ke stáří se mi špička nosu posune k bradě, doroste nějaká pěkná bradavice a pořídím si chaloupku na muří nožce.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 14:33

já si živě pamatuju ten okamžik, kdy jsem se dívala s matkou na televizi, ona si mě prohlédla z profilu a prohlásila, že ten velký nos na mě vlastně vypadá docela normálně. a tak se přátelé, vyrábí dětem doživotní mindráky (do té doby jsem si nikdy nevšimla, že mám velký nos). nicméně, na mně je všechno poněkud disproporční, takže plastika nosu by to spíš zhoršila, protože by se porušila rovnováha velkých čelistí a vekého obočí :)

Offline Pinot Noir
29808 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 14:37

Mně teda v dětství a mládí ten nesouměrný, přeražený frňák dost vadil, kdykoliv jsem se zahlídla z profilu, upřímně jsem se vyděsila. Současně si ale neumím představit ho nemít. Nebyla bych to už já.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 14:40

Jiná Realita Takovyma kravinama me otravovali furt...A deda mi od 10 let rikal, ze v 18 mi da penize na plastiku. Vlastne to resili vsichni krome me.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 14:42

Luna ja mam prave desne tuctovej xicht tak obecne. (A kdyz jsem u krivd z mladi, tak jednou mi mladenec rekl, ze ho tyhle tuctovy prvoplanovy krasavy uz nebavej)

Pinot Noir presne to si rikam, kdyz si stezuju na uzky rty a premejslim, jak bych vypadala, kdybych si je nechala pichnout... nebyla bych to ja

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 14:48

Jiná Realita jj znam, mas tlusty nohy, hlavne nikdy nenos kratke sukne a kratasy

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 14:51

Lamicka Luna Jiná Realita tohle si vubec neumim predstavit,poslouchat od rodicu.

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 14:52
Reakce na Garfie:

Luna Nic, zvlášť u těhle typů. Nejhorší je ta bambule, co mám já, daleko raději bych měla orlí nos!! :-D 

(akorat o bambuli teda ty NIC nevis