Donatella Versace je tváří reklamní kampaně, vybral si ji konkurent 

...na to, jaký ona je zjev(bohužel),
tak naté černobílé fofografii z profilu se fotografovi podařilo téměř nemožné - vypadá tam dobře, pěkná fotka,
v podstatě na ní reklamuje, sice upravené, leč obyčejné ženy...
A o to jde - udělat takovou reklamu, aby oslovila co nejvíce potencionálních budoucích kupujících,
aby se ženy oprostily od ostychu, že se jedná o luxusní(rozuměj - pouze pro vyvolené...) značku...
Teda takhle zhuntovanej ksicht v šedesáti? ![]()
Vypadá jak když jí vyhrabali z hrobky, i na tý čb-fotce to teda neni žádná sláva... Nightmare!
Musela jsem zkontrolovat kalendář, jestli neni 1. dubna...
Zrovna jsem si říkala to samý. ![]()
Módní akce roku Met Gala 2015
![]()

Zaujímavé...dnes už na také akcie ľudia nechodia oblečení
?
Mám pocit, že se všichni snad zbláznili ![]()
To nemaj doma zrcadlo?! Obstarožní hydry... který nepůsoběj ani hezky, ani sexy...
Parker dostala roli v Troškově nové pohádce Čertova tchýně??![]()
Dress code večera odkazoval k Číně, S.J.Parker to jen trochu přehnala.
Ale šlo to i vkusně
.

K Číně? Tak to bych nepoznala, ještě tak Lopezka. Tohle je pěkné, mohlo to být trošku delší, ale má pěkné nohy, tak co. A ty boty![]()
...jo.
A i Rita Ora byla ve vkusné červené róbě, garde jí dělal Tom Ford.
Jinak to jsou strašidlá...
Dámy jsou sice nevkusně oděné, ale focené a drbané, což je účel.
No jasně, že je to účel, to je účel celého vlákna
. Ale přijde mi docela smutný, že se dámy, když jejich kariéra zkomírá (i když v případě Beyoncé to snad ještě neplatí a Donatella si tu síťovanou maškarádu podle mě vzala na sebe z důvodu, aby se pro změnu nepsalo o tom, jak se nechala zhuntovat plastikama), musí uchylovat k takto nevkusným róbám
, aby se o nich psalo aspoň něco.
Přitom ale i šaty, když už mermocí trvaly na průhledné krajce, se daly zvolit pořád sexy a zároveň elegantní (myšleno zaujmout něčím netradičním, ale pořád krásným). A s přibývajícím věkem to taky nesouvisí - viz bezmála sedmdesátiletá Hellen Mirren na stejné akci.

Každopádně jsou to ženy, které mají možnost volby. Já si to vysvětluju příslušností ke "světským" a občas si myslím, že v zájmu našich dětí, a nejen dětí, by zas mohli byvakovat za městem
(neberte mě úplně doslovně).
"i když v případě Beyoncé to snad ještě neplatí"
To je sice asi pravda...nicméně po narození dítěte jako by jí hráblo...![]()

Dobře, dobře (mně se ty náušnice taky nelíbí), ale jinak musíš uznat, že Hellen Mirren je důkazem, že pozitivní mysl a úsměv zdobí ženu nejvíc. ![]()
K té Mirren - pokud jde o podprsenku, taky nechápu. Ale třeba ty náušnice - k šatům, účesu, vzhledem k absenci jiných "velkých" ozdob a jako kontrast k tomu, co se od Helen obvykle očekává - se mi vyloženě líbí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.