Má teď doma slušnou sekačku![]()
VIP zjevy
Není to sice zas až takovej zjev, i když do klasické krásky má daleko... ale jak tak sleduju (ze známých důvodů) společenskej cvrkot ve Švédsku - tak tuhle sobotu se jim žení poslední svobodnej výhonek královského rodu, t.j. princ Carl Philip. A vybral sobě nevěstu prapodivnou...

Nejen že má příšerný zuby a (umělý) vlasy... ale navíc, a to hlavně, má děsivou minulost: od 16 let se věnuje výhradně pózování na více či méně (spíš více) odhalených fotkách, s doplňky jako např. tučná krajta
a stihla i vyhrát soutěže překvapivě ne vědomostní, leč klasický reality show (Hotel Paradise) a vyhrála i Miss Slitz (něco jako Miss mokré tričko, v překladu ze švédštiny ovšem doslova: Miss děvka). Poté se vydala do světa, což obnášelo především pověšení se na krk kdejakému movitému dědkovi, t.j. pěstování kariéry společnice.
Od zásnub v loňským roce se "dvůr" snaží poněkud vylepšit její image, takže ji nahnali do charitativního projektu a zoufale (leč marně) pročišťujou internet... a ruku v ruce s místními spřátelenými novináři se snaží vytvořit obraz malé nevinné Popelky... přičemž horečně obesílají všechny vysokopostavený příbuzný, aby se svatby zúčastnili a dodali aspoň zdání úrovně (protože hlášky o účasti se neustále mění).
Vždycky ráda sleduju tyhle oficiální svatby, očumuju róby a účesy - takže se samozřejmě podívám i na tuhle (Němci vždycky vysílaj sakumprásk celou událost), ale dost mě udivuje, jak laťka klesla. Navíc Švédové, teda kteří se o to vůbec zajímají, jsou na mrtvici, že něco takovýho musej platit ze svých daní... a já dost pochybuju, že by takovou snachu uvítal i někdo z nás, prostého lidu ![]()
No, chcete mě?

Ty kvality bych si netroufla specifikovat (teda troufla, ale to bychom se tady viděli naposled
). Ale fakt, celej váš ministr! Ve vašem zájmu doufám, že je lépe duševně obdařen než Karlík (jehož hlavním posláním je účastnit se automobilových závodů, samozřejmě nikdy jako vítěz, a figurovat v tahanicích o plagiáty v designerské branži, neb má též umělecký komplex) ![]()
No, to bohužiaľ nie je...![]()
...no, ta slečna - mně se líbí, je pěkná, kočka.
Ale pravda - je to potvora. Ta klasická, co zblbne chlapy, resp. musela by najít takovou osobnost, od které se nechá dobrovolně zkrotit, jinak to bude pořád rebelka
(a nějaká etiketa a mravy u dvora jí, myslím, vůbec nevzrušují...).
Copak potvora... to je jeho věc, jak s ní vyjde. Horší je, že je to prostě bejvalá poběhlice, a teď bude reprezentovat stát ![]()
No, mohli by ji na první návštěvu vyslat k nám, rovnou na nejvyšší úroveň ![]()
Slečna je, jaká je. Problém vidím v spíš v nastávajícím, že se svým rodem a vychováním tahá do rodiny něco takového. ![]()
Není Sandra Bullock také nějaká "přešitá"??
Má úplně jiný obličej.
Podobná si moc není, ale postavu má teda super.
Sandra B. se mi nikdy nelíbila, a ani teď, kdy je upravená. Postavu má ale skvostnou!
Teď jsem zahlídla v naší veřejnoprávní ČT1 Kateřinu Macháčkovou v jakémsi podivném pořadu s bizarním A. Cibulkou. A říkám si: Kdy se to láme, že z dobře vypadající ženy se stane trapná parodie na ztracené mládí?

Ja jsem ji tam pri sjizdeni programu zahlidla taky a vubec jsem ji nepoznala!
Sandra ma krasnou postavu, v obliceji mi nijak presita neprijde. Za extra krasku jsem ji nikdy nemela, pripada mi jako takova ta holka od vedle. Mezi jejimi vrstevnicemi jsou mnohem krasnejsi zeny - Julianne Moor, Cate Blanchett nebo uzasna Robin Wright.
Sandra B. přešitá je,
minimálně rty a nos.
Také se mi nikdy nelíbila, ale teď je hezčí než dříve.
Jsem se blbe vyjadrila, urcite je, ale nemam pocit, aspon z techto konkretnich fotek, ze by vypadala nejak nepovedene. Jine dopadly o poznani hur.
...ještě jednou(viz Dior)
Johnny Depp

No já podobně jako Mirka vidím problém taky spíš v princi Carl Philipovi. Když si uvědomím, že nebýt změny toho jejich zákona o nástupnictví, mohla být tohle ještě ke všemu budoucí švédská královna, tak potěš koště![]()
.
On si ji FAKT vzal
. A dnes. Takové blbé datum. Anglická královna může být ráda, tam jsou na tom s Camillou ještě dobře. ![]()
Tssss, dnes je nahodou krasne datum :-)
Mne asi teplom nedopína...čo je s tým dátumom?
No tady se mi Johnny Depp opravdu teda dvakrát nelíbí. Ta kozí bradka a roztažené nosní dírky z blbého úhlu a nejsou vidět ty jeho uhrančivé oči, že bych ho tady v těch VIP zjevech nechala.
Ale Ben Affleck zrovna na téhle fotce vypadá dobře, možná až na ten chlupatej krk (pózovat a režírovat umí podle všeho lépe, jak hrát
). Neměl jít náhodou do vedlejšího vlákna VIP, na které je příjemné koukat, že bych ho tam přesunula?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje