Karja Musím s tebou souhlasit, Kellnerův prošedlý vlas + vous + krásné zuby = ![]()
VIP zjevy
Fiction Ano, já si hned na základě nějaké zveřejněné fotky googlila jak vypadal jako mladej, že to muselo být něco, ale ne, to ještě nebylo ono. Plus taky že v 56 dělal takovejhle narocnej sport, no obdivuhodný. No jsou to teď takový plky v téhle situaci, ale nedalo mi to se nezmínit.
Sweet Potato muzu taky poprosit?
Karja ja taky uplne souhlasim :)
Kellnerovy smrti je mi moc líto, ráno jsem doufala, ze se to nepotvrdí
Karja taky souhlasím, chytrej peknej chlap s charismatem. Na Jizerce jsem ho bohužel nikdy nepotkala.. a už ani nepotkam :(
Zaujala mě informace, že Petr Kellner se také mihl ve filmu - Čas sluhů. Nevypadal tam špatně, ale charisma mu s věkem rozhodně přibylo.
Poměrně žertovné na tom shledávám, že (ačkoli peníze nejsou všechno) se sama soudí o půlmiliónový odškodnění pro pomluvu.
Karja Tak. Škoda krásnýho aktivního chlapa.
A jinak, u adrenalinových sportů s tím člověk musí trochu počítat.
Karja mně se líbil i jako mladej.
andulka01 asi tak...
barbucha ano, k popukání . Ještě by to chtělo pár slziček
Karja To mi včera řekla nedřív ráno máma - takovej krásnej chlap - a večer manžel - on byl fakt frajer :-). To mi vřdycky přijde jako velká pocta, když chlap obdivně zhodnotí chlapa. No a mně se samozřejmě taky líbil.
Jiřina nahodil novej look ![]()

barbucha tyjo, já ho začínám podezřívat, že má nějakej zvrácenej smysl pro humor, jenom se tím vším královsky baví a zkouší, co mu ještě projde
barbucha Knirek z NDR? Ty kraso...![]()
mirajo přesně to mě napadlo...
barbucha Já myslela, že je to Pavel Liška v nějaké nové roli. Ze sitcomu nejspíš ![]()
barbucha zacina pripominat Kočiše![]()
vypadá jak Víťa... ty dva si odjakživa pletu ![]()
barbucha beztak je to Pavel Liska![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my