moonlight no já jsem tu jednou odhalila myšlenku a se zlou jsem se potázala..
(ale tak mě těší, že nejsem sama s TĚMA myšlenkama, akorát to nesmím odhalit, no..)
VIP zjevy
barbucha hele, mně přijde tahat do takovéhle tragédie peníze jako mimořádně nevkusne.
Přesto si myslím, že se prostě jen echt blbě vyjádřila.
Spíš že ani peníze tě od předčasné nešťastné smrti nezachrání. V tom jsme si všichni rovni prachy neprachy.
Jako člověka je mi ho upřímně líto, i celé rodiny.
Jos Víc než danou část rozhovoru jsem taky nezvládla, to se nedá
. A zaskočilo mě už to několikrát opakované, je zlá. Vpodstatě píše, už ve třech letech je mrcha po mně, ale jestli se tím jako chlubí nebo co to má být...? Každopádně o vlastním dítěti mi to připadá do médií strašidelný, ty poznámky o vzhledu už byly pro mě vlastně bonus k tomuhle
Tak přesně tohle mě taky zaujalo, že je zlá...
Jos kamarádce u kafe bych si klidně postěžovala, vždyť k probírání starostí a k vzájemné podpoře ty kamarádky máme
Fiction Kamarádce bych si postěžovala, ale spíš v duchu "hele já jsem asi fakt strašná matka, že tohle řešim".
barbucha Evaeva hele me neprislo ze by mu zavidela prachy, ale spis to dle meho myslela tak, ze si to (lyzovani) mohl dovolit, v tomhle pripade k jeho skode...
A u agatiny dcery me opakovane prislo ze jeji dcera je opravdu nehezke dite. Ale to me prislo jako u mimin i u mojich
ja si teda myslim, ze tohle vubec rict nechtela. Podle me to myslela tak, ze smrt si fakt nevybira a stat se v zivote muze cokoliv. Blbe receno, ale pravdu ma a ten hnuj co se na ni sesypal je peklo. Proste kazdej si do toho asi promitne to svy...
Fiction My jsme s kamaradkou takove nekompromisni nekdy, ale chapeme se. Ja mam takovy cynicky sebeironicky cerny humor, ale do eteru to uplne nepoustim. U te Agaty mi skoro vic vadilo to emocni zabarveni. Ze je zklamana, ze dcera neni hezka, to mi prislo hodne smutny.
Jos tak ale to tady resila mutzina, ze nektere zeny by nemely mit dcery... A mala pracharova je cely jakub +zilkova...
ice ja jsem to tak taky pochopila.
Sweet Potato No já se přiznám, že zcela přízemně bych kamarádce svěřila svou obavu, že (ošklivá) dcera by mohla být nějak vysmívána či šikanována, že v tanečních zůstane nezadaná a tak...... že se prostě budu bát o ty následky na dceřinu duši. Netroubila bych to do širokého okolí, ale před manželem, ségrou nebo tou nejlepší kamarádkou bych to určitě nedržela v sobě.
Lilly_Ku taky si myslím. Na tom celém mě nejvíc štve ta síla soc. médií, že se řeší různé nepodstatné půtky, chytá se za slovo, politici názory řeší přes Twitter ....
iceSúhlasím, tiež som to vyjadrenie pochopila tak, že smrť si nevyberá.
Fiction mě nepřijde nijak zvláštní se s kamarádkou pobavit o vzhledu svých dětí. Samozřejmě to nebudu probírat před nimi, ani to říkat na potkání. Ale vytrubovat to takhle do světa přes noviny
chudák holka.
ice Já myslím, že kdyby napsla jen tu větu, že peníze nejsou vše (nebo jak to bylo přesně), bylo by to ok. Ta další věta byla divná. A ten hashtag to dorazil.
ice Mě nepřijde úplně vhodné do toho ty peníze tahat. Jasně, kdyby to nebyl miliardář, bude v novinách jedna krátká věta.
Fiction Tomu rozumím. Ale řešit to už u mimina (pokud není fakt deformované) divné je. Teď nemyslím jen běžné plácání jako "no jo, odstálé uši, snad je schová pod vlasama..."
ice Já myslím, že kdyby napsla jen tu větu, že peníze nejsou vše (nebo jak to bylo přesně), bylo by to ok. Ta další věta byla divná. A ten hashtag to dorazil.
Přesně tak, peníze nejsou vše je za mě OK. Pak dodala něco ve smyslu někdy naopak a k tomu ten hashtag. Tak to si myslím, že přes čáru je.
barbucha hele, mně přijde tahat do takovéhle tragédie peníze jako mimořádně nevkusne.
Mně taky. Nicméně kdyby to nebyl miliardář a srazil si vaz někde obyčejně na alpský sjezdovce, co by k tomu asi řekla? Možná jen "škoda života" a podobně, ne? Nakonec ani ty Alpy nejsou zadarmo - zeptal by se snad někdo v rámci kondolence, jestli to nebožtíkovi stálo za ty prachy za to? Leda naprostej křupan, a po zásluze by nepochybně dostal i pár facek.
Sweet Potato nj hashtag je blbej no.
Sweet Potato Hlavně ten postoj k tomu, snad z toho vyroste a jestli ne tak co? Tak z ní bude vošklivá holka, no!![]()
Sweet Potato Hlavně ten postoj k tomu, snad z toho vyroste a jestli ne tak co? Tak z ní bude vošklivá holka, no!
No a navíc, pokud budeme konkrétní, Agátina dcera má náběh na to být takovou tou trendy modelkou, na rozdíl od své tuctové matky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my