VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 29. března 2021 14:47

barbucha Co k pirátům dodat? Nic, kdo nevidí, co jsou zač, toho je mi líto. Bohužel následky jejich volby poneseme všichni. Vím, že co se týká historie, tak mladí volili většinou levici. Já mám tu smůlu, že čtu volební programy a pamatuju si hlavní vize politických stran. Blbý je, bohužel, že tady není žádná volitelná pravicová strana. Prostě vidím černě tu naši budoucnost. 

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 29. března 2021 14:58

Fiction To je pravda! Agáty nechoděj pro Chanel

Offline Tak Betty
6099 příspěvků moje polička 29. března 2021 15:19

Ano, zvláštní dívky jsou v modelingu žádané. 

Offline andulka01
12795 příspěvků moje polička 29. března 2021 16:33

mirajo Anebo z ní bude zajímavá (třeba i ne úplně tak hezká jako si její matka myslí že je ona), veselá, milá a hodná holka, třeba umělkyně, třeba vědkyně a vůbec jí nebude vadit že nechodí pro Chanel

Offline stes
9151 příspěvků moje polička 29. března 2021 16:43

barbucha to je teda...ta pani piratka

Offline Antje
příspěvků moje polička 29. března 2021 17:02

stes ja si pamatuji kdyz  cca pred rokem ? Probehla medii zprava o trech nezletilych sourozencich, kterym  zahynuli rodice pri dopravni nehode na Vinohradech. 
Nejstarsi pro ne kradl jidlo na brigade v Mekaci kde pracoval na brigade.
Sirila ji pani ktera pracovala jako spravkyne pestounskeho skladu.

Olga Richterova v mediich zautocila na dopravni policii a uz si nepamatuji na koho vsechno.
Pritom jako politik si tu zpravu mela v prvni rade overit !
To samozrejme udelala okamzite dopravni policie, jakmile se na ni zacala hazet v mediich spina a ejhle, cele to byl vymysleny podvod pani pestounky.

Bylo tam vic nesrovnalosti , bezne to clovek nezna, ale politik aspon z meho  pohledu by si mel overit ,o cem pronasi plamenne projevy.

Offline continuity
42783 příspěvků moje polička 29. března 2021 17:11

barbucha Sweet Potato 

za mě je tedy uplne jasné, jak to myslela. Toto je fakt strašné, můžu si o tom myslet, co chci, ale furt umřel člověk.

Jinak to většinou řeší lidi, pokud se někdo zabije u adrenalinového sportu, s penězi to souvisí jenom velmi volně. 

Pokaždý, když se někdo zabije v horách, tak jsou toho plné diskuze, jak si za to může, proč tam lezl a kde udělal chybu.  Tady byl člověk s ohromným vlivem, tak se k tomu musí vyjádřit i každý, kdo si o sobě myslí, ze na politické/ spolecenske scéně něco znamená. No mlčeti zlato. 

Offline continuity
42783 příspěvků moje polička 29. března 2021 17:15

Jinak ke kráse malých holčiček jenom tolik, že ženská krása se podle mě dost přeceňuje. Asi, že jsem napůl slepá, tak se mi nikdy nevypěstoval zvyk koukat na lidi optikou, jestli jsou (dostatecne) hezci.

To vedlo k všelijakým zábavným momentům, kdy se mě někdo zeptal, jestli je můj nový kluk hezký, a já vůbec netušila, co na to nám odpovědět. 

Offline Sweet Potato
40182 příspěvků moje polička 29. března 2021 17:29

Antje Tu kauzu si pamatuju. Tam naletělo mnoho důvěryhodných lidí (protoža tu pěstounku a její práci znali, věřili jí) a na ty se zas nabalili další. Zvláštní případ.

(O reakci paní R.nemluvím, o těch jsem nevěděla.

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 29. března 2021 18:55

andulka01

mirajo reagovala na moji narážku. Jde spíš o to, že chodit pro Chanel by chtěla především Agáta

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. března 2021 19:37

Sweet Potato ta zenska to pak nedokazala vysvetlit, jak to bylo. Tehdy z toho udelala velkej clanek Ciglerova z Deniku N, napsala to jako pribeh a dostatecne to neoverila (resp ji to potvrdilo vic lidi, snad i z nejakejch uradu, kteri ty pani naleteli taky). Dostalaˇza to tehdy asi poradnej pojeb. Nakonec to uplne vysumelo...

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 29. března 2021 19:41

Fiction Jojo, bylo to tak Modelku bych z domu nevyhnala, ale muj sen to neni /tim nemyslim, ze mam ohledne povolani deti nejake konkretni sny/. Kdyz se rekne krasna/y, tak si vetsinou rikam, fajn a dal? To zla mi od mamy maly holky prislo hodne divny. Ne ze bych vlastnich nekdy nemela plny zuby, brejle atd. Koncim s Agus, at neskyta. 

Online Karja
44524 příspěvků moje polička 29. března 2021 20:03

Mne teda Petr Kellner i jeho aktivity nějak zájmové míjely, ale byl to teda teď fakt pěknej chlap! Fakt teď jak zestárnul trochu, ten by mě nemusel přemlouvat, a to měl navic ještě tolik řízků. Škoda života, vzpomněla jsem si hned na Kobeho Bryanta, ten zemřel při padu helikoptéry vloni. Tak at je jim oboum nahoře dobře, těm velkejm chlapům. 

Offline stes
9151 příspěvků moje polička 29. března 2021 20:10

Antje Sweet Potato continuity ona je ..... doufam, ze spousta lidi na tyhle ty jeji prispevky à la dno, nezapomene na podzim.

Offline brrr
12310 příspěvků moje polička 29. března 2021 20:18

Karja Jo, vidíš Kobe, ten se mi vždycky líbil a byl mi fest sympatický, toho mi bylo líto moc.

Offline Magráta
8123 příspěvků moje polička 29. března 2021 20:28

Karja na Kobeho jsem si taky hned vzpomněla... A může mi připomněl ještě majitele nějakého fotbalového klubu, to je taky pár let... :-(

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 29. března 2021 20:46

Vincenzina To mě taky přišlo líto. 

Offline Sweet Potato
40182 příspěvků moje polička 29. března 2021 20:59
Offline Antje
příspěvků moje polička 29. března 2021 21:04

Sweet Potato prosim

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. března 2021 21:21

Sweet Potato prosim prosim od odemceni! Dekuju. Ja to uplne prehledla, ze zi nakonec nekdo dotahl do konce