barbucha Co k pirátům dodat? Nic, kdo nevidí, co jsou zač, toho je mi líto. Bohužel následky jejich volby poneseme všichni. Vím, že co se týká historie, tak mladí volili většinou levici. Já mám tu smůlu, že čtu volební programy a pamatuju si hlavní vize politických stran. Blbý je, bohužel, že tady není žádná volitelná pravicová strana. Prostě vidím černě tu naši budoucnost.
VIP zjevy
Fiction To je pravda! Agáty nechoděj pro Chanel![]()
Ano, zvláštní dívky jsou v modelingu žádané.
mirajo Anebo z ní bude zajímavá (třeba i ne úplně tak hezká jako si její matka myslí že je ona), veselá, milá a hodná holka, třeba umělkyně, třeba vědkyně a vůbec jí nebude vadit že nechodí pro Chanel ![]()
barbucha to je teda...ta pani piratka![]()
stes ja si pamatuji kdyz cca pred rokem ? Probehla medii zprava o trech nezletilych sourozencich, kterym zahynuli rodice pri dopravni nehode na Vinohradech.
Nejstarsi pro ne kradl jidlo na brigade v Mekaci kde pracoval na brigade.
Sirila ji pani ktera pracovala jako spravkyne pestounskeho skladu.
Olga Richterova v mediich zautocila na dopravni policii a uz si nepamatuji na koho vsechno.
Pritom jako politik si tu zpravu mela v prvni rade overit !
To samozrejme udelala okamzite dopravni policie, jakmile se na ni zacala hazet v mediich spina a ejhle, cele to byl vymysleny podvod pani pestounky.
Bylo tam vic nesrovnalosti , bezne to clovek nezna, ale politik aspon z meho pohledu by si mel overit ,o cem pronasi plamenne projevy.
za mě je tedy uplne jasné, jak to myslela. Toto je fakt strašné, můžu si o tom myslet, co chci, ale furt umřel člověk.
Jinak to většinou řeší lidi, pokud se někdo zabije u adrenalinového sportu, s penězi to souvisí jenom velmi volně.
Pokaždý, když se někdo zabije v horách, tak jsou toho plné diskuze, jak si za to může, proč tam lezl a kde udělal chybu. Tady byl člověk s ohromným vlivem, tak se k tomu musí vyjádřit i každý, kdo si o sobě myslí, ze na politické/ spolecenske scéně něco znamená. No mlčeti zlato.
Jinak ke kráse malých holčiček jenom tolik, že ženská krása se podle mě dost přeceňuje. Asi, že jsem napůl slepá, tak se mi nikdy nevypěstoval zvyk koukat na lidi optikou, jestli jsou (dostatecne) hezci.
To vedlo k všelijakým zábavným momentům, kdy se mě někdo zeptal, jestli je můj nový kluk hezký, a já vůbec netušila, co na to nám odpovědět.
Antje Tu kauzu si pamatuju. Tam naletělo mnoho důvěryhodných lidí (protoža tu pěstounku a její práci znali, věřili jí) a na ty se zas nabalili další. Zvláštní případ.
(O reakci paní R.nemluvím, o těch jsem nevěděla.
Sweet Potato ta zenska to pak nedokazala vysvetlit, jak to bylo. Tehdy z toho udelala velkej clanek Ciglerova z Deniku N, napsala to jako pribeh a dostatecne to neoverila (resp ji to potvrdilo vic lidi, snad i z nejakejch uradu, kteri ty pani naleteli taky). Dostalaˇza to tehdy asi poradnej pojeb. Nakonec to uplne vysumelo...
Fiction Jojo, bylo to tak
Modelku bych z domu nevyhnala, ale muj sen to neni /tim nemyslim, ze mam ohledne povolani deti nejake konkretni sny/. Kdyz se rekne krasna/y, tak si vetsinou rikam, fajn a dal? To zla mi od mamy maly holky prislo hodne divny. Ne ze bych vlastnich nekdy nemela plny zuby, brejle atd. Koncim s Agus, at neskyta.
Mne teda Petr Kellner i jeho aktivity nějak zájmové míjely, ale byl to teda teď fakt pěknej chlap! Fakt teď jak zestárnul trochu, ten by mě nemusel přemlouvat, a to měl navic ještě tolik řízků. Škoda života, vzpomněla jsem si hned na Kobeho Bryanta, ten zemřel při padu helikoptéry vloni. Tak at je jim oboum nahoře dobře, těm velkejm chlapům.
Antje Sweet Potato continuity ona je .....
doufam, ze spousta lidi na tyhle ty jeji prispevky à la dno, nezapomene na podzim.
Karja Jo, vidíš Kobe, ten se mi vždycky líbil a byl mi fest sympatický, toho mi bylo líto moc.
Karja na Kobeho jsem si taky hned vzpomněla... A může mi připomněl ještě majitele nějakého fotbalového klubu, to je taky pár let... :-(
Vincenzina To mě taky přišlo líto.
Ciglerová se k tomu nedávno vrátila.
https://denikn.cz/465848/slo-ji-o-zisk-policie-kvuli-smyslenym-sirotkum-stiha-pestounku-z-1258-lidi-vylakala-pres-milion-korun/
(kdyžtak odemknu v SZ)
Sweet Potato prosim
Sweet Potato prosim prosim od odemceni! Dekuju. Ja to uplne prehledla, ze zi nakonec nekdo dotahl do konce
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my