no dobre, tak ideály :)
VIP zjevy
Karja Haha
No pokud jsou typove aspon vzdáleně podobne, tak vlastne proc ne, ale nevim no, ja budu nejspis casem neco jako Martha a Tena![]()
MP Marge ty mám já snad od dětství. Ale na to prý botox nepomáhá. Dávají tam výplne kyselinou hyaluronovou a taky právě tím napumpujou i tváře nad tím, že se ta kůže pak natáhne nahoru a není tam ten kožní převis. A do toho teda nejdu.
A ten botox. Jako když je ta vráska už hodně hluboká, tak kombinují botox na umrtvení svalu a do vrásky výplň na vyhlazení, ale těm mladším stačí jen botox. Čelo se přestane smršťovat a vráska zmizí. Pozoruju teď Agátu, ta to má chvíli, zas po dlouhý době, a každý den má to čelo hladśí. Ustálí se to prý po měsíci.
Hm, tak to mozna do toho cela taky pujdu, jakoze preventivne!
No, a kdyz holt nebude jine cesty, tak zkusim tu kyselinovou vypln, no. Mne ty ryhy fakt vadi. Pripadam si na ne jeste moc mlada ![]()
Mha Robin Wright ma takovou odusevnelou krasu, v House of Cards je bozi! Jeste jsem si vzpomela na Halle Berry, ta to teda nepriznava uplne na plno, ale podle reci taky neco obcas podnikne. A je teda moc hezka a v super forme, myslim 53 ma? Krasny telo i oblicej. Maka teda hodne plus neji zadnej cukr, coz ma imho dobrej vliv na plet, protoze cukr nici kolagen a elastin vlakna v pleti.
Jamie Lee Curtis priznala ze zkousela vsechno a ocividne to zadny stopy nezanechalo, vypada skvele, ten botox a fillers by mely vyprchat nejak snad komplet?
Tulipe Maxova a Pestova jsou hezky
MP Marge ta vypln muze byt ruzna, nejen kyselina, oni by ti meli asi doporucit co je nejlepsi. Hlavne to musi byt dobry/a dr. Mam kamaradku, u ktere bych to vzivote nepoznala, ze neco ma a rikala, ze ma vypln i botox, ale spis vypada, ze nekde byla na dovolene tri tydny a poradne zrelaxovala, vsechno se ji hybe v pohode. No a pak znamou co neco resi docela casto, znam ji uz dlouho, je to byvala manzelka kamarada, a proti pred cca 10 lety bych ji nepoznala, hlavne rty a vyplne asi ve tvarich, plus ma naraseno jeste. Z cehoz usuzuju ze to fakt jde i dobre, no a i blbe. Ze bych to otestovala taky ty jo... ![]()
Mě by zajímalo, jestli si nechala něco dělat moje favoritka Tilda. Netipovala bych ji na to... Na šedesát teda dobrý!

0zero7 To je prave duvod, proc jsem jeste nebyla! Chci jit k nekomu, komu muzu fakt duverovat. Uz jsem byla rozhodnuta objednat se na klinice v Sycamore (sesterske mesto DeKalbu), kam nektere moje klientky chodily na botox a byly spokojene (a vypadaly dobre), jenze jsem se prestehovala a ted to mam trochu z ruky, tak hledam dal. Opravdu bych nerada na stara kolena vypadala jako dejme tomu Donatella Versace ![]()
barbucha Nevim, kdo to je, ale vypada dobre ![]()
Mermaid podívám se, díky za tip.
Ty neznáš Tildu Swinton?! ![]()
barbucha Ne ![]()
barbucha Ale libi se mi!!!
Ale no tak ![]()
barbucha Jeee, ona je to ta zla kralovna z Narnie! Tak to ji znam ![]()
Akorat jsem nevedela, ze to je ona!
No vidiš že nejseš tak ztracenej případ ![]()
Mně se teda strašně líbí nejen jak vypadá, ale i její styl celkově. Ale myslím, že jsem v tom tady celkem sama, vyskytujou se tu divný lidi, kterým při pomyšlení na Tildu naskakujou pupínky ![]()
barbucha pupinky mi z ni nenaskakujou,ale nic hezkeho na ni nevidim,mlade asi vypada to jo.
A mně se zdá krásná
tak možná že bych byla divná já? Tomu nevěřim ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my