VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 16:58
Reakce na Luna:

Tulipe ses drsna, vybrat si jako vzor topmodelky

​no dobre, tak ideály :)

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 17:22

Karja Haha No pokud jsou typove aspon vzdáleně podobne, tak vlastne proc ne, ale nevim no, ja budu nejspis casem neco jako Martha a Tena

Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 17:27
Reakce na Jennyfor:

MP Marge ty mám já snad od dětství. Ale na to prý botox nepomáhá. Dávají tam výplne kyselinou hyaluronovou a taky právě tím napumpujou i tváře nad tím, že se ta kůže pak natáhne nahoru a není tam ten kožní převis. A do toho teda nejdu.

A ten botox. Jako když je ta vráska už hodně hluboká, tak kombinují botox na umrtvení svalu a do vrásky výplň na vyhlazení, ale těm mladším stačí jen botox. Čelo se přestane smršťovat a vráska zmizí. Pozoruju teď Agátu, ta to má chvíli, zas po dlouhý době, a každý den má to čelo hladśí. Ustálí se to prý po měsíci.

​Hm, tak to mozna do toho cela taky pujdu, jakoze preventivne!

No, a kdyz holt nebude jine cesty, tak zkusim tu kyselinovou vypln, no. Mne ty ryhy fakt vadi. Pripadam si na ne jeste moc mlada

Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 17:30
Reakce na Makara:

Rekla bych, že z našeho rybníčku to má zvládnutý třeba Helena

​Souhlasim, mne se Helena vzdycky libila

Vzdycky jsem si rikala takhle nejak kdyby to v tom pokrocilem veku slo, tak by to bylo dobry! 

Offline 0zero7
11782 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 17:53

Mha Robin Wright ma takovou odusevnelou krasu, v House of Cards je bozi! Jeste jsem si vzpomela na Halle Berry, ta to teda nepriznava uplne na plno, ale podle reci taky neco obcas podnikne. A je teda moc hezka a v super forme, myslim 53 ma? Krasny telo i oblicej. Maka teda hodne plus neji zadnej cukr, coz ma imho dobrej vliv na plet, protoze cukr nici kolagen a elastin vlakna v pleti. 

Jamie Lee Curtis priznala ze zkousela vsechno a ocividne to zadny stopy nezanechalo, vypada skvele, ten botox a fillers by mely vyprchat nejak snad komplet? 

Tulipe Maxova  a Pestova jsou hezky 

Offline 0zero7
11782 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 17:59

MP Marge ta vypln muze byt ruzna, nejen kyselina, oni by ti meli asi doporucit co je nejlepsi. Hlavne to musi byt dobry/a dr. Mam kamaradku, u ktere bych to vzivote nepoznala, ze neco ma a rikala, ze ma vypln i botox, ale spis vypada, ze nekde byla na dovolene tri tydny a poradne zrelaxovala, vsechno se ji hybe v pohode. No a pak znamou co neco resi docela casto, znam ji uz dlouho, je to byvala manzelka kamarada, a proti pred cca 10 lety bych ji nepoznala, hlavne rty a vyplne asi ve tvarich, plus ma naraseno jeste. Z cehoz usuzuju ze to fakt jde i dobre, no a i blbe. Ze bych to otestovala taky ty jo...

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 18:40

Mě by zajímalo, jestli si nechala něco dělat moje favoritka Tilda. Netipovala bych ji na to... Na šedesát teda dobrý!

Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 19:02

0zero7 To je prave duvod, proc jsem jeste nebyla! Chci jit k nekomu, komu muzu fakt duverovat. Uz jsem byla rozhodnuta objednat se na klinice v Sycamore (sesterske mesto DeKalbu), kam nektere moje klientky chodily na botox a byly spokojene (a vypadaly dobre), jenze jsem se prestehovala a ted to mam trochu z ruky, tak hledam dal. Opravdu bych nerada na stara kolena vypadala jako dejme tomu Donatella Versace

Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 19:03

barbucha Nevim, kdo to je, ale vypada dobre

Offline Malenge
4836 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 19:04

Mermaid podívám se, díky za tip.

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 19:29

MP Marge 

Ty neznáš Tildu Swinton?!

Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 19:31
Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 19:31

barbucha Ale libi se mi!!!

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 19:33

barbucha MP Marge když vidím Tildu, vždycky si vzpomenu na

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 19:34
Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 19:45

MaeGandal 

Ale no tak

Offline MP Marge
6839 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 19:48

barbucha Jeee, ona je to ta zla kralovna z Narnie! Tak to ji znam

Akorat jsem nevedela, ze to je ona!

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 19:59

MP Marge 

No vidiš že nejseš tak ztracenej případ

Mně se teda strašně líbí nejen jak vypadá, ale i její styl celkově. Ale myslím, že jsem v tom tady celkem sama, vyskytujou se tu divný lidi, kterým při pomyšlení na Tildu naskakujou pupínky

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 20:03

barbucha pupinky mi z ni nenaskakujou,ale nic hezkeho na ni nevidim,mlade asi vypada to jo.

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 20:10

Zarinya 

A mně se zdá krásná tak možná že bych byla divná já? Tomu nevěřim