VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline bram
4111 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 15:33

barbucha nic. obecně moc nechápu tu potřebu těsně před porodem fotit nahý fotky. Proti  těhotenským fotkám nic nemám, dají se nafotit hezky a vkusně, ale ten holej pupek mi nepřijde vůbec estetickej. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 15:52

Jennyfor Ona totiž Pilarka věřila na skalpel a chirurgické řešení (stejně jako její kamarádka Hermanka). Prostě se odstraní přebytečná kůže a je to. Pokud se někdo dobře hojí a nebojí se narkózy, tak je to určitě lepší než botox a výplně, který časem zdeformují rysy. Nejhorší jsou metacrillové výplně viz Petra Janů

https://www.expres.cz/celebrity/petra-janu-plasticke-operace.A181127_112126_dx-celebrity_krio

Offline Aranel
6569 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 15:58

Lamicka Mně vždycky přišlo, že se jí vůbec nehýbe ta část mezi nosem a horním rtem.

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 15:58

barbucha absolutně nic. Vidím, že trend zveřejňování pupků stále trvá. Chápu, že si to někdo dá do domácího albíčka, ale proč to cpou na veřejnost? Ne, to jsem nikdy nepochopila. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 16:20
Reakce na Karja:

Evaeva Nevím, nepidila jsem se o to. Ale v roce 89 byla ve finále miss Československo a studovala už medicinu, takže kdyby nebylo nikde info,lze to plus mínus z toho odvodit 

​No a jako památku na tento významný rok, si ponechala tehdejší trendy účes....

Offline Sweet Potato
40182 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 16:28

Luna Ale ten ona tehdy neměla.

Vypadá jak jedna postava z Vyprávěj.

Offline Karja
44524 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 17:27

Luna Ona právě snad byla tmavovlasá a kudrnatá! Vypadalo to teda šik. Je až obdivuhodný, jak ji ten okap drží!

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 17:37

Karja no ja taky ziram, tohle vypada jak paruka, jedna pani z chemosky mela na hlave neco podobnyho, spis hozeny do Roda Stewarta, ale taky dobrej ohnostroj.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 17:40

barbuchaSi zavěštím, jo. Bude to kluk. S vystavováním nahoty mám problém u všech, to už ani nekomentuju.

Offline Karja
44524 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 18:08

barbucha Tahle Zorka Hejdová mě tak nebaví. Vždycky ten nadpis na Super cz ,,Zorka a Míra Hejdovi.....,,

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 18:23

Lamicka no jak to píšeš, tak si taky začínám vzpomínat, jak to bylo naživo. Ale takhle, když jsem přišla na tu fotografii u sebe, tak se mi ten spodek obličeje líbil, já právě začínám ty svý povolený rysy nesnášet. Ale asi si radši zvyknu, nechci ani pod skalpel, ani do sebe něco nechat napouštět hadicí, abych měla tvářičky jak jablíčka. Naštěstí čím dál blbějc vidím, tak mi to asi začne bejt fuk

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 18:24
Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 18:57

Jos jsem #teamherzogová. Za nás jí bylo kolem padesátky, tuším. Jednou mě po stáži vyzvedával drahý na rande, potkali jsme jí před klinikou- byl z ní úplně odvařenej. Nesmírně šik, úžasný vlasy. Nastoupila do černýho porsche a odfrčela pryč. I na tu zkoušku si pamatuju, přede mnou grilovala zaživa jednoho kluka ze Slovenska (teď lítá v Tatrách u horský záchranky vrtulníkem) a ptá se ho "kolego, jak dlouho jste se to učil?"... "3 dni"... tak za 3, ať už vás nevidím. Pak jsem si vytáhla maligní melanom (měla jsem neobyčejnej talent tahat si u přednostů otázky týkající se jejich zaměření) a ona na mě "a jak dlouho jste se učila vy, kolegyně"... "no, 5 dní"... dala jsem to celkem s rezervou, akorát nade mnou teda kroutila hlavou. Jedna z nejblbějších klinických zkoušek, doteď je pro mě celý kožní diagnóza 5ti P- podivné pupínky pokrývající povrch pacienta...

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 19:43

Jennyfor ty nechceš tvářičky jak jablíčka a ksichtík jak z vosího hnízda?

Offline Makara
3625 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 21:08

Jennyfor taky me s mym padajicim oblicejem cini smirlivejsi 2 dioptrie.. Na ty povolene kontury kolem dolni celisti plati  fakt jen skalpel anebo ty nite. A do tech se mi fakt nechce.

Offline Aranel
6569 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 21:12

marieu jo, mám příbuznou lékařku v lázních a ta znala u dětí dvě diagnózy: lišej, nebo prašivina.

Offline Malenge
4836 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 22:36

marieu diagnóza 5P

Offline Magráta
8123 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 08:47
Reakce na Karja:

barbucha Tahle Zorka Hejdová mě tak nebaví. Vždycky ten nadpis na Super cz ,,Zorka a Míra Hejdovi.....,,

​já jsem jí sledovala na ig jako guilty pleasure, ale nedalo se to ani tak

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. dubna 2021 08:54

marieu Ja si zkousku skoro nevybavuju, byla jsem taky u ni a za jedna, ale uz vubec nevim. Ale predpokldam, ze jsem mela pouzdrovky, lodicky, byla jsem namalovana a mela vyrazne obroucky . Z kozniho byla super ta ambulance dermatovenerologie a na kartach pacientu barevne puntiky dle prenosnych chorob (HIV+syfilis+Hepatitida a nekteri k tomu meli i kapavku ) a sesivani praseci nozicky bylo taky super. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 09:18

Jos praseci nozicky byl jeden z nej zazitku na medicine