barbucha nic. obecně moc nechápu tu potřebu těsně před porodem fotit nahý fotky. Proti těhotenským fotkám nic nemám, dají se nafotit hezky a vkusně, ale ten holej pupek mi nepřijde vůbec estetickej.
VIP zjevy
Jennyfor Ona totiž Pilarka věřila na skalpel a chirurgické řešení (stejně jako její kamarádka Hermanka). Prostě se odstraní přebytečná kůže a je to. Pokud se někdo dobře hojí a nebojí se narkózy, tak je to určitě lepší než botox a výplně, který časem zdeformují rysy. Nejhorší jsou metacrillové výplně viz Petra Janů
https://www.expres.cz/celebrity/petra-janu-plasticke-operace.A181127_112126_dx-celebrity_krio
Lamicka Mně vždycky přišlo, že se jí vůbec nehýbe ta část mezi nosem a horním rtem.
barbucha
absolutně nic. Vidím, že trend zveřejňování pupků stále trvá. Chápu, že si to někdo dá do domácího albíčka, ale proč to cpou na veřejnost? Ne, to jsem nikdy nepochopila.
Evaeva Nevím, nepidila jsem se o to. Ale v roce 89 byla ve finále miss Československo a studovala už medicinu, takže kdyby nebylo nikde info,lze to plus mínus z toho odvodit
No a jako památku na tento významný rok, si ponechala tehdejší trendy účes....![]()
Luna Ona právě snad byla tmavovlasá a kudrnatá! Vypadalo to teda šik. Je až obdivuhodný, jak ji ten okap drží!
Karja no ja taky ziram, tohle vypada jak paruka, jedna pani z chemosky mela na hlave neco podobnyho, spis hozeny do Roda Stewarta, ale taky dobrej ohnostroj.![]()
barbuchaSi zavěštím, jo. Bude to kluk. S vystavováním nahoty mám problém u všech, to už ani nekomentuju.
barbucha Tahle Zorka Hejdová mě tak nebaví. Vždycky ten nadpis na Super cz ,,Zorka a Míra Hejdovi.....,,
Lamicka no jak to píšeš, tak si taky začínám vzpomínat, jak to bylo naživo. Ale takhle, když jsem přišla na tu fotografii u sebe, tak se mi ten spodek obličeje líbil, já právě začínám ty svý povolený rysy nesnášet. Ale asi si radši zvyknu, nechci ani pod skalpel, ani do sebe něco nechat napouštět hadicí, abych měla tvářičky jak jablíčka. Naštěstí čím dál blbějc vidím, tak mi to asi začne bejt fuk ![]()
crazydaisy ups ![]()
![]()
Jos jsem #teamherzogová. Za nás jí bylo kolem padesátky, tuším. Jednou mě po stáži vyzvedával drahý na rande, potkali jsme jí před klinikou- byl z ní úplně odvařenej. Nesmírně šik, úžasný vlasy. Nastoupila do černýho porsche a odfrčela pryč. I na tu zkoušku si pamatuju, přede mnou grilovala zaživa jednoho kluka ze Slovenska (teď lítá v Tatrách u horský záchranky vrtulníkem) a ptá se ho "kolego, jak dlouho jste se to učil?"... "3 dni"... tak za 3, ať už vás nevidím. Pak jsem si vytáhla maligní melanom (měla jsem neobyčejnej talent tahat si u přednostů otázky týkající se jejich zaměření) a ona na mě "a jak dlouho jste se učila vy, kolegyně"... "no, 5 dní"... dala jsem to celkem s rezervou, akorát nade mnou teda kroutila hlavou. Jedna z nejblbějších klinických zkoušek, doteď je pro mě celý kožní diagnóza 5ti P- podivné pupínky pokrývající povrch pacienta...
Jennyfor ty nechceš tvářičky jak jablíčka a ksichtík jak z vosího hnízda?![]()
Jennyfor taky me s mym padajicim oblicejem cini smirlivejsi 2 dioptrie
.. Na ty povolene kontury kolem dolni celisti plati fakt jen skalpel anebo ty nite. A do tech se mi fakt nechce.
marieu jo, mám příbuznou lékařku v lázních a ta znala u dětí dvě diagnózy: lišej, nebo prašivina. ![]()
marieu diagnóza 5P ![]()
barbucha Tahle Zorka Hejdová mě tak nebaví. Vždycky ten nadpis na Super cz ,,Zorka a Míra Hejdovi.....,,
já jsem jí sledovala na ig jako guilty pleasure, ale nedalo se to ani tak ![]()
marieu Ja si zkousku skoro nevybavuju, byla jsem taky u ni a za jedna, ale uz vubec nevim. Ale predpokldam, ze jsem mela pouzdrovky, lodicky, byla jsem namalovana a mela vyrazne obroucky
. Z kozniho byla super ta ambulance dermatovenerologie a na kartach pacientu barevne puntiky dle prenosnych chorob (HIV+syfilis+Hepatitida a nekteri k tomu meli i kapavku
) a sesivani praseci nozicky bylo taky super.
Jos praseci nozicky byl jeden z nej zazitku na medicine
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my