V reakci na to, že Agáta řekla, že Mia je ošklivá

Karja kolik jí je let? Opečovávaná je hodně, ale styl moc nemá.
Dadoo No ale k těm jejím dětem, já teď viděla jednu jeji fotku s detma a zaujalo mě, jak tam není nikdo podobnej nikomu. Prostě obě dvě děti jsou každý na svého otce, tak to je pak takový jak když se náhodou potkali:-).
Evaeva Nevím, nepidila jsem se o to. Ale v roce 89 byla ve finále miss Československo a studovala už medicinu, takže kdyby nebylo nikde info,lze to plus mínus z toho odvodit
Karja mě přijde úplně fascinující, jak se drží celoživotně jednoho stylu. Znám několik lékařek, které na to oblékání dost kašlou - do prace kousek nebo autem, tam se stejně okamžitě hned převleče a ve volném čase mají jiné zájmy. Ale tato paní, očividně to oblékání řeší, ten uces nevyrobí ráno za minutu kartáčem.
continuity kdyz jsem u ni byla s tatou, tak zadny uces jako na fotkach nemela. Normalne rovny mikado s patkou, jednou dokonce neco jako koupelnovy drdol. A namalovana jako barbina taky nebyla, jen jsem si teda rikala, ze jako kožařka asi vi, jak se ma o oblicej starat, ta urcita "vypiglovanost" tam je znat.
barbucha taky miluju Tildu.
Ale podle tvýho obrázku bych tipla, že aspoň drobně něco má. Nebo jestli jí takhle drží ta dolní čelist a brada vypnutá geneticky, tak to má super, ale většinou ten spodek tváří po šedesátce povolí. A s tím si teda krémy neporadí.
Taky jsem to měla dlouho dobrý a teď na mne ze zrcadla kouká šarpej.
Jennyfor To mě taky napadlo, jak má krásně pevný obličej. A co po šedesátce, mně obličej padá už teď, v 50
.
mitford sister Díky, píšu si :-).
A k těm úpravám. Tuhle jsem si dělala pořádek v počítačích a našla starý fotky. Třeba Evu Pilarovou. Kdysi jsem pro někoho fotila na akcích a tohle je ze 70. narozenin Gotta, v O2 Areně. Takže jí bylo tehdy taky 70. A má sice makeup, ale fotka naprosto neretušovaná, protože moje. A musím říct, že ty zásahy vůbec nejsou vidět, krk a dolní čelist úplně super.

Kokoska Mne se taky zna jako pekna, kultivovana zena a ani ten jeji typicky uces mi neprijde nijak hrozny. Co jsem tak vypozorovala z okoli, tak vetsina lekarek obleceni fakt moc neresi. Me dycky drasalo pricupitat v lodickach a pak se za den x krat prevlict (treba nejak takhle civil-erar-salove-erat na obed-salove-erar na premisteni na lekarak-civil domu). Malokdo nosil treba kabat nebo saty. Ale kozarky jsou jina liga kapku, prof. Hercovova z bulovky treba, krasna zenska. Tam snad vubec nabirali lekare i podle vzhledu (nadsazka).
Jennyfor Pilarová![]()
Jennyfor Tady vypadá Pilarka fakt skvěle. Dobrá práce
.
Jos to neni nadsazka, trefilas dobre
Kdyz jsem jeste studovala a delali jsme u ni zkousku z kozniho, tak kdyz prisla na radu kamaradka, profesorka se na ni usmala a rekla ji: No konecne nekdo naliceny!
Zminena kamaradka pak u ni pracovala nekolik let a rikala ze profesorka na vzhled hodne dba a do sveho tymu si vybira reprezentativni kusy
mnum Ha! My si to vsichni mysleli, ale dukaz jsme nemeli. Ja v te dobe mela akne, to mi nepomohl ani full makeup
.
Můžete mi říct, co je na tomhle hezkýho?!
Těsně před porodem stihla moderátorka ještě nafotit krásné těhotenské snímky. ■
Foto: Archiv Z. Hejdové/Adriana Fialová
barbucha jezis ta je chudinka strasne otekla:(((
Jennyfor ja mela Pilarku vzdycky rada, ale ac vypadala vyborne, tak se ji oblicej skoro nehybal :( to same mela znama me mamky. Vypadala skvele, ale nesmela mluvit, mels uplne strnule svalstvo a clovek se soustedil jen na to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.