VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Dadoo
11641 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 22:09

barbucha 

V reakci na to, že Agáta řekla, že Mia je ošklivá

Offline Karja
44524 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 22:13

Dadoo Jj tos na to kapla. A ještě bude chytrá po máme;-).

mnum No přesně. Aha i oblékáním. A já myslela, že ji zůstal jen ten účes z mládí, to se stává často.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. dubna 2021 22:14

Karja kolik jí je let? Opečovávaná je hodně, ale styl moc nemá.

Offline Karja
44524 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 22:15

Dadoo No ale k těm jejím dětem, já teď viděla jednu jeji fotku s detma a zaujalo mě, jak tam není nikdo podobnej nikomu. Prostě obě dvě děti jsou každý na svého otce, tak to je pak takový jak když se náhodou potkali:-).

Offline Karja
44524 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 22:16

Evaeva Nevím, nepidila jsem se o to. Ale v roce 89 byla ve finále miss Československo a studovala už medicinu, takže kdyby nebylo nikde info,lze to plus mínus z toho odvodit 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 07. dubna 2021 22:44

Evaeva Karja je jí 50

Jednou jsem u ní ve FNKV byla, byla moc milá, ale zvláštní image teda 

Luna Phoebe a Bon Jovi

Offline continuity
42783 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 08:33

Karja mě přijde úplně fascinující, jak se drží celoživotně jednoho stylu. Znám několik lékařek, které na to oblékání dost kašlou - do prace kousek nebo autem, tam se stejně okamžitě hned převleče a ve volném čase mají jiné zájmy. Ale tato paní, očividně to oblékání řeší, ten uces nevyrobí ráno za minutu kartáčem. 

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 08:55

continuity kdyz jsem u ni byla s tatou, tak zadny uces jako na fotkach nemela. Normalne rovny mikado s patkou, jednou dokonce neco jako koupelnovy drdol. A namalovana jako barbina taky nebyla, jen jsem si teda rikala, ze jako kožařka asi vi, jak se ma o oblicej starat, ta urcita "vypiglovanost" tam je znat.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 10:05

barbucha taky miluju Tildu.
Ale podle tvýho obrázku bych tipla, že aspoň drobně něco má. Nebo jestli jí takhle drží ta dolní čelist a brada vypnutá geneticky, tak to má super, ale většinou ten spodek tváří po šedesátce povolí. A s tím si teda krémy neporadí. 

Taky jsem to měla dlouho dobrý a teď na mne ze zrcadla kouká šarpej.

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 10:10

Jennyfor To mě taky napadlo, jak má krásně pevný obličej. A co po šedesátce, mně obličej padá už teď, v 50 .

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 10:17

mitford sister Díky, píšu si :-). 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 10:25

A k těm úpravám. Tuhle jsem si dělala pořádek v počítačích a našla starý fotky. Třeba Evu Pilarovou. Kdysi jsem pro někoho fotila na akcích a tohle je ze 70. narozenin Gotta, v O2 Areně. Takže jí bylo tehdy taky 70. A má sice makeup, ale fotka naprosto neretušovaná, protože moje. A musím říct, že ty zásahy vůbec nejsou vidět, krk a dolní čelist úplně super.

Offline Jos
příspěvků moje polička 08. dubna 2021 10:27

Kokoska Mne se taky zna jako pekna, kultivovana zena a ani ten jeji typicky uces mi neprijde nijak hrozny. Co jsem tak vypozorovala z okoli, tak vetsina lekarek obleceni fakt moc neresi. Me dycky drasalo pricupitat v lodickach a pak se za den x krat prevlict (treba nejak takhle civil-erar-salove-erat na obed-salove-erar na premisteni na lekarak-civil domu). Malokdo nosil treba kabat nebo saty. Ale kozarky jsou jina liga kapku, prof. Hercovova z bulovky treba, krasna zenska. Tam snad vubec nabirali lekare i podle vzhledu (nadsazka). 

Offline Sweet Potato
40182 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 10:48

Jennyfor Pilarová

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 11:34

Jennyfor Tady vypadá Pilarka fakt skvěle. Dobrá práce .

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 11:49

Jos to neni nadsazka, trefilas dobre Kdyz jsem jeste studovala a delali jsme u ni zkousku z kozniho, tak kdyz prisla na radu kamaradka, profesorka se na ni usmala a rekla ji: No konecne nekdo naliceny! Zminena kamaradka pak u ni pracovala nekolik let a rikala ze profesorka na vzhled hodne dba a do sveho tymu si vybira reprezentativni kusy 

Offline Jos
příspěvků moje polička 08. dubna 2021 13:25

mnum Ha! My si to vsichni mysleli, ale dukaz jsme nemeli. Ja v te dobe mela akne, to mi nepomohl ani full makeup

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 13:29

Můžete mi říct, co je na tomhle hezkýho?!

Těsně před porodem stihla moderátorka ještě nafotit krásné těhotenské snímky. 

Foto: Archiv Z. Hejdové/Adriana Fialová

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 13:34

barbucha jezis ta je chudinka strasne otekla:(((

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 15:27

Jennyfor ja mela Pilarku vzdycky rada, ale ac vypadala vyborne, tak se ji oblicej skoro nehybal :( to same mela znama me mamky. Vypadala skvele, ale nesmela mluvit, mels uplne strnule svalstvo a clovek se soustedil jen na to.