711990 mě taky, neboj:) Ale ty vysoký kalhotky podle mě přitáhnou pozornost. Jediný řešení plavky nenosit a to je podle mě blbost.
VIP zjevy
Já jsem tým vysoký pas. Ono mi to udělá tu siluetu plavek aspoň čtvercovou, plus mínus. Když mám nižší kalhotky, tak je to výrazný obdélník naležato a ještě to přeštípne ten špek, tak to si připadám pak mnohem tlustší, než objektivně jsem. Jsem fakt drobná, ale ten tukový prstenec je tak nějak neoddiskutovatelný a upozorňovat na něj nechci.
Mně se líbí!
dynda treba ja si myslim, ze mi vyssi plavky (ale ne tyhle retro vysoke) slusi vic, ale muj muz tvrdi opak, ze mi pridavaji kila a v nizsich a vykrojenejsich vypadam stihlejsi. No a kdyz kouknu na fotky, tak ma pravdu.
baltik ty jsou krásný!
a tady ty plavky si taky myslite, ze budou spis upozornovaci nez skryvajici?
narazila jsem na ne zrovan vcera a furt se k nim musim vracet
jsou krasny a pro plochou hrud budou i slusivy
viktorka_od splavu plochou hrud prave nemam :)
Evaeva a ja ma pocit,ze v plavkach clovek nezamaskuje vubec nic.Spis to je slusivejsi a neslusivejsi plavky.:-)
Jako jo, ale, ač nejsem nějak přehnaně prudérní, tak mi třeba nevadí (v létě a při koupání :-) )ukazovat povadlý a flekatý paže, celulitický nohy, konec konců i tu pneumatiku na břiše, ale už nechci ukazovat časem zdevastovaná místa poblíž intimních partiíí, tj. velký kusy zadku , spodní břicho, a tak.
Já tankiny mám a hrozně blbě se do nich leze! Převléknout jen tak narychlo pod trikem u vody, nemožné ![]()
A když už to točíme plavkové OT, tak mi prosím řekněte, co si myslíte o tomhle typu plavkových kalhotek? Dřív jsem je nosila nejraději, než se mě milá prodavačka zeptala, zda jsem si vědoma že zkracují nohy![]()

dynda já mám zase pod pupíkem takový miniaturní špíček, který nízké kalhotky trochu zvýrazní. Není to nic hrozného, nízké plavky nosím a neřeším, ale troufám si říct, že ve vysokých to opravdu není vidět, vyhladí se a zamaskuje. Takže velké břicho to nezamaskuje, ale drobné nedokonalosti rozhodně jo.
Pavlena takové teď mám, cítím se v nich nejlíp. Jestli zkracují, je mi to jedno.
Evaeva to je nahodou skvely reseni! Ja chodim na nudaplaz moc rada, neexistuje inkluzivnejsi prostredi:D
Pavlena hele asi lepsi zkraceny nohy, nez tohle![]()

Pavlena I kdyby, zrovna tobě to může být úplně ukradený!
Já myslím, že to je nejslušivější kousek.
Jinak teda téma mi jde do rány, já se zrovna snažím koupit si plavky (ano, moje oblíbené jsou opět na cestě do Japonska) a začínám dost propadat zoufalství! Nic mi nesluší, asi se letos nevykoupu!!
baltik tie sú pekne ale mne by na nich dosť vadilo, že sú ku krku a človek sa tam neopali
Garfie Já taky, zatím jen sonduju (zrovna jako u sandálů) a strašně se mi nechce chodit po obchodech. Čekám, až mě nějaké praští do očí a řeknu si, ty chci!
Zatím se mi nejvíc líbily ty na surfování, ale mě by v nich asi bylo horko. Teď mám ty ke krku (dvojdílný), jak chce zkusit Karja . Líbí se mi pořád, ale už se vytahávají.
viktorka_od splavu ty černobílé plavky ti vyrobí plochou hruď i když ji nemáš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články