viktorka_od splavu Dcera si teď v Kanadě vysoké plavky koupila, vzorované, jakobatikované, je z nich nadšená, mně se to nelíbí.
VIP zjevy
Sweet Potato mně se to na těch mladých holkách líbí, ale je fakt že v tom případě je to vlastně úplně jedno:-) prostě móda, v pohodě
Zřítelnice měla takový už předloni, a ty kalhotky jí dělaly strašně velkej zadek! ![]()
Mě ty hodně vysoký kalhotky taky nepřijdou jako dobrá volba, pokud chci maskovat kila navíc/břicho. Podle mě naopak chtějí hezkou postavu, což mi teda přijde i u jednodílných. Na "maskování" jsou podle mě nejlepší klasické kalhotky.
Taky si myslím, že jsme za ta léta zvyklé na bederní kalhotky a proporcne to imo vypadá líp. Prodlužují tělo.
Nosím kalhotky tohoto střihu a připadá mi, že to vypadá dobře
. Ale jak vás čtu, asi mi to fakt jen připadá. Ostatně muž říkal, že až je budu chtít vyřadit, spíchne z nich plachtu na přikrytí dřeva.
Pinot Noir tak zrovna ty jseš štíhlá, velký zadek nemáš, tak bych řekla, že tobě by naopak mohly slušet.
Mne príde, že extra vysoké nohavičky robia opticky brucho aj tam kde je obrátený lavor. Ale ešte horšie mi prídu tie extra vykrojene a na bokoch vysoko vytiahnuté.
Evaeva jenze pres klasicky kalhotky se mi prevali bricho....tak mi prijde lepsi to schovat, nez nosit vyvaleny. Ale ja uz jsem ve fazi, kdy nemam sanci nic maskovat vhodnym strihem, jen mi prijde nechutny, kdyz se to bricho roluje pres okraj.
711990 Na to mírný břicho jsou asi nejlepší tankini, nesmí být ale moc široké, to už zase moc "upozorňuje".
Garfie Ano, zde je tým tankiny. I když se manžel ptal, jestli je to od slova tank![]()
Mha No tak....ty širší asi trochu ano ![]()
Evaeva a ja ma pocit,ze v plavkach clovek nezamaskuje vubec nic.Spis to je slusivejsi a neslusivejsi plavky.:-)
a tady ty plavky si taky myslite, ze budou spis upozornovaci nez skryvajici?
narazila jsem na ne zrovan vcera a furt se k nim musim vracet

Nosím kalhotky tohoto střihu a připadá mi, že to vypadá dobře
. Ale jak vás čtu, asi mi to fakt jen připadá. Ostatně muž říkal, že až je budu chtít vyřadit, spíchne z nich plachtu na přikrytí dřeva.
![]()
muzi se tedy taky dvakrat nelibi.![]()
Toto ako plavky by toho asi veľa nezakryli :D

baltik Líbí se mi. Budou upozorňovací pro ostatní ženy, že máš hezké plavky.
pecka Proto musí mít s sebou doprovod, aby držel ty části pohromadě ![]()
baltik Tyhle se mi líbí. Jsou na rozdíl od těch červených opticky vyvážený.
Mha no do kelu, ja som si práve objednala tehotenské tankiny a ten tank už z mysle nedostanem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články