Podoba Craig-Putin je tak zřetelná, že pro mě Bond téměř skončil a jen pomalu mu (Craigovi) přicházím na chuť.
VIP zjevy
Nic si z toho nedělej, já tam tu podobu taky nevidím.
Já na bondovky nemůžu koukat, protože po patnácti minutách nevím, kdo je čí špion a kdo pro koho pracuje. Takže je mi to celkem put...na ![]()
To jsem ráda, že jsem v tom nezůstala sama.
![]()
Putina to srovnávání (a to, že si toho davy všímaj) samozřejmě mimořádně těší. Craiga... nevím. ![]()
![]()

Njn, voba mají modrý oči. Ale jak sundá Putin papachu, je po podobě. A ta brada, ta je stejně jiná!
Oba s papachou. ![]()
Jasně, jednotlivý rysy jsou jiný, ale ten výraz, ten rybí pohled... tam to je.

Ale pořád! Jiný tvar očí, jiný tvar rtů, jiná brada
, celková stavba tváře, Putinova ochablost rysů... ano, jistá podoba dejme tomu, ale umíte si Voloďu představit v roli agenta?
To asi ne, ale kdo ví, kdyby hráli teď. Já prostě ty typy, co by mi vypatlali celý kondicionér a poprali se se mnou o fén nějak neumím docenit
.
Asi proto zbožňuju Johna Malkoviche :-) Teď už je přece jen poněkud přestárlý, ale před pár lety mu to hodně slušelo.
A Craig s Putinem mi přijdou jak rodní bratři.
Ó, tak tohle je silný argument, já to vzdávám! ![]()
Tak John to je ale úplně jiná liga
. Tam bych ten kondicionér klidně oželela, kdyby bylo na co
.
Bezpochyby. ![]()
Pořád koukám, jak tu fotku upravili a nejde mi to na rozum. On snad fakt cválá na medvědovi. Poté, co ho v houští zkrotil... Rusko, to je země neomezených možností.
![]()
![]()

Však se říká "ruský medvěd", ne?
a nejlepší Heathcliff ever

![]()
Joshe Harnetta asi úplně nemusim, ale i s mikádem mi v Penny dreadful přišel boží

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí