VIP zjevy
No prostě, nebudu se s tim crcat a prohlašuju, že AB je u mě v cajku, nevypadá zle, je to schopnej chlap, vtipnej, všechno možný, kdyby se necpal do politiky, nemám proti němu téměř skoro nic![]()
Ja jsem zamerne prestala CZ politiku prilis sledovat (aka pri "hodnoceni" me to neovlivni), ale teda AB mi prijde jako naprosto nepritazlivej chlap, uff. A to myslim, ze se obcas vkusem shodneme.
Ja si teda predstavuju ze vypadas uplne stejne jako ANDULA z insta :) just btw
Juu ten je!
Pro tu horu svalů se nemůžu soustředit na ostatní. Hlavu bych mu nasadila na jiné tělo. ![]()
mi taky! mam na borce takovej ten stereotypni vkus, jakoze treba nejaky "krasny vlasy" me fakt nebere, panc mi to neprijde jako dostatecne muzny :D
no nic ![]()
Osobne teda zadnej "typ" nemam a libi se mi dost ruznorodi jedinci, nicmene ZUBY jsou teda dulezity, pokud ma nekdo krivy nebo v ne prilis extra stavu tak proste ne, pres to vlak nejede, i kdyz za to obcas nekteri nemuzou.
Počkej, tohle myslíš fakt vážně? Dyť vypadá jak ten z Kelly family!

cha chaaaa, to je presny, jeste si musim vyguglit toho ragbistu asik, at nejsem pozadu
Konečně pořádnej chlap!
No a dyť to píšu, Khal Drogo!
Jeee to ne, nebyla bych proti, ale mam tak o 10 centaku, 10 let a ted jak zhubla urcite i 10 kilo navic![]()
Dlouhovlasý říkáš? ![]()

ten by rozhodně šel ![]()
Jo byl, ale to je už dlouho :D
No prosim, třeba Daniel Craig je můj absolutní favorit, podobu s Putinem člověk taky nemusí mít moc fantazie aby viděl hned;-)
Asi jsem člověk úplně bez fantazie. Ať dělám co dělám, nevidém podobu ani náznakem.

Kelly family snad nenosili vousy, ne? :D jinak ten pejsek, kteryho typek ma, je dost gay :D
tak si zakryjte horní poloviny obličeje k úrovni očí a....!
A nic. Putinova brada je širší, ochablá a rozkydlá, Craig má ostře řezané rysy.
já vidím teda :-)
a mušketýr je fuč :D
To asi ne, ale kdo ví, kdyby hráli teď. Já prostě ty typy, co by mi vypatlali celý kondicionér a poprali se se mnou o fén nějak neumím docenit
.
já teda s dovolením nebudu obdivovat přítele, ale ten pejsek
! je tak sladkej ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí