Ja na zaklade dnesmi diskuse ocumovala instagram toho jednoho peknyho vlasace a objevila jsem jeste jednoho luxusniho. Lasse lokken matberg. Doporucuji ke shlednuti hlavne @moora :)
VIP zjevy
jako nic pro mě, ale očividně se lokken nejmenuje pro nic za nic![]()
Sis to je takovej trochu metrosexuální viking? Vypadá to, že se rád fotí
(jo hned sem se musela kouknout)
Ne, ne a prostě ne! ![]()
Ten je příšernej.
Takovej ten typ, kterej se ma rad a kterej moc dobre vi, ze vypada dobre. Ja kdyz jsem objevila jeho profil, tak jsem se nad nim asi pul hodiny culila jak dement ![]()
No ten je neskutečně asexuální
No, dobře..to je úhel pohledu, von si to myslí já ne
mně se děsně nelíbí tady ty mužský 'koziska', když teda komentuju pouze ten vzhled (ale ten instač plnej selfíček je pro mě weird, jo píše to ta s těma chlebama )
Ja vim, ze mam na chlapy blbej vkus. Slycham to neustale :)
Na muj vkus by mohl byt taky min svalnatejsi. Mne se libi spis od krku nahoru :D
Teď koukám, Sam Shepard zamlada by se mi hodně líbil!
Takže jak o tom přemýšlím, asi takhle: delší nebo dlouhý vlasy musí v kombinaci s typem spíš hubenýho (ale ne nutně), vysokýho, nenucenýho, nenamakanýho intelektuála a/nebo umělce, nesázejícího selfíčka na sítě a neprožívajícího narcistně svůj vzhled. Tam je ta šance největší. ![]()

To je jeden americký gigolo. ![]()
Teda tady si člověk rozšíří obzory ![]()
Dala bych sem fotku mojeho chlapa, kudrnatej vlasatej kdyz to umyje a rozcese ma to pod ramena, fousatej...no a navic pravej drevorubec :D ale nejak je mi blby rozsevat jeho fotky nahodne po netu![]()
Chápu :)
Nebyl tady už na jedný fotce se psem? Jednoho takovýho jsem tu chválila
.
Na fotke bol tuším Zinin pes Cid a jej muž
Napadlo mě to, jen jsem to dopsala :-). Ten je pěknej, mohla by nám ho sem taky občas dát...
.
Mi se pan Lokna z dálky celkem pozdává, akorát je moc svalnatý a z blízka má takový miminkovský obličejík. To se mi víc libí bezvousý, krátkovlasý:

999 Hm, měla bych začít sjíždět i zvířecí vlákno? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí