Pinot Noir Sweet Potato Tak jo!

Pinot Noir Sweet Potato Tak jo!

mirajo děsivý, zlatej Béďa.
Garfie Já si hlavně moc nepřipouštím, že by nás nepustili.
Jak to máte vy, už se něco rýsuje?
brrr A vy tam chcete jen na část prázdnin nebo i na školní rok? Držím palce, teď jsou všechny jednoduché věci tak složitý najednou.
stes Znam jen Pu a Kulicku. Tak tezko rict.
mirajo Pinot Noir Sweet Potato
Ještě to promyslete s tím medvídkem ![]()
Karja Do konce září, kluci jsou ve škole omluveni.
Tulipe To jsem cetla, ja se radsi setkam s jinou obludou;) Asi neslo tolik o pocet naboju, ale kdo ma u sebe naboj, co ma sanci proti medvedovi. I kdyz na Aljasce spis nez na Slovensku.
mirajo Olga mi připomíná spíš než medvěda tohle:

Luna No jo! Dekuju detem, ze jsem nikdy nemusela do dinoparku![]()
0zero7 s Oregonem drzim place. Je Tam nadherne. A urcite nevynechej Portland. A taky Painted Hills, Bend a okoli...
clothilde JJ ja vim, mam to relativne kousek :) V planu je i AMTRAK bud ze Seattle nebo Vancouver do SF, na to se tesim! Ty jsi (nebo byla) nekde na West Coast taky, jestli se nepletu?
Ve Forbesu naši olympijskou kolekci zařadili mezi nejstylovější![]()
Sledovala jsem zahájení a vypadali dost dobře a výrazně mezi ostatními.
mirajo Olga mi připomíná spíš než medvěda tohle:
Se pozná, že máš výtvarný oko
Přesně.
mirajo to je ale ordinerni osoba, odskočila si z Perlovky? Původní příjmení se k ní hodilo víc ![]()
barbucha A divci jmeno bylo?
mirajo neni vdaná, to je "umělecké" jméno - ubrala si první tři písmena PYT ![]()
Nadja Kochanski ja si taky myslim, ze to nebyl takovej pruser, jak vsichni vestili. Kdyz odhlidnu od tichomorskejch a africkejch narodu, kteri jsou vzdycky hodne vyrazni, tak nasi urcite zaujali...
razorblade V celku to vůbec nevypadá zle, i když detaily jsou diskutabilní.

Sweet Potato ktery detaily konkretne myslis? Ja vim, ze se u nas hodne kritizovaly treba ty tasticky a vejire, ale vsimla jsem si, ze vejire byly hodne zastoupeny i v jinych zemich a u par z nich jsem si taky vsimla ruznejch zebradel.
Jinak nedelala jsem si poznamky, ale v hlave mi utkvela zajimava Belgie, Mexiko a moc se mi libily rakousky lederhosen. A hodne dalsich, co si nepamatuju. Hlavne tichomorske narody se mi vzdycky libi. A hezke bylo jak se Irove pri prichodu poklonili.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.