barbucha tak ono ta vrcholova kulturistika ma urcite pravidla, resp. bodove hodnotenia tej ktorej partie + pozovania, ale o estetike uz moc tato kategoria nie je, na to je skor bikini fitness. V dnesnej dobe uz je tam strasne vela chemie a steroidov, viem, ze napr. Aj Schwarzeneger a starsi kulturisti negativne hodnotili co sa dnes v tom sporte deje nakjma z pohladu bezpecnosti a vpkyvu na zdravie, kedy dochadza u kulturistov k nebezpecnemu odvodnovaniu pred zavodmo. Aj ked si porovnas trebars postavu Schwarzenegra vo vrxholovej forme s tym ako vyzeraju dnesni kulturisti, vidis tam neskutocny rozdiel. Ale je to vrcholovy sport, ten podla mna nie je zdravy v ziadnej forme, ci iz sa jedna o bezcov, plavcov, cyklistov...vacsina z nich konci pre zranenia a opotrebovanie tela...
VIP zjevy
continuity tak ono aj v bodybuildingu mas myslim kategoriu naturalnej kulturistiky, ktora je bez chemickeho dopingu.
Pinot Noir fakt? Mě teda i jeho postava přišla až směšně přehnaná.
Pinot Noir na Arnolda jsem si včera vzpomněla, no bývaly doby, kdy ten sport byl estetický. Arnold byval oproti dnešní špičce poloviční. Jsem si to schválně dohledala a dnes mají ti spickovi kulturisti o 10 cm méně na výšku a o 10 kilo vice.
JankaM moja osobna skusenost je, ze ked aom eate viac cvicila a behala a mala mensie percento tuku, zmensili sa aj prsia. A to ich mam bezne celkom velke. Prsia su tvorene v prevaznej miere tukom, clovek nedokaze ovplyvnit cvicenim odkial mubtuk zmizne alebo nie, mizne z celeho tela. Bikini fitnessky (a kulturistky vseobecne) maju to percento na beznu zenu velmi nizke. Tie co maju prsia aj v sutaznej forme ich maju vacsinou umele. Ale v tej vrcholnej forme nebyvaji celorocne. Baby co poznam a robili bikini fitness na sutaznej urovni si vacsinou rpsia dali spravit.
DrowRanger děkuju!
mirajo lezci určitě neberou nic, po čem rostou svaly, byli by moc těžcí. Ale když začaly kontroly i v lezení, tak jich pár mělo problém s rozhodnutím, zda jim soutěžní lezení stojí za to přestat hulit
Jinak většinou hodně hlídají stravu a přiměřeně běhají a/nebo plavou, aby měli co nejméně tuku - to jsou pak ta vykreslená záda
(a nulová prsa u holek). No a pak jsou somatotypy, kterým ten tuk prostě nepřibývá - to mám doma, jeden by se z toho zvencnul.
Víš co, až tlustý budou hubený... ![]()
Pinot Noir Já mám Arnolda moc ráda, ale tohle mi přijde nepěkně disproporční a komiksově přehnané stejně jako ty živé bárbíny
JankaM
bohužel nejsem fitnesska, ale řekla bych to, co již bylo zmíněno. Prsa jsou převážně tuková tkáň a když se tělesné procento tuku dostane na minimum, mizí i prsa. Já to bohužel osobně neposoudím, neb prsa jsem neměla ani s nízkým % tuku, a bohužel ale ani po té, co mám % tuku zcela běžné. Což naštve, protože jsem čekala, že (nechtěné) zvýšení tělesného tuku bude mít alespoň nějaký klad. Nestalo se, rozhodně ne v těch chtěných partiích. Takže je to záhada
.
Ale když začaly kontroly i v lezení, tak jich pár mělo problém s rozhodnutím, zda jim soutěžní lezení stojí za to přestat hulit
![]()
To sú potom tie farbisté horské výhľady a stretnutia s medveďom hej
?
slniecko na medvede na Slovensku hulit ani nepotrebuješ ![]()
Ona ta Věrka se narodila jako žena a za tou vizáží (v tváři) jsou nějaký podpůrný prostředky, který bere, nebo je transgender a narodila se jako muž?
razorblade jestli se nepletu tak je to ženská od narození. Ty steroidy tohle prostě dělají. Stačí kouknout na východoněmecké atletky, to je taky přehled "mužských " rysů v obličeji.
Hledala jsem, jak Věrka vypadala za mlada (mj. to byla příjemně vyhlížející slečna) a narazila na zajímavý rozhovor. Fakt mi připadá sympatická.
continuity príde na to, aké majú byť veľké
a ako hrdinsky si sa zachovala!!!
slniecko úplne sme nečakali, než si nás vsimne. ![]()
Ale nebezali sme - cesta na Starý hrad zo Strečna nie je zrovna vhodná na cezpolny beh.
continuity mne uplne stacilo divny mruceni a bruceni v lese cestou z Hrebienku. Doma se nam pak smali, ze to byl urcite srnec. To jiste, ten by si v tom terenu zlamal vsechny nohy! Medved to byl a skoro nas sezral!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články