VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 21. července 2021 08:38

barbucha tak ono ta vrcholova kulturistika ma urcite pravidla, resp. bodove hodnotenia tej ktorej partie + pozovania, ale o estetike uz moc tato kategoria nie je, na to je skor bikini fitness. V dnesnej dobe uz je tam strasne vela chemie a steroidov, viem, ze napr. Aj Schwarzeneger a starsi kulturisti negativne hodnotili co sa dnes v tom sporte deje nakjma z pohladu bezpecnosti a vpkyvu na zdravie, kedy dochadza u kulturistov k nebezpecnemu odvodnovaniu pred zavodmo. Aj ked si porovnas trebars postavu Schwarzenegra vo vrxholovej forme s tym ako vyzeraju dnesni kulturisti, vidis tam neskutocny rozdiel. Ale je to vrcholovy sport, ten podla mna nie je zdravy v ziadnej forme, ci iz sa jedna o bezcov, plavcov, cyklistov...vacsina z nich konci pre zranenia a opotrebovanie tela...

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 21. července 2021 08:43

continuity tak ono aj v bodybuildingu mas myslim kategoriu naturalnej kulturistiky, ktora je bez chemickeho dopingu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. července 2021 08:45

Pinot Noir fakt? Mě teda i jeho postava přišla až směšně přehnaná. 

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 21. července 2021 08:45

Pinot Noir na Arnolda jsem si včera vzpomněla, no bývaly doby, kdy ten sport byl estetický. Arnold byval oproti dnešní špičce poloviční. Jsem si to schválně dohledala a dnes mají ti spickovi kulturisti o 10 cm méně na výšku a o 10 kilo vice.

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 21. července 2021 08:47
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 21. července 2021 08:53

JankaM moja osobna skusenost je, ze ked aom eate viac cvicila a behala a mala mensie percento tuku, zmensili sa aj prsia. A to ich mam bezne celkom velke. Prsia su tvorene v prevaznej miere tukom, clovek nedokaze ovplyvnit cvicenim odkial mubtuk zmizne alebo nie, mizne z celeho tela. Bikini fitnessky (a kulturistky vseobecne) maju to percento na beznu zenu velmi nizke. Tie co maju prsia aj v sutaznej forme ich maju vacsinou umele. Ale v tej vrcholnej forme nebyvaji celorocne. Baby co poznam a robili bikini fitness na sutaznej urovni si vacsinou rpsia dali spravit.

Offline JankaM
3095 příspěvků moje polička 21. července 2021 09:23

DrowRanger děkuju!

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 21. července 2021 10:18

mirajo lezci určitě neberou nic, po čem rostou svaly, byli by moc těžcí. Ale když začaly kontroly i v lezení, tak jich pár mělo problém s rozhodnutím, zda jim soutěžní lezení stojí za to přestat hulit Jinak většinou hodně hlídají stravu a přiměřeně běhají a/nebo plavou, aby měli co nejméně tuku - to jsou pak ta vykreslená záda (a nulová prsa u holek). No a pak jsou somatotypy, kterým ten tuk prostě nepřibývá - to mám doma, jeden by se z toho zvencnul.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. července 2021 10:39

Mohučanka 

Víš co, až tlustý budou hubený...

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 21. července 2021 10:51
Offline Sweet Potato
40205 příspěvků moje polička 21. července 2021 13:36

Pinot Noir Já mám Arnolda moc ráda, ale tohle mi přijde nepěkně disproporční a komiksově přehnané stejně jako ty živé bárbíny

Offline whiskas
20985 příspěvků moje polička 21. července 2021 14:18

JankaM bohužel nejsem fitnesska, ale řekla bych to, co již bylo zmíněno. Prsa jsou převážně tuková tkáň a když se tělesné procento tuku dostane na minimum, mizí i prsa. Já to bohužel osobně neposoudím, neb prsa jsem neměla ani s nízkým % tuku, a bohužel ale ani po té, co mám % tuku zcela běžné. Což naštve, protože jsem čekala, že (nechtěné) zvýšení tělesného tuku bude mít alespoň nějaký klad. Nestalo se, rozhodně ne v těch chtěných partiích. Takže je to záhada .

Offline slniecko admin
19531 příspěvků moje polička 21. července 2021 18:42
Reakce na Mohučanka:

Ale když začaly kontroly i v lezení, tak jich pár mělo problém s rozhodnutím, zda jim soutěžní lezení stojí za to přestat hulit

​To sú potom tie farbisté horské výhľady a stretnutia s medveďom hej ?

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 21. července 2021 19:33

slniecko na medvede na Slovensku hulit ani nepotrebuješ

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. července 2021 19:41

Ona ta Věrka se narodila jako žena a za tou vizáží (v tváři) jsou nějaký podpůrný prostředky, který bere, nebo je transgender a narodila se jako muž? 

Offline rysamona
1106 příspěvků moje polička 21. července 2021 20:24

razorblade jestli se nepletu tak je to ženská od narození. Ty steroidy tohle prostě dělají. Stačí kouknout na východoněmecké atletky, to je taky přehled "mužských " rysů v obličeji.

Online brrr
12313 příspěvků moje polička 21. července 2021 21:28

Hledala jsem, jak Věrka vypadala za mlada (mj. to byla příjemně vyhlížející slečna) a narazila na zajímavý rozhovor. Fakt mi připadá sympatická.

Offline slniecko admin
19531 příspěvků moje polička 22. července 2021 00:53

continuity príde na to, aké majú byť veľké a ako hrdinsky si sa zachovala!!!

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 22. července 2021 08:18

slniecko úplne sme nečakali, než si nás vsimne.

Ale nebezali sme - cesta na Starý hrad zo Strečna nie je zrovna vhodná na cezpolny beh. 

Offline Kokoska
34790 příspěvků moje polička 22. července 2021 16:01

continuity mne uplne stacilo divny mruceni a bruceni v lese cestou z Hrebienku. Doma se nam pak smali, ze to byl urcite srnec. To jiste, ten by si v tom terenu zlamal vsechny nohy! Medved to byl a skoro nas sezral!