katkas jestli najdeš jiný sport, kde se na serverech určených amatérům doctes, jak se chovat, když už steroidy bereš, sem s ním.
Ona to oficiálně přiznává, mě je fuk jak vypadá, klidně by mohla být sličná atletka.
katkas jestli najdeš jiný sport, kde se na serverech určených amatérům doctes, jak se chovat, když už steroidy bereš, sem s ním.
Ona to oficiálně přiznává, mě je fuk jak vypadá, klidně by mohla být sličná atletka.
continuity
Ja obcas v praci potkavam ty mlady muze, co chtej hodne osvalit, ale zadny kulturisti to nejsou, berou ty tzv. potravinovy doplnky a divi se, proc maji vyssi jaterni testy a funkci ledvin ne uplne ok. To obvykle rekreacni bezec, cyklista, plavec, lezec nebere. Nebo jo?
Karja Me takova figura odpuzuje u zen i u muzu, vlastne mi ty pohlavi u kulturistu nejak splyvaj
. Respektuju, ale podivat bych se na ne urcite nesla.
Karja to právě není pravda, že se dopuje všude. Jsou jistě sporty, které k tomu víc inklinují, ale zároveň proti tomu federace docela bojují. Vzpomeň na ruské atlety. Pokušení bude vždy, ale ona přímo přiznává, že bez dopingu to nejde, to kdyby řekl cyklista, tak je odepsanej.
mirajo lezci to neberou ani vrcholovi, alespon co vidím kolem sebe ![]()
continuityNo ale ty prokresleny zadovy svaly, co jsem jednou videla u lezce, kam se hrabou kulturisti a anatomicky atlasy!![]()
mirajo no jo no. Ale doma to úplně nemám ![]()
continuity Nechápu? Vždyť píšu , že je to pro mne neznáma oblast, nevím , jak moc to lidi v kulturistice berou, ani netuším, jak se k tenhle věcem legálně dostat.
Jestli jsme se tím dostali zpátky k Věře, tak si trvám na tom, co jsem o ní napsala. Působí na mne jako sympatický člověk. A ano, vnímám rozměr nelegálních (?) látek , které jsou rozhodne zdraví škodlivé a ke kterým se přiznává.
Ten sport je toleruje a to vnímám jako hlavní problém, ne to, že ona je bere. V tomhle kontextu mne mnohem víc štve, když se objeví debaty o legalizaci dopingu v main stream sportech (cyklistika například).
continuity Nevím, já s ní četla jeden rozhovor, kde uváděla, že je proti těm zakázaným látkám. Zas tak načteno ji nemám. Pochybuju, že by řekla ,,sypu jako blázen a před soutezi jen týden vynechám,,. Jen jsem se chtěla vyjádřit, že mi přijde takové krátkozraké napsat, že kulturistika ano, ale bez dopingu. To je prostě asi dost složitá otázka, co je a není přesně myšleno tím dopingem.
Karja ona se k tomu otevřeně přiznává, že to bere, dej si do googlu Mikulcova a steroidy a vyjede ti tucet rozhovoru.
A přesně jsou tím v kulturistice myšleny anabolické steroidy, to není žádná šedá zóna.
katkas kulturistika není main stream sport? Každej druhej kluk někdy během života chodil do posilovny a nějaké takové pokušení tam vždy je - dost řeší minimálně stravu a často mají pocit, že to potřebuji ještě trochu podporit. Zato nepoznám příliš rekreačních cyklistů, kteří by řešili už jen složení stravy kvůli cyklistice.
continuity Já ale píšu, že vnímám doping v tomhle sportu jako problém. A to kulturistiku jako main stream nevnimám, možná proto si nerozumíme.
Pojďme tu debatu ukončit. Mám dojem, že kdybychom to probírali osobně, tak to není zdaleka tak vyhrocené, protože by byl prostor vysvětlit si věci ve větším detailu a zasadit je do kontextu. Klidně někdy na stěně :)
katkas já tedy nechápu, proč do toho pleteš nějaké sympatie..?
jako že kdo je sympatický, je omluven?
Pro mě, zcela objektivně a bez jakýchkoli zbytečných sympatií, je obojí vlastně stejné.
Věrka i plastikova hvězda mění svoje tělo ad absurdum za nějakým účelem. Každá z jiných důvodů, každá jinou cestou ale výsledek je v principu totožný .
Nepřirozená deformace. Ohrožení zdraví.
Obě to dělají vědomě, cíleně a po svém.
Je to jedno hodnotnější, přijatelnější, nebo méně odstrašující, protože je to sport?
Mne je celá Věrka upřímně ukradená, je to její věc, co na sobě páchá, ale zajímá mě to ryze teoreticky.
Je ten jeji způsob lepsi a přijatelnější, protože je to "Sport" ?
continuity Já to doma taky nemám, ale když čučím, tak to chápe![]()
Karja katkas Já četla s Věrkou taky jen jeden rozhovor a už je to dost dávno. Beru ji jako někoho, kdo ty karty asi nemá rozdaný úplně nejlíp, a našla pro sebe cestu tudy. Těžko soudit. Paralelně se z toho vyvinula debata o dopingu, a i mně vadí, že běžnej kluk, kterej chodí do posilovny, dost často řeší, co by tak mohl zobat, aby ty svaly rostly snáz a víc a dál.
continuity Na druhou stranu vrcholová cyklistika, tam asi taky, kdo sofistikovaně nebere, je mrtvej nebo poslední nebo má motorek v rámu. Jen se k tomu nepřizná. Zrovna včera jsem poslouchala něco o genových úpravách, kterak snad ještě dřív než z medicíny byla poptávka z vrcholovýho sportu a jestli už se něco takovýho neděje a šance to zjistit není žádná. Co je horší, těžko říct.
Dadoo promin, já už na tu debatu nemám energii. Odpověd na tvou otázku je v mých předchozích reakcích. Chápu asi tvůj názor, já to vnímám jinak. Pojďme dál.
mirajo díky za výstižné shrnutí. ![]()
Naopak, ona se k dopingu otevřeně přiznává. V té její disciplíně se to fakt neřeší jako v jiných sportech. Kdo nezobe, asi by neměl šanci na úspěch. Její věc. Myslím, že se jí i v nějakém rozhovoru ptali na tu její proměnu z pěkné ženy na muže (zjednodušuju) a ona to tak prostě nevidí, sama sobě se líbí. Každopádně cvičení je její svět, její život, její zaměstnání, asi by bez toho nebyla šťastná.
Přesně. A taky víme všechny o kulturistice nejspíš totéž, tj. prd. Věta, že "výsledek nezávisí na úsilí, ale na chemickém dopingu" ale i neznalce jako já teda trochu nadzvedla ze židle.
Cituji z toho článku výše:
Bez dopingu by to na nejvyšší úrovni nešlo, neznám nikoho, kdy by to mezi profesionály nevyužíval," řekla kulturistka v rozhovoru pro DVTV. Podle ní je látkami podporujícími výkony prolezlý celý vrcholový sport. "Žádný profesionální sport se bez toho neobejde," myslí si Mikulcová.
Zdroj: https://www.extra.cz/vera-mikulcova-sla-do-naha-cele-telo-ukazala-na-adama-zepredu-i-zezadu-8e98c
A není to poprvé, co o tom mluví.
Sweet Potato ano, ale že by k tomu nevyvíjeli úsilí, to snad může říct jenom někdo, kdo v životě neslyšel o posilovně ![]()
A ještě teda k tématu - současní kulturisti se mi vůbec nelíbí, mají často válcovitá těla, vystrčená břicha, nesouměrné hrbolaté svaly, vystouplé žíly... Nevím, jestli je to právě těmi preparáty? Těžko říct. Ale postava a typ svalstva jako měl Arnold Schwarzenegger se mi líbí moc.
https://gymbeam.cz/blog/arnold-schwarzenegger-trenink-strava-a-motivace-legendy-bodybuildingu/
barbucha neprijde mi o nic jina nez jiny bodybuilderky....
A mě by zajímalo, jestli někdo, kdo má vlastní větší prsa a začne cvičit jako děvčata výše, tak ty prsa zmizí a jsou jen svaly nebo zůstanou? Náznak vidím jen na první fotce? Třeba fitnessky je mají, jen neposoudím jestli svoje přirozená. Nevěděla by fitnesska whiskas ?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.