VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline notna
9450 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 08:14

Sweet Potato Tak teď nosí taky nepovedené šaty, ale pokaždé jiné. Nevím, mi podle fotek prijdou opravdu oblečení katastrofálně. 

Kan S tím dobrým ránem nevím, jak to je. Mám zkušenost z jiné jejich produkce a tam normálně cestovné, honorář platili. Byla i možnost dopravy jejich autem s řidičem.

Online Tak Betty
6141 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 08:31

Pravda je, že fararka má skoro vždycky nejodvaznejsi šaty.

Online Sweet Potato
40398 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 08:39

notna Ale podívej se na to z ohledu tanečnice. Myslím, že je lepší mít 10 různých šatů, některé lepší, některé horší (katastrofálně oblečení mi přijde přehnané), nebo celou dobu jedny, které mne budou pořád rozčilovat?
A z pohledu diváků - myslím, že naprostá většina je na kostýmy natěšená, copak asi bude mít XY dnes na sobě? Možná někdo zaregistruje, že letos to není tak wow, ale pořád ty samé šaty - to by byl teprve průšvih a důkaz škudlení.

Edit: plus by ty šaty musely být strašně neutrální, aby seděly k waltzu i pasu. Jasně, na soutěžích to tak bývá, ale tam jde opravdu jen o tanec. 

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 09:20

Sweet Potato Nevím, proč jedny nepovedené šaty. Psala jsem jedny padnoucí, slušivé šaty na standard. Ne mít jedny šaty na všechny díly a ještě k tomu nepovedené.

V těch řadách, které jsem viděla, byly soutěžící chic a podle mě jim to oblečení padlo a bylo lichotivé. Mohdy jsem si řekla Wow! těm to sekne. Teď si dost často řeknu, proč jim to udělali! Ale tak asi nebudu cílová skupina a pokud jsou diváci spokojení, tak je to vpořádku. 

Tohle podle mě katastrofa je Simona Babčáková

Nebo Sestini ve střihu, který zvýrazňuje široká ramena. Ona se mi líbí, ale ty šaty jí škodí Sestini

Nebo jsem ještě viděla fotku Terezy Černochové, kde měla krajkové rukávy, které dali vyniknout, že nemá zrovna štíhlé paže. Teď si víc nevzpomínám.

Online Sweet Potato
40398 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 09:38

notna Já vím - já jsem jen chtěla připomenout, že i jedny sebedražší se mohou nepovést. Viz celebrity na červených kobercích, někdy i haute couture model vůbec nelichotí.

Ale asi nechápu, jak to myslíš, jedny šaty na standart a přitom ne jedny šaty ve všech dílech? V pozdějších kolech tancují pokaždé i standart i latinu. Na latinu různé a na standart jedny?

(Mea culpa, napsala jsem jedny na waltz i paso. Tak na waltz i tango třeba)

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 09:46

Sweet Potato To byl můj prvotní nápad, pořádné šaty jedny na standard. Jakože ty jsou asi nákladnější. Když byla řeč o úsporách. nebo vyměnit toho, kdo ty šaty navrhuje a daly by se i za nižší ceny pořídit slušivé šaty? Prostě mi to letos přijde opravdu hodně nepovedené. Spíš to těm soutěžícím škodí. 

Online Sweet Potato
40398 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 09:51

notna Tou výměnou bych rozhodně začala.

Zajímalo by mne, jsk to probíhá, jestli mají účinkující nějakou možnost volby, třeba aspoň ze dvou návrhů?

Online Garfie
28564 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 10:04

Sweet Potato Já už taky mockrát přemýšlela (musím se přiznat že teď hlavně díky Martině Kopecké) jestli do toho můžou mluvit nebo nějak zasahovat...

Online Sweet Potato
40398 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 10:31

Garfie Vím, že třeba v Superstar nemůžou, i když mají předepsáno říkat opak. Ale ve Stardance nejsou noname soutěžící z ulice, minimálně někteří si asi dokážou dupnout, předpokládám.

Kdo ví, třeba si to zrovna Kopecká užívá, jako divadelní roli. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 10:41

Garfie zrovna ona někde říkala, že trochu do toho mluvit můžou, ale že samozřejmě nepočítala s tím, že bude tančit v šatech až na zem.

Online Garfie
28564 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 11:17

Sweet Potato To už mě taky napadlo, ona asi je trochu exhibicionistka, ale stejně. :-) Už i můj zabedněný muž si všiml, že má vždycky nejkraší sukni.

Evaeva Ono taky mluvit do toho asi není úplně jednoduchý, když tomu vůbec nerozumíš. :-) Taky bych se asi nechala přesvědčit, i když bych si nebyla jistá. 

Offline continuity
43134 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 11:23

Sweet Potato když je řeč úsporách a nedostatku materiálu, tak se nabízí využít jedny kvalitnější šaty víckrát. Osobně si myslím, když už se furt řeší green deal a ekologické dopady lidské činnosti, že zrovna takové něco jako víckrát využít šatů na reprezentaci nebo star dance by nebylo vůbec marné. 

Ja to teda nesleduji, mě by bavily jen ty taneční čísla, je tam na mě moc těch povídání a dokrutek kolem. 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 12:12

Je nesmysl mít jedny šaty na latinu a jedny na standard. 

Oni jenom netanci, každý ten tanec má nějaký příběh a k tomu kostýmy, a ty šaty nejsou nic jiného, prostě patří. 

Spíš by mě zajímalo, co je se satama potom. Zůstanou ve fundusu, nebo se třeba prodají..? 

Co my víme.? Třeba udělají jednou aukci a šaty se prodají pro charitu. 

Nejhorší kostýmy snad byly minule. A to je nedělal, pokud pamatuji, nikdo z tanečního oboru, ale myslím, že to byla Zuzana Straková, tzv kostým i výtvarnice. Tam tenkrát bylo strašně přiznat, že tanci nerozumí a neví, co k němu patří. Ty šaty byly takové chudé, moc civilní.

Letos je to takové neusporadane, nic moc tedy.

Jo, ta Babcakova v těch modro-cernych, to byla hrůza.

A Kopecká ukazuje nohy, ale nemá zase výstřihy.

Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 09. listopadu 2021 11:32

continuity Přesně, já bych potřebovala nějakou verzi, kde by se vystříhalo jen tancování a relevantní komentáře poroty. Slizký Marek Eben a rozpačitá Kostková by střihem neprošli.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 09. listopadu 2021 11:51

Aranel konecne to rekl nekdo nahlas..!! Z Ebena sliz primo odkapava..!!!

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 09. listopadu 2021 11:55

Aranel Já nemusím ani ty nekonečné rekapitulace, z loňska, předloňska, před.....

no, to by už moc nezbylo

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 09. listopadu 2021 11:56

Jsem jediná kterou celý to televizní tancování nebaví už od začátku vůbec? 

Offline Aranel
6612 příspěvků moje polička 09. listopadu 2021 12:00

Pavlena Myslím, že letos se to říká docela hodně. no, v sobotu mi umřel kus duše asi dvakrát.

rozarka Nezbylo... ale tak bychom si střihly dvacet minut a šly o tom kecat na Parfu, jako mně by to nevadilo

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 09. listopadu 2021 12:30

JankaM Ne. Mě to nebaví teda ani live. Na plesy chodím akorát korzovat, posedět na báru a vočumovat mužský

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 09. listopadu 2021 13:09

Ono se to da myslim pustit i ze zaznamu a preskakovat. Je fakt, ze letos mi Eben taky pripada uz nejak ohranej a v kreci.