V celém článku jsou mnohá diskutabilní moudra
.
VIP zjevy
Došla jsem k větě Letošní volby byly o ženách ![]()
Následují botičky a kabelečky. Ve mně skrytá sufražetka zuří![]()
A stejně tam byly hnusný botičky a kabelečky ![]()
...v ležérním modelu, kdy zvolila k černému outfitu šik bundičku a elegantní šátek.
Všechny jste krutopřísné a nepřející! Že vy ste si nevšimly, že pod tím elegantním šátkem má svoji obligátní řadu perel... he?!
Takže cajk, ne? ![]()
prďola vsimly![]()
prďola I kdyby ty Perly byly z Labuanu (pro starší ročníky
), tento "ležérní outfit" to nevylepší (a tu "šik bundičku" o potřebných xxxvelikostí nezvětší). Asi takhle - snaží se, učuntlaně tady nevypadá, ale módní guru z ní nikdy nebude!![]()
učuntlaně , to si s dovolením vypůjčím
. Děkuji
Mně se tedy líbil kostým Babišový, ona kdyby shodila ty žlutý chrouny a ubrala na líčení, tak by to bylo cajk, slušelo to Pekarový
Hanka H No počkej, já jsem pamětník a perly z Labuanu bych si teda na krk nedávala! ![]()
Perly musej bejt - bez nich pravá dáma neudělá krok, i kdyby k tomu na sobě měla kožený sako po babičce! ![]()
Já teda nezvládám ty trčící svršky. Vždyť ji z toho kouká půlka saka. Nemám nic proti vrstvení, když je to záměr, ale když si to někdo dá hlava nehlava bundu přes sako, tak to vypadá jakože neměla ve skříni nic delšího.
Jakkoliv chápu čerstvý maminy a jejich následný problémy se šatníkem, tak bych přece jen očekávala, že si - ty movitější - dokážou obstarat slušnou podprsenku...

Galerie nejkrásnějších outfitu Elle lounge 2021
barbucha já nevím, není to kombinace blbého nahrbeného postoje a divně nařasené halenky?
MaeGandal Souhlasím, mezi lidi musí občas vylést.
Dadoo Tyjo Čvančarová! A pak že to nejde.
Naopak Markéta Pekarová Adamová má teda hodně nešťastnej model ![]()
Dadoo Spousta outfitů hodně pěkných, vybrala bych si.

Lipovská dobrý ![]()

Farna utelka od švadleny s nedošitým sakem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.