VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Online Tak Betty
6141 příspěvků moje polička 07. listopadu 2021 21:32

Špatně ušitý ten vršek šatů. Vzhledem k tomu, že je to že salónu Kovaříkový, je to neomluvitelne.

Online Garfie
28564 příspěvků moje polička 07. listopadu 2021 21:39

Ona je docela typ na velke roby, ale tyhle se fakt nepovedly, skoda. A moc se mi libily ty z prvniho vecera, smetanove. Myslim ze jsou i ve znelce.

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 07. listopadu 2021 21:47

Z letošní Stardance jsem viděla jen fotky, ale vůbec se mi nelíbí šaty soutěžících. Přijdou mi jak z asijského eshopu. Nesedici, nelichotivé. Sledovala jsem asi první tři řady a to mi ty šaty přišly mnohem povedenější.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. listopadu 2021 22:04

notna ze začátku ty šaty byly takové noblesnější. Mě přišla lepší i úroveň těch tanečních čísel, ne z pohledu výkonu, ale víc se tančilo. Teď jsou to samé rekvizity, klobouky, židle a příběh.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 07. listopadu 2021 22:13

A já se dívala jen asi na 2 předchozí řady, tak se mi to líbí, šaty také, i tanec s příběhem. Tak on ten příběh mají většinou herečky. Ale Šopovská se mi nelíbí. Ani nevím, komu fandím,, jen vím, kdo by mi chyběl nejméně. A jak tam teď na konci stáli Šopovská a Godla, bylo mi fuk, který odejde. 

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 07. listopadu 2021 22:16

Evaeva To by člověk řekl, že se budou zlepšovat a ne že ta úroveň bude klesající, když je to tak úspěšný pořad. Mluvím teda jen o satech, vystoupení jsem neviděla.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. listopadu 2021 22:19

notna já bych řekla, že šaty se zlevňují a celkově se celá soutěž posouvá do "lidovější" úrovně. 

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 07. listopadu 2021 22:19

Evaeva Přiznám se, že Stardance teď nesleduji (viděla jsem jen kdysi dávno kousek jednoho dílu), takže nemám srovnání a možná je rozdíl v něčem jiném, ale přímo od zdroje mám informace o tom, že šaty jsou letos chudší, protože došly kamínky ke zdobení. Původní výrobce nevyrábí, jinde se sehnat nedají a švadlenky už vyčerpaly své soukromé zásoby.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. listopadu 2021 22:22

quebrada no já si nevšimla nějakého velkého poklesu oproti minulé řadě, mně to přijde jako pomalý postupný pokles už x řad. 

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 07. listopadu 2021 22:38

quebrada Kamínky jsem nepostřehla. Ale asi jim došla i látka. Např. sukně na standard jsou takové splihle, málo bohaté.

Online Tak Betty
6141 příspěvků moje polička 07. listopadu 2021 22:42

Já dost fandím Černochový. No a šaty mě nenadchly snad u žádné tanečnice .

Online Sweet Potato
40398 příspěvků moje polička 07. listopadu 2021 22:46

notna Musej šetřit.

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 07. listopadu 2021 23:37

Sweet Potato To jsem teda taky slyšela, že měla ČT snad jako oficiální výtku k hospodaření, že Stardance je moc drahý, konkrétně i kostýmy. Ale nevím, zda je to skutečně pravda. Já bych v tom případě šla spíš cestou, ať mají jedny šaty na standard, ale pořádné. 

Online Garfie
28564 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 07:34

ionicera  Přesně, taky mi to bylo úplně fuk. 

Tak Betty Černochová je taky moje oblíbenkyně a musím říct, že je mi čím dál sympatičtější Sestini.

Jo a ještě skoro pokaždé si říkám u Martiny Viktorie Kopecké, že jí navlíkli do něčeho příšerného, skoro mi přijde, že jí to dělají naschvál.  

Offline Kokoska
34971 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 07:41

Garfie mne se fararka libila v ty Morticii, minule to mela fakt divny.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 07:47

notna ČT jsou pajzáci, já vůbec nechápu, kam ty naše poplatky jdou, mi přijde, že vůbec neumí hospodařit. Platí úplný minimum a když tam jde někdo do Dobrého rána jako kreativní host, tak mu nezaplatí nic, nic. Ani náklady na materiál, na cestu, nic.

Online Sweet Potato
40398 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 07:59

notna To není reálné, to by lidi strašně naštvali. A navíc - co když by nějaká nešťastnice musela celou dobu nosit jedny nepovedené šaty?

Online Garfie
28564 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 08:07

Kokoska Přesně, to jí hrozně seklo, ale jinak je to divný. A vždycky má nejkratší sukni a teď jako jediná chuděra tančila rumbu, to mi jí taky přišlo líto. I když tu měla tančit asi i Babčáková, škoda. 

Toho jejího vypadnutí je mi teda fakt líto, myslím, že tomu pořadu dodávala docela šťávu. 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 08:09

Kokoska Mě připadá, že jakoby chtěli vypíchnout ten kontrast farářka vs.tanečnice. Přehnané líčení, pouťový kostým. Já ji hrozně fandila, ale teď jsem trochu na rozpacích, zdá se mi, že z kultivované příjemné ženy uplácali cabilku. No a Kostková, tu by asi nahradil kdekdo, to ani nemusí být Háma, aby ji zastínil. Myslím, že se hodně snažila vrátit se urychleně na značku

Online Garfie
28564 příspěvků moje polička 08. listopadu 2021 08:12

rozarka Tak to máme podobné pocity. :-)