Sweet Potato jaký Vladko?
VIP zjevy
Tato diskuze mě přinutila zapátrat v galerii některých seriálů. Ty kostýmy jsou geniální ![]()

711990 jo a nesmej se![]()
Protoze Delinka..z toho Melinka..a ufff, jsme tam kde jsme!
Fakt bych nechtela prozit pubertu s tim, ze: "a ted si dame Deli" ![]()
Jo, MASH je nesmrteľný, to by som si kľudne pozrela znova.
Ešte ma napadlo Moonlighting sledoval niekto?
Lama_z_Lana
chudinko
Grizzlin no počkej, tohle se vrací, já teď jela metrem s holkou, která měla na čepici přišitej trychtýř..
Omg, jste mi připomněly "psanec, který loví psance", jak tam vždycky Reno někam dofrčel na motorce, celej krásnej a načesanej :-D.
A nevím, jestli tu padla Xena, princezna bojovnice, s tou ušmudlanou společnicí, o který jsme si se ségrou vždycky myslely, že musela být dcera režiséra, aby jí tu roli dali!
711990 no..kazdopadne je to ted oblibena hadaci hra do hospody ![]()
Krásný seriál byl australský? Jak teče řeka? Dívka Philadelphia přijela do Austrálie hledat rodinu?
Hooodne dávno to dávali.
Edit: Co přináší řeka
Philadelphia byl kolesovy parník, co jezdil po ty řece, ne?
Vyvoleni (poslední) byli ale boží
a teda Haló, haló, to je kult ![]()
a moje velký guilty pleasure bejvala Xena :-)
Zarinya Vyvolené jsem nevidela, resp. po shlednuti asi 10 minut jsem se na to uz nikdy nedivala.
Potrefenáhusa Co přináší řeka
, na to bych koukla znovu.
Panebože, to sú spomienky! MASH chodil na Nove, ktorú sme nemali, tak len občas u babky na Kysuciach, ktorá chytala zrnity signál, Alan Alda ![]()
Já ujíždím už mnoho let na Sexu ve městě. Čím víckrát to vidím, tím se mi to zdá blbější ![]()
Potrefenáhusa První a poslední. ![]()
Ostatně, díky Vyvoleným jsem v podstatě poznala kouzlo internetových diskuzí, a následně...tramtadá!... VÁS!
Lama_z_Lana Počkej, já to vůbec nerozklicovala to jméno! Ale já přece vím, jak se jmenujes. Ježíš ty máš tak blbej Nick, že já ti snad i říkala na srazu Lamo!:-D:-D
Beranka A já budu asi jediná tady, kdo nikdy Sex ve městě nesledoval
. Pár útržků někdy jsem zahlédla, ale nikdy v životě jsem neviděla celý díl.
Karja jak jako blbej???![]()
Ja na Lamu slysim, tak cajk!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.