Potrefenáhusa Lepší zůstanooou!
VIP zjevy
VyVolení první a poslední. To byli jedno a to samé, ne? Nebo to mělo víc rad?
Jsem si vygooglila , že VyVolení měli 4 řady a v první i čtvrté vyhrál Vladko. To teda čumím. První jsem viděla, ale ty další jsem vůbec nezaznamenala. A ten Vladko jde úplně mimo moje chápání.
Jsem si teď vzpomněla, že on varil v menze, kam jsem chodila pro obědy!
Myslela jsem, že už tu pojedou Slavíci, ale odpouštím vám, bavím se i tak!
Garfieslavíci jsou v politickém vlákně přece.
continuity
vlastně, tam se letos hodí víc!!!
Jo, MASH je nesmrteľný, to by som si kľudne pozrela znova.
Ešte ma napadlo Moonlighting sledoval niekto?
Já! a vůbec jsem netušila nic o B. Willisovi ! A moc se mi to líbilo, připadalo mi to velice vtipné!
Já! a vůbec jsem netušila nic o B. Willisovi ! A moc se mi to líbilo, připadalo mi to velice vtipné!
já na to taky rada koukala, ale naši to málokdy nechali běžet ![]()
kocoureksuggy misstopesto! (Spravne teda DiPesto) ten byl dobrej. Videla jsem to Jako nemocny decko, nekdy dopoledne to davali.
Ano, dopoledne! Jednou jsem to nějak omylem pustila a pak už jsem sledovala pořád....![]()
jestw frcela pohotovost S Cloonym, ten byl teda docela dobrej. A pak jednu dobu My so called life s Claire Danes a Jared Leto, jak Se chodili libat ve skole nekam do sklepa si pamatuju. BH90210 si pamatuju matne, hlavne jsem zavidela Brandonovy, ze muze pracovat v Peach Pitu. A ty hadry!! Brenda a Kelly myskim nekde mely stejny saty jakoze nahodou, hrozne jsme je s kamoskama chtely.
Pohotovost! Cloony, moc se mi líbil jako chlap, jsemsiříkala, že tak pěkný chlap a tady ho nikdo nezná ![]()
BH 90210 mi připadalo jak pro děti ale líbily se mi představitelé a jejich hadry, vlasy, účesy, jen Brenda mi hrozně lezla na nervy.
0zero7 Peach Pit jsme jim samozřejmě hrozně záviděli a tak jsme si takhle naši místní hospudku pro mladé překřtili na "U Nata". Hlášky typu jdeme k Natovi, sejdeme se U Nata se natolik ujaly, že ten výraz po nás používaly i mladší ročníky dávno po tom, co my už jsme tam nechodili ![]()
vanilka My jsme rikali "Jdu k Natovi", kdyz jsme si davaly o prestavce sraz na wc.![]()
kocoureksuggy BH bylo pro děti, ne? Jako teda mládež. Odehrává se to na střední, ne?
Evaeva BH se odehrávalo na střední, pak na vysoké a posledních pár řad, když už pracovali.
Já přidávám Savannah, na tom jsem jeden čas dost ujížděla, dávali to, myslím, na Nově, v týdnu večer
Jj, jen mi to připadalo opravdu pro děti, tak do 15. let.
Koukal někdo na Californication? A nedávno na Mrchu?
Když už tu padla Pohotovost, tak se mi vybavila i Nemocnice Chicago Hope. To se mi taky líbilo. A sledoval někdo Řím?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.