VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline continuity
42350 příspěvků moje polička 24. ledna 2022 23:38

Evaeva hlavně i pokud poznal, že dve dcery odbyl, tak není úplně řešení, vykašlat se i na ty další dvě. 

Jsou v životě věci nevratné a život taky není spravedlivý. Je možné, že se jim to i snažil nějak vyrovnat, ale už bylo pozdě. Pravda, když tady taky pořád někdo řeší, jak se na něm rodiče provinily, je to smutné. Ale nejlepší, co pro sebe každý může udělat je odpustit, zapomenout (v tomto pořadí) a jít dál. 

Offline notna
9270 příspěvků moje polička 24. ledna 2022 23:42

Evaeva Z pohledu dítěte je to pořád jeden otec. Ty starší měly podle mě dost smůlu. 

Offline Karja
44238 příspěvků moje polička 24. ledna 2022 23:47

notna Hele měly smulu, ale jak tu někdo píše, nenarodily se do rodiny, ale víceméně z románku, taky do jiný doby, dneska by asi i svejm levobockum zaplatil lepší školy, ale dřív to zřejmě nebylo. A taky se teda narodily úplně jinými chlapovi, v podstatě. Nicméně ta Dominika měla asi našlápnutej život vcelku dobře, ale to nevydařené manželství se na ni asi podepsalo. Vždyť razorblade psala, že ta kapela toho jejího muže je veleznama, prostě ztroskotal a ona s ním. 

Offline Karja
44238 příspěvků moje polička 24. ledna 2022 23:49

Nehledě že ty dvě mladší si ho moc neužily, vždyť jsou to v podstate malé děti. Což on asi věděl už při jejich narození,tak do těch pár let se snažil asi vložit maximum. Já bych tohle vůbec nesrovnavala, vždyť to nejde a kdoví jak to s těma všema jeho holkama ještě dopadne. 

Offline tarra
334 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 02:01

Já si tedy taky myslím, že to moc není třeba srovnávat s mladšími dcerami. I proto, že jsou ještě malé a jakkoli to vypadá teď, opravdu nelze vědět, jak na tom budou ve věku Dominiky. 

Ano, výchozí pozici měla výrazně horší, ale přece by se dalo najít tolik případů, kdy to škatulkování - luxusní rozjezd do života se rovná hladké bezproblémové životí cestě, tolik neplatí.

Ono to, co je tu vidět na o příčky vyšší (možnosti, finance...) úrovni, se v životech děje i jinde a ta úměra tam neplatí jednoznačně. A ano, mají to holky (všechny) horší o tu viditelnost a asi všechny ty klady a zápory doléhají jaléhavěji než běžně. Na druhou stranu zas si myslím, že zrovna třeba Dominika kvůli tomu dostala tolik pomocných ruk, kterých by se jiným bez prostě nedostalo.

Nohodnotím naprosto situaci té paní,  jen nemyslím, že by to jediné, co člověka utváří a limituje je jen ten start a základ. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. ledna 2022 07:32

notna ano, ale na druhou stranu byly dospělé, když se jim narodily mladší sestry. Mrzet je to může, můžou být naštvané, ale nemělo by to určovat směr jejich života.

Offline notna
9270 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 07:50

Evaeva Asi to píšu blbě. Nemám na mysli, co které určuje život. Tohle si vůbec netroufam soudit. Jen jsem psala, že mi přijde smutné, jak měl k těm dětem rozdílný vztah. Ten, který jsem já postřehla z médií. Což je jen můj dojem a může to být jinak. Že by mohl za to, v jaké situaci je Dominika si nemyslím. To se tu navázaly příspěvky, které jsem nepsala.

Online Garfie
28261 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 07:59

notna Já souhlasím s Evaeva vidím to stejně. Jako je to smutné, ale takový je život. Ono bohužel ani  v "normálních" rodinách nebývá ten vztah k dětem z prvního a druhého vztahu rovnocený. Už jen to, že jedno dítě vyrůstá s oběma rodiči, odhlédnu od nějakých finančních záležitostí. Ty starší dostaly mladší ségry až jako dospělé, nebyla mezi nima ani takové dětská řevnivost. A ani s jednou z matek neměl jejich otec vztah, to si myslím taky musí uvědomit. A třeba si to s nimi Gott jako starší vyříkal, omluvil se jim...nevíš. Takové věci hodně vyčistí vzduch, ono obyčejné "promiň" kolikrát fakt stačí, vědomí, že si to ten rodič uvědomuje. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. ledna 2022 08:09

notna jojo, to jsem psala i já, že se mi nelíbilo, jak fungoval jako otec těm starším

Offline notna
9270 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 08:13

Garfie Ale však já psala, že mi to přijde smutné. Že je takový život a někdy mnohem horší vůbec nezpochybňuji. Asi se vyjadřuju špatně, tak toho nechám.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 08:24

Ono je taky fakt,ze jsou i mezi nama labilnejsi povahy,ktery i kdyby chteli tak to proste nezvladnou.

Myslim,ze ani jedna z nas si neumime predstavit jak probihalo a co prozivala jako devitileta,kdyz doslo k odhaleni.....ve skole a tak.

A soudit,ze i tady prispevatelky nektere nemely na ruzich ustlano a jsou dnes uspesne mi nepripada vubec vypovidajici.

Svet je nespravedlivy,ale bohuzel ne kazdy si to uvedomi,a hodi to za hlavu a je uspesny.

Offline stes
9039 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 08:26

Malvin pomohl, ale v ruce ji lahev nedrzel

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 08:32

Karja jojo, Stratovarius je jedna z nejznamejsich finskych kapel a Timmo je vybornej hudebnik. Ale holt chlast...

Offline rozarka
4200 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 08:35

notna ještě k době, co měl ty první dcery,  tehdy si osoby v showbyznysu soukromí dost hlídaly. Kolik dětí má ten a ten herec apod., se nevědělo, dokonce ani kdo je jeho partner, kolikrát. Takže jít do médií s informací o počtu dětí z nelegitimního svazku se nedělalo.

Takže starších otců, co se dnes fotí s potomky z třeba třetí rodiny je hafo. A o jejich starších sourozencích se ví prd. 

Online Garfie
28261 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 08:53

notna Jasan, smutné to je, to souhlasím absolutně. 

Zarinya Já myslím, že to byl i důvod, proč zmizela do Finska, že chtěla žít v anonymitě. 

Offline Pinot Noir
29641 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 09:01

Zarinya to jsi formulovala přesně. Ty řeči, že i za horších podmínek se lidi vypracovali.... Jako jo, ale málokdo z nich určitě bude tvrdit, že to byla pohoda a že je to nijak neovlivnilo. Každá povaha se s tím holt popasuje jinak.

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 09:18
Reakce na Janulik03:

Kan no asi ako pise SunEclipsestart mali podobny. A hromada deti vyrasta bez otca a navyse aj bez financnej podpory a su v pohode. Proste baba je problemova a niekomu proste pomoct nejde.

​Přesně tak

Určitě ji mrzelo, když viděla jak její mladší dvě sestry vyrůstaj doslova v přepychu a taťka se v nich jen vidí, ale fakt jí už dávno není 15, aby se s tím nemohla vyrovnat resp. poznat, že s tím stejně nic neudělá, a postavit se na vlastní nohy. Beztak od otce nějakou slušnou sumičku dostala - že to rozfrcala s tím svým tlustým lemplem, je její chyba...

Co se vzhledu týče, no nevyhrála to sice, geny nebyly na její straně (paní matinka taky neni žádná Lollobrigida), ale kdyby přestala chlastat a drogovat, nebyla by aspoň tak šíleně voteklá. A možná by se za střízliva dokázala i příčetně nalíčit, tahleta stylizace do hrdinky němýho filmu taky neprospěje nikomu.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 09:23

Pinot Noirme tahle diskuze prijde docela "vtipna" az mi to pripomnelo hlasku z pratel,kdyz Monika rika Rachel-musis se s tim vyrovnat!A ona na to-Ja furt nevedela co s tim a ono staci se s tim vyrovnat!

Jo to by byl krasny svet,myslim,ze by pak nebylo potreba psychiatru a psychologu.

No a taky jeste nikdo nevzal v potaz,ze takhle zit chce!

Offline Sweet Potato
39953 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 09:32

notna O Lucii (o té prý Gott dlouho nevěřil, že je jeho) se psalo v nějakém jejím profilu (jj, je to celebrita), že toužila být prodavačkou jako její matka, tak jí Gott prý zařídil, aby se dostala na Střední odborné učiliště. Pravda to být samozřejmě nemusí.

Pokud bych měla někomu vyčítat, tak u Lucie spíš její matce. Která byla tak velká fanynka, že si umanula, že chce s Gottem dítě za každou cenu. A dosáhla svého.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 09:34

A Maruska od vedle se s tim taky vyrovnala tak ty musis taky........

Ani prece nejde srovnavat tu jeji sestru Lucii,ta ma jinou matku.jinou vychovu,jiny zivot.