Sweet Potato To video som fakt nemusela vidiet:)
VIP zjevy
Dominika má psychické problémy, to je fakt, je zraniteľná, s krehkým duševným zdravím, alkoholu by sa mala vyhýbať oblúkom, začať s liečbou a ukončiť ju. Inak jej niet pomoci. Navyše v 50-tke začínajú ďalšie hormonálne vzbury. Dnes vyzerá šťastne, zajtra kôpka nešťastia.
SSten Docela síla, že?
Sweet Potato uf, z toho videa mám hrozně nepříjemný pocit.
Tyjo, hláška, že by se měl někdo s něčím vyrovnat, protože už je přeci na to dost starej, mi otevírá kudlu v kapse. Za život jsem se setkala se spoustou lidí, kteří prožili nelehký dětství a třeba i kvůli tomu, že vyrůstali bez otce. Lidi, který mají psychický problémy, prostě proto, že někdo už se řekněme se slabší povahou narodil, alkoholici a feťáci co objektivně neměli důvod s tím začít…já myslela, že už jsme trochu dál jako společnost, a že už víme, že ne každej je strůjcem svého štěstí? No tak asi ne...
Jsem si říkala, že už k Dominice Gottové nebudu psát, protože to dělám asi dost nesrozumitelně, ale musím se vymezit. Psala jsem jen, že mi přijdou smutné ty rozdíly mezi dcerami. V odpovědích se pak do toho jiné zamotaly, jestli a jak to ovlivnilo život, jak už je dospělá a měla se s tím vyrovnat. Tohle jsem vůbec na mysli neměla. A stve mě to navázání na to. Koho co a jak poznamenalo a s čím by se měl kdo a jak vyrovnat si vůbec netroufám soudit a ani jsem nechtěla. Prostě jsem jen zmínila ten mediální obraz a prezentace dcer.
Já vůbec ani netuším, že ta druhá dcera byla jen nějaká umíněnost fanynky, jak tu někdo psal apod.
notna ja tvoje prispevky pochopila a neprijdou mi nesrozumitelne.A uz vubec jsem z nich nevycetla,ze si myslis,ze se s tim ma vyrovnat.
Naopak s tebou souhlasim.
Zarinya Já myslím, že to byl i důvod, proč zmizela do Finska, že chtěla žít v anonymitě.
Jo tak. Proto teda dobrovolně krmí bulvár, jakmile přijede do Čech... ![]()
barbuchaprosim te pletes hrusky s jabkama.
Zarinya Pinot NoirDíky, jsem si právě nebyla jistá, jak to vyznívá, když v odpovědích bylo něco, co jsem dle svého nepsala ani nemyslela.
notna Já myslím, že píšeš srozumitelně, jen jde debata někam dál a jinam, každý navazuje třeba jen na jednu větu...to je v tom psaném projevu normální.
Dominika vypadá jako jistý vzorek populace českých žen jejího věku - tak trochu směsice zanedbanosti a ordinérnosti; pokud by nebyla Gottová, nikdo by se nad tím nepozastavoval, takže výroky o nesmírné a nepochopitelné ošklivosti nechápu.
Všichni potomci (i ti, kteří "vznikli" kdesi v šatně po vystoupení) by měli mít stejná práva na své rodiče, a ti by ke všem měli mít stejné povinnosti. Gott zcela jistě nebyl otec roku, v dokumentu to v jisté fázi přiznává, a zdá se, že i trochu lituje a kaje se. Nakolik se "výjimečnost" jejího původu na Dominice podepsala, je pouhá spekulace, a jak tady bylo zmíněno, i osudy těch "správných" dcer nemůžeme znát.
Na Dominice se podepsal bulvár (ano, někdo může namítnout, že mu šla vstříc), nalepily se na ni osoby snažící se zviditelnit, alkohol a další udělaly své. Nemá rodinu, zázemí, je zranitelná. Je mi jí líto a přála bych jí, aby někdy v budoucnu dokázala najít pevný bod.
barbuchaprosim te pletes hrusky s jabkama.
Takže tvrdit, že chci žít v anonymitě a proto se stěhuju do země, kde mě nikdo nezná (neboť mě pozornost a zvědavost lidí obtěžuje) - a při každý příležitosti, kdy se vrátím do vlasti, poskytovat bulváru obsáhlé intimní rozhovory, to je podle tebe konzistentní názor? Dej si jabko ![]()
barbucha za prve o tom,ze se prestehovala aby zila v anonymite jsem od ni nikdy neslysela/necetla a do Finska se prestehovala pred dvacet lety...ony i nazory se roky meni.
barbucha a kdyby tak chtela zit v tak by si zrejme nevzala znameho finskeho zpevaka.A ze by nejak preplnovala bulvar si tedy nemyslim.
Aranel Promiň, miluji tě:-D.
To je hrozně univerzální odpověď, je to skvělý! Chtěla jsem se odstěhovat, protože seš děsnej, u toho jsem si našla jinýho chlapa, ale byl to omyl, promiň, miluji tě:-D.
Sorry jako ![]()
A ano, pracháč, kterej hned po práci musí na šichtu k dětem... bych slzu uronila ![]()
barbucha za prve o tom,ze se prestehovala aby zila v anonymite jsem od ni nikdy neslysela/necetla a do Finska se prestehovala pred dvacet lety...ony i nazory se roky meni.
Já jsem oponovala Garfie, která se o těch důvodech zmínila (že se tak domnívá). Snad ještě můžu s místní kolegyní nesouhlasit a dát to najevo způsobem, který uznám za vhodné, aniž by mě bylo nutný (třetí, nezúčastněnou osobou) napomínat. Děkuji za pochopení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje