VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline SSten
příspěvků moje polička 25. ledna 2022 11:25

Sweet Potato To video som fakt nemusela vidiet:)

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 11:31

Dominika má psychické problémy, to je fakt, je zraniteľná, s krehkým duševným zdravím, alkoholu by sa mala vyhýbať oblúkom, začať s liečbou a ukončiť ju. Inak jej niet pomoci. Navyše v 50-tke začínajú ďalšie hormonálne vzbury. Dnes vyzerá šťastne, zajtra kôpka nešťastia.

Offline Sweet Potato
39953 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 11:46

SSten Docela síla, že?

Online Pinot Noir
29641 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 11:52

Sweet Potato uf, z toho videa mám hrozně nepříjemný pocit. 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 11:54

Tyjo, hláška, že by se měl někdo s něčím vyrovnat, protože už je přeci na to dost starej, mi otevírá kudlu v kapse. Za život jsem se setkala se spoustou lidí, kteří prožili nelehký dětství a třeba i kvůli tomu, že vyrůstali bez otce. Lidi, který mají psychický problémy, prostě proto, že někdo už se řekněme se slabší povahou narodil, alkoholici a feťáci co objektivně neměli důvod s tím začít…já myslela, že už jsme trochu dál jako společnost, a že už víme, že ne každej je strůjcem svého štěstí? No tak asi ne...

Offline notna
9270 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 12:17

Jsem si říkala, že už k Dominice Gottové nebudu psát, protože to dělám asi dost nesrozumitelně, ale musím se vymezit. Psala jsem jen, že mi přijdou smutné ty rozdíly mezi dcerami. V odpovědích se pak do toho jiné zamotaly, jestli a jak to ovlivnilo život, jak už je dospělá a měla se s tím vyrovnat. Tohle jsem vůbec na mysli neměla. A stve mě to navázání na to. Koho co a jak poznamenalo a s čím by se měl kdo a jak vyrovnat si vůbec netroufám soudit a ani jsem nechtěla. Prostě jsem jen zmínila ten mediální obraz a prezentace dcer.

Já vůbec ani netuším, že ta druhá dcera byla jen nějaká umíněnost fanynky, jak tu někdo psal apod.

Offline notna
9270 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 12:17

ice

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 12:26

notna ja tvoje prispevky pochopila a neprijdou mi nesrozumitelne.A uz vubec jsem z nich nevycetla,ze si myslis,ze se s tim ma vyrovnat.

Naopak s tebou souhlasim.

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 12:42
Reakce na Garfie:

Zarinya Já myslím, že to byl i důvod, proč zmizela do Finska, že chtěla žít v anonymitě. 

​Jo tak. Proto teda dobrovolně krmí bulvár, jakmile přijede do Čech...

Online Pinot Noir
29641 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 12:49

notna jako Zarinya - souhlasila jsem s tebou, ale vyjadřovat se jsem neměla potřebu, dokud se na to nenavázaly ty řeči o tom, jak se s tím měla vyrovnat, když ostatní to taky zvládli. Nadzvedlo mě to stejně jako ice 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 12:53

barbuchaprosim te pletes hrusky s jabkama.

Offline notna
9270 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 13:05

Zarinya Pinot NoirDíky, jsem si právě nebyla jistá, jak to vyznívá, když v odpovědích bylo něco, co jsem dle svého nepsala ani nemyslela. 

Online Garfie
28261 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 13:08

notna Já myslím, že píšeš srozumitelně, jen jde debata někam dál a jinam, každý navazuje třeba jen na jednu větu...to je v tom psaném projevu normální. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 13:22

Dominika vypadá jako jistý vzorek populace českých žen jejího věku - tak trochu směsice zanedbanosti a ordinérnosti; pokud by nebyla Gottová, nikdo by se nad tím nepozastavoval, takže výroky o nesmírné a nepochopitelné ošklivosti nechápu.

Všichni potomci (i ti, kteří "vznikli" kdesi v šatně po vystoupení) by měli mít stejná práva na své rodiče, a ti by ke všem měli mít stejné povinnosti. Gott zcela jistě nebyl otec roku, v dokumentu to v jisté fázi přiznává, a zdá se, že i trochu lituje a kaje se. Nakolik se "výjimečnost" jejího původu na Dominice podepsala, je pouhá spekulace, a jak tady bylo zmíněno, i osudy těch "správných" dcer nemůžeme znát.

Na Dominice se podepsal bulvár (ano, někdo může namítnout, že mu šla vstříc), nalepily se na ni osoby snažící se zviditelnit, alkohol a další udělaly své. Nemá rodinu, zázemí, je zranitelná. Je mi jí líto a přála bych jí, aby někdy v budoucnu dokázala najít pevný bod.

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 14:15
Reakce na Zarinya:

barbuchaprosim te pletes hrusky s jabkama.

​Takže tvrdit, že chci žít v anonymitě a proto se stěhuju do země, kde mě nikdo nezná (neboť mě pozornost a zvědavost lidí obtěžuje) - a při každý příležitosti, kdy se vrátím do vlasti, poskytovat bulváru obsáhlé intimní rozhovory, to je podle tebe konzistentní názor? Dej si jabko

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 14:18

barbucha za prve o tom,ze se prestehovala aby zila v anonymite jsem od ni nikdy neslysela/necetla a do Finska se prestehovala pred dvacet lety...ony i nazory se roky meni.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 14:21

barbucha a kdyby tak chtela zit v  tak by si zrejme nevzala znameho finskeho zpevaka.A ze by nejak preplnovala bulvar si tedy nemyslim.

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 14:27
Reakce na Karja:

Aranel Promiň, miluji tě:-D. 

To je hrozně univerzální odpověď, je to skvělý! Chtěla jsem se odstěhovat, protože seš děsnej, u toho jsem si našla jinýho chlapa, ale byl to omyl, promiň, miluji tě:-D. 

​Sorry jako

A ano, pracháč, kterej hned po práci musí na šichtu k dětem... bych slzu uronila

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 14:27
Reakce na Zarinya:

barbucha za prve o tom,ze se prestehovala aby zila v anonymite jsem od ni nikdy neslysela/necetla a do Finska se prestehovala pred dvacet lety...ony i nazory se roky meni.

​Já jsem oponovala Garfie, která se o těch důvodech zmínila (že se tak domnívá). Snad ještě můžu s místní kolegyní nesouhlasit a dát to najevo způsobem, který uznám za vhodné, aniž by mě bylo nutný (třetí, nezúčastněnou osobou) napomínat. Děkuji za pochopení.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 14:30

barbucha aha,jamyslela,ze tu diskutujeme a ty zatim jen s Garfie .

Tak to pardon!