Vždyť jsem to celý citovala, aby bylo jasný na co a komu odpovídám.
Že ty máš jinej názor, je cajk... ale tak nevyskakuj na mě pro to, co píšu někomu jinýmu ![]()
Vždyť jsem to celý citovala, aby bylo jasný na co a komu odpovídám.
Že ty máš jinej názor, je cajk... ale tak nevyskakuj na mě pro to, co píšu někomu jinýmu ![]()
Radšej premostím
, spoznávate túto 4 x prefiltrovanú divu?
barbucha ale ja myslim,ze se s tim vyrovnas!Stara uz jsi na to dost.![]()
milacka achjo, má to zapotřebí? ![]()
63 ročná Madonna - bingo!
barbucha ale ja myslim,ze se s tim vyrovnas!Stara uz jsi na to dost.
Touché. Jasně že vyrovnám, ve svým věku už vím, že vy mladý taky jednou dostanete rozum.
barbucha aj kolienko 16 ročnej žaby. ![]()
berush to je tým vekom, zabudla![]()
milacka no ale kuš![]()
milacka
Ta sexiii šestnáctka? To bude Madonna
Ten kluk je ale dost nechutnej taky.
Má zavřený oči, kdo ví, co si představuje.![]()
milacka ja se koukla jen tak zbezne a rikam si, proc ma Beoynce knirek ...
A on to nejaky mladicek....![]()
Lekla jsem se, že se dala na zpěv Alena Schillerová.![]()
Lamicka Jako tady je poslední dobou hrozná prdel! Já si vážně myslela, že ta Dominika bude zpívat, sice blbě ale bude něco jako ta slavná zpěvačka jak nazpívala Pejskove se koušou, takhle nějak jsem si to představovala. Tohle ale předčilo i moje nejhorší očekávání!:-D
Lamicka no to je dilo.![]()
To jí někdo držel pistoli u hlavy, ne? A kdo to proboha otextoval, to je tak na úrovni toho, co si píše patacka do dennicku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.