VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Sweet Potato
39953 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 09:37
Offline Pinot Noir
29641 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 09:46

Zarinya přesně. Plus to, že se někdo vyrovnává alkoholem a pochybnými známostmi je viditelné veřejně, ale že se Maruška odvedle se vším vyrovnala a vypracovala se třeba k workoholismu nebo přílišným nárokům na děti, to už se tak snadno nevidí, nebo to lidi vnímají i pozitivně. 

To už je teda mimo diskuzi o Dominice, jen mě ty řeči o tom, že komplikované dětství má kde kdo a všichni to zvládnou, tak proč ten a ten ne, trochu nadzvedávají.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 09:50

Pinot Noirme by taky nikdy nenapadlo,ze budu obhajovat Dominiku ani jsem se vubec nechtela zapojit do diskuze,ale to,ze se s tim ma ,mela by,vyrovnat me tedy trochu hnulo zluci.:-)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 10:03

stes Vkus kazdeho soudruha nerozporuju, ale napsat o nekom, ze je „tak strasne oskliva, az to nechapu, ze to jde“ je fakt bizar.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 10:11

razorblade chlast a žiaľ aj mániodepresia. A toto je veľmi zlá kombinácia. Myslím, že pri ňom začala Dominika postupne padať dole...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 10:17

Pinot Noir Zarinya 

Jo, znám lidi, co měli komplikované dětství a jsou z toho doživotní invalidi s papíry na hlavu. Ne každý je stavěný na to, aby bojoval, byť za sebe. Taky nic nevíme o tom, jakou výchovu nebo vzor dala Dominice její matka.

razorblade 

Souhlas.

Offline Sweet Potato
39953 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 10:18

Simvás, k těm Vémolovic, ten kamarád, co chudinku Lelu manipuloval, dal jí diamantový prsten a sebral telefon, to je ten, co ho Karlos obvinil a pak se mu zas omluvil? 

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 10:24

dynda 

Tak ale komplikovaný dětství bych viděla třeba u sirotka v ústavu... zneužívaný, šikanovaný dítě... rodiče alkoholiky nebo násilníky... znevýhodněný (fyzicky nebo psychicky) dítě a tak - rozhodně ne u někoho, kdo jen neměl otce žijícího s rodinou, ale rozhodně ji finančně zabezpečil... zas tolik slz bych nad Domčou neronila.

Offline tarra
334 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 10:26

Samozřejmě, že nelze poukazovat, že se s špatným dětstvím vyrovnali jiní, ale stejně liché je podle mě to brát tak, že je vše špatné v jejím životě jen a kvůli tomu, že měla jiný start než třeba její sestry. Prostě každý život je mix dispozicí, okolností, vrozené nátury a nejde předvídat, jaké výchozí pozice a směřování kterého člověka kam dovedou a jak se s nimi vyrovná.

Offline Miru
16595 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 10:27

barbucha 

...s Dominikou to vidím stejně jako Ty...

Offline SSten
příspěvků moje polička 25. ledna 2022 10:52
Reakce na Sweet Potato:

Simvás, k těm Vémolovic, ten kamarád, co chudinku Lelu manipuloval, dal jí diamantový prsten a sebral telefon, to je ten, co ho Karlos obvinil a pak se mu zas omluvil? 

​Anoo, presne ten to je.

Akoze radsej citam o Vemolovic pretoze si za to mozu sami, ako o dusevne nemocnej Gottovej

Offline Sweet Potato
39953 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 10:54

Třeba vůbec neměla špatné dětství, navzdory tomu obrovskému výbuchu při Gottově odhalení. A třeba měla. Ale ono na tom zas tolik nezáleží. "Zkazit si život", to se může stát komukoli, i když se narodil ve zlaté kolébce. I když mu rodiče dali maximum - a nemyslím jen materiálně. Geny, duševní křehkost, blbá shoda okolností... nikdo nevíme.

Kdo ví, jaký život prožijou ty dvě nejmladší. A třeba bude někdy za třicet let nějaký sbor sudiček psát "to je tim, že měly od mala všechno".

Dominika mi není sympatická, ale zobecňovat "všichni mohou (=musí) zvládnout, se mi nelíbí.

Offline Sweet Potato
39953 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 10:56

SSten Díky. Asi si budu muset začít psát poznámky. Nebo by si je měli spíš psát oni? 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 10:59

SSten ani Vémolovic nemajú od takýchto diagnóz ďaleko. 

Offline stes
9039 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 11:06
Reakce na Garfie:

Zarinya Já myslím, že to byl i důvod, proč zmizela do Finska, že chtěla žít v anonymitě. 

​Tak proč tam, proboha, není...s přestávkami sem jezdí a pár magorů, co jí pomůže na letišti s igelitkou, jí fakt nespasí. Pořád bude na někom závislá. Ten samej případ jako Bartošová. Ty prachy od otce měla použít na dobrou odvykačku a psychology. 

Offline Sweet Potato
39953 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 11:11

A vůbec, tu Dominičinu píseň už jste si pustily? 
https://youtu.be/PMH5w4pjR8E

Online Garfie
28261 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 11:12

stes Tak od té doby utekla nějaká doba, zestárla, její život se změnil...třeba teď naopak chce být v centru pozornosti, vím já? Do Finska odešla před třicítkou, zpátky se vrací před padesátkou (nebo už jí 50 bylo?). Vlastně myslím, že za její současné problémy může (když už někdo) tak spíš její manžel, než otec.

A taky myslím, že se chová jako spusta padesátnic, kterým se rozpadá život pod rukama a mají pocit, že jim ujíždí vlak, jednu podobnou mám zrovna před očima. Jen je DOminika holt víc na očích a má trochu jiné prostředky, jak na sebe upozornit. 

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 11:20

Garfie hele, tos možná teď úplně trefila hřebík na hlavičku. prostě blbne a akorát má příležitost být víc vidět.. 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 25. ledna 2022 11:22
Reakce na Zarinya:

Pinot Noirme tahle diskuze prijde docela "vtipna" az mi to pripomnelo hlasku z pratel,kdyz Monika rika Rachel-musis se s tim vyrovnat!A ona na to-Ja furt nevedela co s tim a ono staci se s tim vyrovnat!

Jo to by byl krasny svet,myslim,ze by pak nebylo potreba psychiatru a psychologu.

No a taky jeste nikdo nevzal v potaz,ze takhle zit chce!

trefny