nabizi se otazka, proc ho teda s sebou vozis![]()
VIP zjevy
![]()
Ja nevim,jestli lip,na me na fotkách působí hrozne priposrazene,jak je nacpanej do malyho oblečení a kdyz jsem ho videla naživo,tak jsem teprv pochopila,proc to tak je
No jo, jenže on se v té diskuzi potom obhajuje, že jsou ty krátky rukávy přece správně, když z nich leze manžeta. Kdyby mlčel, dalo by se to přejít.
To bývá většinou vrámci cesty ještě někam jinam. Většinou nakupuju po cestě z práce a to vždyčky zavolám, za patnáct minut jsem doma, čekej mě dole u dveří. ![]()
Na jeho obranu ale musím říct, že má ID a nesmí tahat nic těžkého.
Jako jo,prave,jak psala Viktorka,je takovej strasne urputnej a působí dost nadutě,tak to pak i lidi trochu provokuje ho stírat,což tu urputnost jeste zvyšuje
jako by se teprv vcera naucil jist priborem a byl na to strasne pysnej+mu to jeste zastak dobre nejde, tak se musi pekelne soustredit... jit s takovym na obed je ciry utrpeni:-)
Na Módním pekle minulý týden vyšel rozhovor se mnou a ty komentáře, to je teda něco. Jeden by čekal, že na Módním pekle, které vždycky kritizovalo nošení trekového oblečení a goretexu ve městě, sandály s ponožkami a lezoucí podprsenky a průsvitné legíny, najdete souhlasné komentáře, ale opak je pravdou. Samozřejmě se tam na mě všichni vrhli, protože většina komentujících přichází jen vysírat a ne účastnit se diskuse, natož tak konstruktivně kritizovat. Mimo jiné se mě ptali, co nosím, když jdu do ZOO, na chatu, na pivo po práci nebo na doma...
Kdypak nám sem to jelito národa asi napochoduje seřvat nás podle etikety?
Já jsem zkoušela kačera před zrcadlem ale asi to teda vůbec neumím, protože u toho vypadám jak dement. ![]()
S kačerem vypadá každej jak dement.
Proč proč proč jsou všechny tyhle stížnosti na nepochopení mé geniality tak zoufalým protipólem té domnělé originality?
Je to, jako kdyby to psala uražená puberťačka.
Jsem na straně Víti, ten lynč je trapnej tam a skoro i tady se blížíme, žij a nech žít snad ne, co trojčíte?
Ale kdeže podle etikety, chudák jedna nejmenovaná uživatelka se dozvěděla, že je sprostá kráva - a to mu pouze napsala, že nepůsobí příliš mužně. Asi se rozpláču ![]()
.
Mutziputzi Jako to by byla cesta. Jenže víte jak, každej reaguje na něco. Pojďme si tady povídat o počasí :).
No ne, ale některý kolegyně reagujou jak bejk na červenej hadr, k tý krávě pak neni daleko, genderová úprava ;-) Je dobrý si uvědomit, že se tady jede kolektivní výsměch Peklu, ale čtenost se jim rozhovorem s Víťou zdesetinásobila, teď tam načuhuje půlka Parfumánie aniž by si uvědomila jak MAFře sedla na špek.
Tady na parfu jsem chvíli a výsměch peklu byl někdy asi na začátku, teď už to nevnímám. Za sebe ale - já tam pořád občas nakouknu, přestala jsem tam pravidelně chodit, protože tam nikdo nezbyl, nebylo s kým a o čem a prostě jste mi chyběly (ježiš, i ty asi :D).
Na druhou stranu, koza zůstane celá...
Já ti dam ježiš i ty asi! No ne chci říct, že to premenstruační řádění co ňákej Víťa vyvolal je legrační, kolikrát od zavilých intelektuálek))) Ty dotazy ala čím se živí jsou už na facku.
Jako von bude zlatokopka, ale na rozdíl od jinejch si to fakt poctivě oddře)))

Ale prosím ťa, nikto ho tu zas až tak nestiera. Len svojím chovaním nevyvolá veľa sympatiíí a pokial by mu to bolo aspon ukradnuté, tak ako je to v poriadku. Ale tie jeho výkriky obrany a následný útok potom je smiešne.
a kludne ma nazvi pavlačovou drbnou, mne to nevadí.
Jo a to s tebou neraz aj súhlasím, no.
Já ty výkřiky a útok chápu, protože 90% fúrií mu diskuzi ani nehodlá povolit, mám pocit, že, v podstatě jak píšeš, se očekává, že se každý madam omluví za to co provádí a říká, a nebo bude držet hubu a šoupat nohama. Panáček si dovolí vysvětlovat a oponovat no tak do něj a čím se vlastně živí!! Komedie no
tak na druhou stranu musim spravedlivě dodat, že si myslím, že by Špaček nad titulováním někoho veřejně jako nevkusná odulá rajda a podvodnický krysí ksicht taky nadšením dvakrát nejásal.
Tak to určitě ne
Ale lid má právo kritizovat osoby veřejné, a to i slovy prostými a nehledanými
To máš to samý jako s tím Víťou (kterej mi sice poněkud uniká, ale vidím ty reakce tady). Prostě zveřejňuje svoje fotky, názory... zviditelňuje se... takže musí počítat s lecčíms, a ne si eště trapně stěžovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí