VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 08:54
Reakce na Bledule:

nabizi se otazka, proc ho teda s sebou vozis

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 08:55
Reakce na Bledule:

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 08:56
Reakce na baltik:

Ja nevim,jestli lip,na me na fotkách působí hrozne priposrazene,jak je nacpanej do malyho oblečení a kdyz jsem ho videla naživo,tak jsem teprv pochopila,proc to tak je

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 09:08
Reakce na Potrefenáhusa:

No jo, jenže on se v té diskuzi potom obhajuje, že jsou ty krátky rukávy přece správně, když z nich leze manžeta. Kdyby mlčel, dalo by se to přejít.  

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 09:08

To bývá většinou vrámci cesty ještě někam jinam. Většinou nakupuju po cestě z práce a to vždyčky zavolám, za patnáct minut jsem doma, čekej mě dole u dveří.

Na jeho obranu ale musím říct, že má ID a nesmí tahat nic těžkého.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 09:23
Reakce na kkristýna:

Jako jo,prave,jak psala Viktorka,je takovej strasne urputnej a působí dost nadutě,tak to pak i lidi trochu provokuje ho stírat,což tu urputnost jeste zvyšuje 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 09:26
Reakce na Potrefenáhusa:

jako by se teprv vcera naucil jist priborem a byl na to strasne pysnej+mu to jeste zastak dobre nejde, tak se musi pekelne soustredit... jit s takovym na obed je ciry utrpeni:-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 09:34

Na Módním pekle minulý týden vyšel rozhovor se mnou  a ty komentáře, to je teda něco. Jeden by čekal, že na Módním pekle, které vždycky kritizovalo nošení trekového oblečení a goretexu ve městě, sandály s ponožkami a lezoucí podprsenky a průsvitné legíny, najdete souhlasné komentáře, ale opak je pravdou. Samozřejmě se tam na mě všichni vrhli, protože většina komentujících přichází jen vysírat a ne účastnit se diskuse, natož tak konstruktivně kritizovat. Mimo jiné se mě ptali, co nosím, když jdu do ZOO, na chatu, na pivo po práci nebo na doma... 

Offline Sweet Potato
40491 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 09:36

Kdypak nám sem to jelito národa asi napochoduje seřvat nás podle etikety?

Offline Beranka
423 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 09:37
Reakce na Bledule:

Já jsem zkoušela kačera před zrcadlem ale asi to teda vůbec neumím, protože u toho vypadám jak dement. 

S kačerem vypadá každej jak dement.

Offline dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 09:40
Reakce na paktofonika:

Proč proč proč jsou všechny tyhle stížnosti na nepochopení mé geniality tak zoufalým protipólem té domnělé originality?

Je to, jako kdyby to psala uražená puberťačka.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 09:42

Jsem na straně Víti, ten lynč je trapnej tam a skoro i tady se blížíme, žij a nech žít snad ne, co trojčíte?

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 09:53
Reakce na Sweet Potato:

Ale kdeže podle etikety, chudák jedna nejmenovaná uživatelka se dozvěděla, že je sprostá kráva - a to mu pouze napsala, že nepůsobí příliš mužně. Asi se rozpláču .

Mutziputzi Jako to by byla cesta. Jenže víte jak, každej reaguje na něco. Pojďme si tady povídat o počasí :). 

20970 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 10:03
Reakce na Gellnerova:

No ne, ale některý kolegyně reagujou jak bejk na červenej hadr, k tý krávě pak neni daleko, genderová úprava ;-) Je dobrý si uvědomit, že se tady jede kolektivní výsměch Peklu, ale čtenost se jim rozhovorem s Víťou zdesetinásobila, teď tam načuhuje půlka Parfumánie aniž by si uvědomila jak MAFře sedla na špek.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 10:08
Reakce na Mutziputzi:

Tady na parfu jsem chvíli a výsměch peklu byl někdy asi na začátku, teď už to nevnímám. Za sebe ale - já tam pořád občas nakouknu, přestala jsem tam pravidelně chodit, protože tam nikdo nezbyl, nebylo s kým a o čem a prostě jste mi chyběly (ježiš, i ty asi :D).
Na druhou stranu, koza zůstane celá...

20970 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 10:14
Reakce na Gellnerova:

Já ti dam ježiš i ty asi! No ne chci říct, že to premenstruační řádění co ňákej Víťa vyvolal je legrační, kolikrát od zavilých intelektuálek))) Ty dotazy ala čím se živí jsou už na facku.

20970 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 10:18

Jako von bude zlatokopka, ale na rozdíl od jinejch si to fakt poctivě oddře)))

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 10:29
Reakce na Mutziputzi:

Ale prosím ťa, nikto ho tu zas až tak nestiera. Len svojím chovaním nevyvolá veľa sympatiíí a pokial by mu to bolo aspon ukradnuté, tak ako je to v poriadku. Ale tie jeho výkriky obrany a následný útok potom je smiešne.

a kludne ma nazvi pavlačovou drbnou, mne to nevadí. 

Jo a to s tebou neraz aj súhlasím, no.

20970 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 10:55
Reakce na Janulik03:

Já ty výkřiky a útok chápu, protože 90% fúrií mu diskuzi ani nehodlá povolit, mám pocit, že, v podstatě jak píšeš, se očekává, že se každý madam omluví za to co provádí a říká, a nebo bude držet hubu a šoupat nohama. Panáček si dovolí vysvětlovat a oponovat no tak do něj a čím se vlastně živí!! Komedie no

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 09. srpna 2017 10:59
Reakce na Potrefenáhusa:

tak na druhou stranu musim spravedlivě dodat, že si myslím, že by Špaček nad titulováním někoho veřejně jako nevkusná odulá rajda a podvodnický krysí ksicht taky nadšením dvakrát nejásal. 

Tak to určitě ne  Ale lid má právo kritizovat osoby veřejné, a to i slovy prostými a nehledanými   To máš to samý jako s tím Víťou (kterej mi sice poněkud uniká, ale vidím ty reakce tady). Prostě zveřejňuje svoje fotky, názory... zviditelňuje se... takže musí počítat s lecčíms, a ne si eště trapně stěžovat.