je to dobrý, konečně se budu moct stát modelkou nebo jinou celebritou a nebudu se sama před sebou stydět v plavkách
jdu si dát ještě čokoládu.
VIP zjevy
No hlavne, dost mozna budouci pani premierova (bohuzel) si zverejni fotku, kde pusobi jako obstarozni odula rajda a vetsine lidi to prijde ok a pacikujou jak vztekli. Ta mira nevkusu je az fascinujici. Ale komu to neni vlastni, tak pak dopada jako monca no.
Nevkusná odulá rajda spolu s tím podvodnickým krysím ksichtem si měli především najmout někoho jako je Špaček - aby jim poradil, na které straně ve slušné společnosti obykle stojí dáma!
To křupanství z nich prostě leze všema pórama.

![]()
Teda už zase se pasuju do role obhájkyně - pro nezasvěcené, ne, NEvolím ANO a Babiš NENÍ můj oblíbenec - ale to už není tak striktní ne, že by musela stát po pravé ruce, či si mám přelouskout nějakej upgrade Gutha a Jarkovskýho?
Ale tak jistě, je jiná, moderní doba... můžeš stát třeba na hlavě, do hospody jít v plavkách, smrkat na chodník... prostě chovat se podle své přirozenosti - hlavně se nenechat sešněrovat nějakými pofiderními pravidly!
P.S. A co takhle jíst svíčkovou se šesti lžící? však svoboda, no ni? ![]()
!!! hádejte, kde má článek víťa? to neuhodnete ![]()
Staréééé ![]()
fakt?
já jsem vždycky sto let za opicema...
To jsou jen poslední záchvěvy, asi doufají, že jsem když se jim podaří rozproudit diskuzi jednou, tak i příště, ale značně o tom pochybuji.
Ja som si to všimla na FB a pozrela teda a rozprúdilo to tam debatu. :D:D![]()
Kdo je Víťa ? ![]()
Já jsem spíš z toho článku dozvěděla, že má Ada blog, ještě jsem ale neměla čas to projet. Nakukovat ale určitě budu.
Ten Adin blog som objavila tiež len pomerne nedávno, aj keď tam píše už cez rok. Nejak extra ma nezaujal, nielenže to je také "z každého rožku trošku", ale články sú pomerne krátke a o ničom, v podstate len šteky (s výnimkou asi jednoho článku o stravovaní, kde píše zaujímavé veci). Celkom ma sklamala, čakala som nejakú poriadnu one woman show ako v prípade MP... Na druhú stranu, je to jej blog a môže si písať, čo chce.
Já si tedy myslím, že znalost etikety právě odděluje zrno od plev... A dost lituju lidi, kteří to nemají z domova a dost je to hendikepuje. Když mi chlap neotevře dveře, neumí správně držet příbor, tápe, koho komu představit, tak ztrácí body.
A já si osobně jedu i vyšší level. Třeba si počkám až mi partner otevře dveře u auta a nabídne ruku. Nemyslím samozřejmé příjezd na chalupu
, ale cestu taxíkem na večeři, do divadla...
Na tý chalupě by to mělo kurňa grády ![]()
![]()
![]()
To mi pripomenulo manžela jednej dávnej sused. Ten ju po práci zaviezol do obchodu, v aute počkal až nakúpi a uloží plne tašky do kufra. Potom išli domov a tam jej gavaliersky odomkol a podržal dvere, aby s tými plnými taškami v oboch rukách mohla vojsť dnu. ![]()
![]()
![]()
Ruku na srdce, dokážeš si představit, že bys něco takového dopustila? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí