Bozi ![]()
VIP zjevy
mně tahle aférka nějak unikla, takže jsem to musela dohledat, ale ten tvůj post, to je naprosto výstižné jako ![]()
![]()
Koblížková si trošku ujela na tom přesvědčení že teď je z ní hrozná krasavice, poslední dobou vidím její fotky všude. Nemůžu si pomoct, já v ní pořád vidím děvče na totce č.2, asi to bude tim, že je mi protivný jak se cejtí býti celebritou.

Jenže pohádka o ošklivém kačátku vždy frčela a bude frčet.
a kdo ze to je? :D nejaka novacka rosnicka?
Leošovo děvče
aha, mne instagram nabizi jen ordinary a drahose :D :D :D
neuveritelny - toho i ZNAM! :D
ze? ja taky. moderoval jednu akci, kde jsem byla a byl teda neuveritelnej. nenechal v kuse mluvit jedineho prezentujiciho. pulce to prislo super, me to silene vytacelo, protoze tam byly prednasky, ktere bych si treba i rada vyslechla bez jeho komentaru.
souhlas, začala mi jít na nervy, tak jí už nesleduju, tak ![]()
prý pořádně sexy focení! yess!
hodně umělých vlasů v umělé barvě, silonky proklatě nízko, ještě trochu ukázat jizvy na prsou...no co víc sexy byste chtěli ![]()

i když vlastně...hu!

Jejda, nějak se mnoźej ![]()
Ja som z toho jeleň... vraj sa má jednať o snímky pre kadernícky salón. Akože fakt? ![]()
Asi upútavka na nejaké doplnkové služby, no..
já běžně v kadeřnickém salonu očekávám výstavku fotek žen ve směšných gaťko bodýčkách v pózách "jde opilý honza do světa", vy ne? ![]()
No by som sa bála, že sa budem musieť prehýbať od smiechu... a chudera kaderníčka aby mala popritom strihať rovno...
A ty fotky jsou čerstvý?? někde jsem ji viděla s krátkýma vlasama.. to má paruku? Vypadá jak tranďák. Nepříliš povedený ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí